ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Tα πηρε στο κρανιο ο Μπερτομέου με τον Δ. Γιαννακόπουλο

Tα πηρε στο κρανιο ο Μπερτομέου με τον Δ. Γιαννακόπουλο

10/05/2013


«Η νέα γενιά που έχει αναλάβει τον Παναθηναϊκό πρέπει να σέβεται τους κανονισμούς», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αιχμές Μπερτομέου για Δ. Γιαννακόπουλο
Το θέμα της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ Παναθηναϊκού και Ευρωλίγκας βρέθηκε στο επίκεντρο στη συνάντηση που είχε ο Τζόρντι Μπερτομέου με δημοσιογράφους το πρωί της Παρασκευής. Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας τόνισε μεν πως δεν υπάρχει καμία βεντέτα, αλλά άφησε σαφείς αιχμές κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλο αποφεύγοντας να τον κατονομάσει, ενώ προανήγγειλε περαιτέρω κυρώσεις εφόσον δεν συμμορφωθεί με τις επιταγές της διοργάνωσης.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα αντιπαλότητας με τον Παναθηναϊκό. Τρέφουμε απεριόριστο σεβασμό στην πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών και στους αδελφούς Γιαννακόπουλους αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν και κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται», τόνισε ο επικεφαλής της διοργανώτριας και πρόσθεσε: «Η νέα γενιά που έχει αναλάβει τον Παναθηναϊκό πρέπει να σέβεται τους κανόνες μεταξύ των ομάδων της Ευρωλίγκας. Δεν υπάρχει θέμα περί αποβολής του Παναθηναϊκού αφού δεν έχει τεθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Η νέα γενιά του Παναθηναϊκού πρέπει να δει από μόνη της αν θα θέλει να είναι μέρος της Ευρωλίγκας».

Παράλληλα προανήγγειλε ακόμη και αναβολή των αγώνων που θα υπάρχουν υπεράριθμοι θεατές. «Στα ματς με την Μπαρτσελόνα τέθηκε θέμα ασφάλειας των φιλάθλων και για αυτό επιβλήθηκε πρόστιμο. Αποφασίστηκε στα ματς που υπάρχει πρόβλημα και υπάρχουν πολλά περισσότερα άτομα από το κανονικό η Ευρωλίγκα να έχει το δικαίωμα να αναβάλει το παιχνίδι ακόμη και 5-10 λεπτά πριν αυτό αρχίσει. Κι αυτό έχει να κάνει καθαρά με την ασφάλεια των φιλάθλων», τόνισε.

Παράλληλα, στάθηκε στο θέμα της διαιτησίας και έγινε ξανά αναφορά στον Παναθηναϊκό. «Εμείς έχουμε ένα κανάλι επικοινωνίας και δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι θέλει εις βάρος της διοργάνωσης. Στην τελευταία συνεδρίαση που είχαμε στις 29/4 τέθηκε θέμα συμπεριφοράς των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και όλοι αποφάσισαν να μην γίνει ξανά ανεκτή μια τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Αναφορικά με τα εισιτήρια και το γεγονός ότι τέθηκαν προς πώληση εισιτήρια ακόμη και με 5-10 λίρες, τη στιγμή που άλλοι πλήρωσαν πολύ περισσότερα χρήματα, ο Τζόρντι Μπερτομέου είπε: «Δώσαμε όσα είχαμε να δώσουμε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα. Μέσα από το πρόγραμμα και την στρατηγική που ακολουθούμε δίνουμε στον Δήμο ή στους χορηγούς. Αυτά τα εισιτήρια των 10 λιρών αφορούν κοινωνικές, ευπαθείς ομάδες και δίνονται μέσα από την αγγλική ομοσπονδία. Επί της ουσίας, δεχόμαστε πως μπορεί κάποιος να έχει δώσει πολλά χρήματα περισσότερα και να αισθάνεται προσβεβλημένος αλλά εμείς έχουμε να πούμε πως ενδεχομένως να έχει γίνει θέμα από τους σπόνσορες ή από τους Βρετανούς».

Τέλος, ο Τζόρντι Μπερτομέου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνει και το επόμενο Final 4 στο Λονδίνο. «Θα δούμε», απάντησε σχετικά, προφανώς προβληματισμένος από το μικρό ενδιαφέρον στην πόλη για το γεγονός αλλά και τα αρκετά απούλητα εισιτήρια.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου