ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Επιμένουν για Ντρόμπνι οι Τσέχοι

Επιμένουν για Ντρόμπνι οι Τσέχοι

08/05/2013
 Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια στον Ολυμπιακό όσον αφορά τον Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, αφού οι Τσέχοι επιμένουν ότι οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τον συμπατριώτη τους τερματοφύλακα.

Επιμένουν για Ντρόμπνι οι Τσέχοι
Εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιάροσλαβ Ντρόμπνι, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τσεχία.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από το Αμβούργο, το οποίο του έχει καταθέσει ήδη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Την ίδια ώρα, ο Τσέχος γκολκίπερ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών γερμανικών ομάδων, όμως – σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotbalportal.cz» οι Πειραιώτες του δίνουν την προοπτική να παίξει βασικός και να αγωνιστεί στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του Αμβούργου, Φραν Άρσνεσεν, τόνισε πως «ο Γιάροσλαβ πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να μείνει μαζί μας λιγότερα χρήματα και χωρίς να παίζει βασικός ή εάν προτιμά να πάει σε άλλον σύλλογο, όπου θα είναι το νούμερο ένα».

Μέχρι στιγμής ο Ντρόμπνι δεν έχει αποκαλύψει κάτι για το μέλλον του, όμως υποστήριξε πως «πριν ανακοινώσω τις προθέσεις μου για το μέλλον, θα μιλήσω πρώτα με το Αμβούργο για το συγκεκριμένο θέμα».



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου