ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


09/05/2013


Μαζί του και ο Ντιέγκο Λεόν

08/05/2013
 Τον Ντιέγκο Λεόν θέλει μαζί του ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση του Πανθρακικού.

Μαζί του και ο Ντιέγκο Λεόν
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία του Άκη Μάντζιου με τον Πανθρακικό.

Ήδη, όμως, υπάρχει ο πρώτος υποψήφιος για την ενίσχυση της ακριτικής ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Πρόκειται για τον Ντιέγκο Λεόν, τον οποίο ο 44χρονος τεχνικός έχει προτείνει στη διοίκηση του συλλόγου για να φέρει στην Κομοτηνή.

Ο έλληνας προπονητής είχε συνεργαστεί με τον Ισπανό μέσο στην Κέρκυρα και γνωρίζει από πρώτο χέρι της δυνατότητές του, ενώ ιδιαίτερη εκτίμηση για την αγωνιστική του αξία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει ο Βαϊρουά στον Πανθρακικό και η περίπτωση του Λεόν μοιάζει ιδανική για να τον αντικαταστήσει.

Την περσινή σεζόν ο Ισπανός χαφ αγωνίστηκε σε 26 ματς στο πρωτάθλημα και ήταν από τους ελάχιστους που γλίτωσαν από τη γενικότερη κακή εικόνα των «Φαιάκων».

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί «ποδοσφαιρικό προϊόν» των ακαδημιών της Ρεάλ, από τις οποίες αποφοίτησε με εξαιρετικό… βαθμό.

«Λυγίζουν» και οι Supporters

08/05/2013
 Ανοίγουν τον δρόμο στον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι Supporters, οι οποίοι προτίθενται να δώσουν τις μετοχές στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε πτώχευση. Μίλησε ήδη με Δέλλα ο «Τίγρης».

«Λυγίζουν» και οι Supporters
Την απόφαση να προχωρήσουν την υπαγωγή της ΑΕΚ σε καθεστώς εκκαθάρισης έχει λάβει ο «πυρήνας» των ενεργών Supporters εν όψει της δικής τους Γενικής Συνέλευσης (μία ημέρα πριν από την Γ.Σ. της ΠΑΕ).

Συγκεκριμένα, κάποια από τα μέλη φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένα να παραμείνουν στην Ένωση και θα προσπαθήσουν να πείσουν και τους υπόλοιπους να προτιμηθεί η λύση της πτώχευσης.

Μάλιστα, προτίθενται να δώσουν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική, ώστε να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε πτώχευση και να προχωρήσει το πλάνο που έχει ετοιμάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Δεν μπορούμε να τραβήξουμε την ομάδα στη Β’ Εθνική, θα πτωχεύσει με μαθηματική ακρίβεια σε τρεις μήνες. Μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να αναστήσει πλέον την ΑΕΚ», είναι η θέση των Supporters.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών φέρονται να έχουν απηυδήσει και επιθυμούν να τα παρατήσουν και ίσως θέσουν τέτοιο θέμα στη γενική συνέλευση της 14ης Μαΐου.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον Τραϊανό Δέλλα και με δελεαστικές προτάσεις θα προσπαθήσει να κρατήσει κάποιους παίκτες από τον υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Κοέλιο: «Θα ήθελα να μείνω»

08/05/2013
 Την επιθυμία να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Νούνο Κοέλιο.

Κοέλιο: «Θα ήθελα να μείνω»
Με την διοίκηση της Μπενφίκα, αφού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Άρη, θα συζητήσει ο Νούνο Κοέλιο το ενδεχόμενο να παραμείνει στις τάξεις των Θεσσαλονικέων.

«Φυσικά και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Αρη, όμως αυτή δυστυχώς δεν είναι μια απόφαση που θα μπορούσα να πάρω μόνος», τόνισε ο Πορτογάλος χαφ και πρόσθεσε:

«Το συμβόλαιό μου με την Μπενφίκα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νούνο Κοέλιο στην εφημερίδα «Goal»

- Ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Αρη και, έστω κι αν ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία δεν συνάδει με το μέγεθος της ομάδας σου, τα καταφέρατε. Πώς έζησες, από μέσα, αυτή την προσπάθεια;

«Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι ήταν ότι θα έπρεπε πάση θυσία η ομάδα να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Ο Αρης είναι τεράστιος σύλλογος και εκεί είναι η θέση του. Ευτυχώς τα καταφέραμε, αν και επαναλαμβάνω ότι δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς γι` αυτό. Οι δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς μάς πείσμωσαν, μας έκαναν πιο δυνατούς. Γινόμασταν κάθε μέρα και πιο... οικογένεια».

- Αποκτήθηκες από τον Αρη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Μπενφίκα. Τώρα που τελείωσε η αγωνιστική περίοδος, έχεις σκεφτεί για το μέλλον σου;

«Φυσικά και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Αρη, όμως αυτή δυστυχώς δεν είναι μια απόφαση που θα μπορούσα να πάρω μόνος. Το συμβόλαιό μου με την Μπενφίκα βρίσκεται ακόμα σε ισχύ. Από τις επαφές που θα κάνω με τη διοίκηση θα φανεί αν θα μου δώσουν την άδεια να επιστρέψω στον Αρη. Σε ό,τι αφορά, πάντως, τη δική μου επιθυμία, ναι, θέλω να συνεχίσω».

- Εχετε κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα;

«Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου επικοινώνησαν πολλές φορές μαζί μου γιατί ήθελαν να με ρωτήσουν πώς τα περνάω στην Ελλάδα και αν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Στην τελευταία επικοινωνία μού είπαν ότι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα έχουμε συνάντηση, προκειμένου να μιλήσουμε για το μέλλον μου και να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει».

- Παρά το γεγονός ότι η πορεία δεν ήταν καθόλου καλή, είχατε πολύ μεγάλη συμπαράσταση και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ ο Αρης αναδείχτηκε τέταρτος στον μέσο όρο εισιτηρίων. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

«Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα έλεγα ότι... γούσταρα που έπαιξα στον Αρη αυτό τον χρόνο ήταν οι οπαδοί μας. Η καλύτερη στιγμή που έχω να θυμάμαι είναι το γεγονός ότι σε εκτός έδρας παιχνίδι, στη Βέροια, όλο το γήπεδο ήταν ντυμένο στα κίτρινα. Εκπληκτική συμπαράσταση. Τους στέλνω τα χαιρετίσματά μου και τους ευχαριστώ για την αγάπη τους».

Αποχαιρέτησε ο Σάμαρης

08/05/2013
 Με μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τους ανθρώπους και τους φιλάθλους των «κυανέρυθρων».

Αποχαιρέτησε ο Σάμαρης
Άλλωστε ο Σάμαρης είχε επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις της ομάδας την Τρίτη και αποχαιρέτησε από κοντά συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο δείχνοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του προς το σύλλογο που τον ανέδειξε και τον κόσμο που τον αγκάλιασε.

Η δήλωση:

«Πέρασα 3,5 πάρα πολύ όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα και αγωνίστηκα στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κόσμο της ομάδας και ειδικά τους «Πάνθηρες» που ήταν πάντοτε παρόντες. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Τέλος ευχαριστώ θερμά την παρούσα διοίκηση της ομάδας, καθώς σε τόσο δύσκολες εποχές, μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο και μου άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ να ξεπεραστούν κάποια από τα προβλήματα με τα χρήματα της μεταγραφής μου».

Ζέκα: «Πρέπει να κερδίσουμε»

08/05/2013
 Σύνθημα νίκης από τον Ζέκα στον Παναθηναϊκό ενόψει του αυριανού (9/5) μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη. «Υπάρχει κίνητρο γιατί ο αγώνας αυτός μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη» δήλωσε στη Nova.

Ζέκα: «Πρέπει να κερδίσουμε»
Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο (09/05) στη Νέα Σμύρνη τον αγώνα μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Ζέκα μιλώντας στη Nova, επεσήμανε το κίνητρο που έχουν οι «πράσινοι» για αυτό το παιχνίδι. «Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον "τελικό", γιατί οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μέσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα στο novasports.gr:

Για τον αγώνα μπαράζ κόντρα στη Skoda Ξάνθη: «Θα παίξουμε ως ίσος προς ίσον σε αυτόν τον αγώνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον "τελικό", γιατί οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις. Πρέπει να μπούμε δυνατά σε αυτόν τον αγώνα, να είμαστε δυνατότεροι από τον αντίπαλο μας και να τον κερδίσουμε. Αυτό έχει σημασία».

Για το αν υπάρχει φαβορί σε αυτόν τον αγώνα: «Νομίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε για ισορροπία. Ούτως ή άλλως τερματίσαμε ισόβαθμοι στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες ήμασταν το ίδιο δυνατές. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».

Για το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και αν επηρεάζονται οι δύο ομάδες: «Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν κάμποσο καιρό να παίξουν, δεν θα τις επηρεάσει. Και το λέω αυτό, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν όρεξη να μπουν σε αυτό το παιχνίδι, να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα και να τελειώσουν την σεζόν με νίκη».

Για το κίνητρο που έχουν οι «πράσινοι»: «Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και πρέπει να υπάρχει, γιατί αυτός ο αγώνας μπορεί να μας φέρει σε μια ευρωπαϊκή διεκδίκηση. Κάτι που σημαίνει πως αυτός ο αγώνας μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη».

«Λευκό» το απουσιολόγιο του Χριστόπουλου

08/05/2013
 Χωρίς καμία απουσία πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (8/5) στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Λευκό» το απουσιολόγιο του Χριστόπουλου
«Λευκό» ήταν το απουσιολόγιο του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Χριστόπουλου, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (8/5) που έγινε στο ΠΕΑΚΙ.

Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ταχύτητας.

Επόμενο ραντεβού για τους παίκτες του ΠΑΣ με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 της Πέμπτης (9/5).

Ενημέρωση Παναθηναϊκού για τα μέτρα ασφαλείας

08/05/2013 
Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τα μέτρα τήρησης της τάξης στον αγώνα μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ενημέρωση Παναθηναϊκού για τα μέτρα ασφαλείας
Για τα μέτρα τήρησης της τάξης στον αγώνα κατάταξης του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθη (09/05, 20:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενημέρωσε τους φιλάθλους η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα κατάταξης, Παναθηναϊκός – Ξάνθη, για τα ακόλουθα:

• Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε και πήρε έξι χιλιάδες (6.000) εισιτήρια (αξίας €10) για τους φιλάθλους του.

• Οι φίλαθλοί του Παναθηναϊκού θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες των θυρών 1 και 2 του γηπέδου.

• Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο εξωτερικά της θύρας 1 για διάθεση εισιτηρίων (αξίας €10) στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν».

«Κομπλέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό

08/05/2013
 Καμία απουσία δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει του αγώνα μπαράζ κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη (9/5).

«Κομπλέ» κόντρα στον Παναθηναϊκό
Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενόψει του αγώνα μπαράζ απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Πέμπτη (9/5) δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο έμπειρος προπονητής είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (8/5), με αποτέλεσμα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης:

Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

«Εκπληκτική χρονιά για τον ΠΑΣ»

  08/05/2013
 Εκπληκτική χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλος, Γιάννης Θωμαϊδης.

«Εκπληκτική χρονιά για τον ΠΑΣ»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος ζει ονειρικές στιγμές. Τερμάτισε στην 5η θέση, μπήκε στα play-offs και στην περίπτωση που πάρει αδειοδότηση του χρόνου θα αγωνιστεί και στην Ευρώπη. Αυτό το φετινό είναι καθαρά δουλειά όλων τόσο της διοίκησης όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά κυρίως του προπονητικού τιμ.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου, Γιάννης Θωμαϊδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τι πέρασε όλη η ομάδα για να φτάσει στην 5η θέση της βαθμολογίας και πλέον βάζει νέους στόχους.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιάννης Θωμαϊδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ:

Η ομάδα τερμάτισε 5η , κάτι που της έδωσε το «εισιτήριο» για την Ευρώπη. Πώς κρίνετε τη φετινή πορεία του ΠΑΣ; Επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι;


«Νομίζω πως φέτος ήταν μια χρονιά εκπληκτική για τον ΠΑΣ, μια χρονιά που όχι μόνο επετεύχθησαν οι στόχοι της ομάδας αλλά με την είσοδο στα play offs, έγινε υπέρβαση».

Ποια αγωνιστική φιλοσοφία πέρασε o Χριστόπουλος στο φετινό ΠΑΣ και ποιο ήταν αυτό το «μυστικό» της εξαιρετικής ψυχολογίας που διέκρινε την ομάδα;

«Ο κύριος Χριστόπουλος δίνει μεγάλη έμφαση στο τρίπτυχο: αγωνιστικότητα-πειθαρχία -μυαλό. Βλέποντας κανείς τα παιχνίδια του φετινού ΠΑΣ διακρίνει εύκολα ότι έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Στα περισσότερα φετινά παιχνίδια ο ΠΑΣ ήταν μια ομάδα πειθαρχημένη, με επιθετική συμπεριφορά στον τρόπο που έκανε άμυνα και επίθεση, κάτι που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της φιλοσοφίας του. Όσον αφορά τη ψυχολογία δε νομίζω πως υπάρχει μυστικό. Τα αποτελέσματα και ο τρόπος που παίζαμε τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών και σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα, δημιούργησε ένα καταπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια που το διαφυλάξαμε ως κόρη οφθαλμού ως το τέλος».

Ποια είναι η «στιγμή» που σας έχει «μείνει» φέτος περισσότερο;

«Υπήρχαν πολλές καλές στιγμές φέτος όπως η πρώτη και πολύ κρίσιμη νίκη με τον Λεβαδειακό, η εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με τον Άρη εκτός έδρας αλλά η στιγμή που μου έχει μείνει περισσότερο είναι το συναίσθημα αγαλλίασης και ικανοποίησης που ένοιωσα όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού με την Κέρκυρα».

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς το γεγονός ότι είστε παρών και συντελεστής σε αυτή τη κορυφαία διάκριση της ομάδας και πως την ζείτε;

«Το να ξέρεις ότι έστω και λίγο έχεις συμβάλει στο να γράψει ιστορία μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως ο ΠΑΣ είναι κάτι το μοναδικό. Χαίρομαι που ο κος Χριστοβασίλης και ο κος Χριστόπουλος μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν προπονητής αυτά που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη σου είναι οι επιτυχίες και την επιτυχία του φετινού ΠΑΣ θα την μνημονεύουν για πολλά χρόνια».

Νάκος-Χαρίσης, προωθήθηκαν από τον κύριο Χριστόπουλο στην πρώτη ομάδα. Έχει «μικρύνει» η «ψαλίδα» ανάμεσα στην Κ20 και την πρώτη ομάδα;

«Δεν ξέρω αν έχει μικρύνει η ψαλίδα και σε τι ποσοστό αλλά είναι σίγουρο πως οι οικονομικές συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο επιβάλλουν στο να κινηθούν οι ομάδες στη βελτίωση των υποδομών τους και στην προαγωγή των ταλέντων τους. Οι Νάκος και Χαρίσης είναι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που τους πιστεύουμε πολύ, κέρδισαν με την αξία τους μια θέση στο ρόστερ της ομάδας αλλά για να καταφέρουν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο θα πρέπει να δουλέψουν πολύ».

Ποιοι είναι πλέον οι στόχοι εν όψει play off:

«Είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσουμε κάθε παιχνίδι, όπως άλλωστε κάναμε και σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Σε ένα «μίνι» τουρνουά όπως τα play offs πολλά εξαρτώνται σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες και ευελπιστούμε πως εμείς θα παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ποια είναι η φιλοσοφία πού έχετε ως προπονητής και πώς μεταδίδεται γενικότερα η φιλοσοφία ενός προπονητή στους ποδοσφαιριστές;

«Ταυτίζομαι πλήρως με τη φιλοσοφία του Γιάννη Χριστόπουλου και γι αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας. Μου αρέσει πολύ η ομάδα μου να έχει επιθετική συμπεριφορά και στις 4 φάσεις του παιχνιδιού. Πιστεύω για να μεταδώσεις τη φιλοσοφία σου στους παίκτες, θα πρέπει να τους πείσεις πως τα λόγια σου συμβαδίζουν με τις πράξεις σου. Μόνο αν είσαι ειλικρινής με τους παίκτες και τους βλέπεις και αντιμετωπίζεις σαν συνεργάτες σου, θα καταφέρεις να ταυτιστούν με τα πιστεύω σου».

Είσαστε ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο του ποδοσφαίρου σε σχέση με το επάγγελμά σας;

«Νομίζω πως όχι. Μάλιστα όταν ήμουν στα σεμινάρια προπονητικής και συνομιλούσα με άλλους συναδέλφους με εμπειρία στο χώρο, και μου έλεγαν τι αντιμετωπίζουν, είχα απογοητευτεί αρκετά. Υπάρχουν προβλήματα οικονομικά, ακατάλληλες γηπεδικές συνθήκες για να κάνεις προπόνηση, διοικητικοί παράγοντες που δε γνωρίζουν πώς να συνεργαστούν και που για να κρίνουν τη δουλειά σου κοιτάνε μόνο το αποτέλεσμα. Ελπίζω και εύχομαι οι συνθήκες αυτές να αλλάξουν και να στηριχθεί περισσότερο ο Έλληνας προπονητής γιατί πραγματικά πιστεύω πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε κατάρτιση και ταλέντο από τους ξένους προπονητές».

Πως αντιμετωπίζει τη δουλειά σας αυτή η οικογένειά σας;

«Χαίρομαι που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσω για την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου ήταν πρωταθλήτρια στίβου και γνωρίζει από επαγγελματικό αθλητισμό και έτσι έχω την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση. Φέτος είναι η πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια, που είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε χώρια μιας και είναι διορισμένη στη Χίο ως γυμνάστρια. Παρόλο που ήξερε πόσο δύσκολο θα ήταν για αυτήν να μεγαλώσει μόνη της τα 2 παιδιά μας, ωστόσο στήριξε την απόφασή μου να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα στα Γιάννενα και την ευχαριστώ πολύ, τόσο για αυτό όσο και για τη σπουδαία δουλειά που έκανε στην ανατροφή των παιδιών. Ξέρω όμως ότι είναι πολύ χαρούμενη τώρα με την επιτυχία της ομάδας την οποία και της αφιερώνω».

Πως βλέπετε το μοντέλο διοίκησης που έχει εφαρμόσει στην ομάδα ο Γιώργος Χριστοβασίλης- κατανομή αρμοδιοτήτων και ρόλων χωρίς παρεμβάσεις από τον ίδιο - αλλά και την επιλογή του να είναι μακριά από το να είναι αυτός πρωταγωνιστής στα Μ.Μ.Ε. Ποια η σχέση σας μ αυτόν;

«Το μοντέλο αυτό διοίκησης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πιστεύω πως μπορεί να λειτουργήσει αρκεί οι συνεργάτες που θα επιλέξεις να είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης και ακέραιοι χαρακτήρες. Έχω βρεθεί και μιλήσει λίγες φορές με τον Κο Χριστοβασίλη , κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια , και η εντύπωση που έχω σχηματίσει είναι ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Ποια η άποψη σας για τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο;

«Θεωρώ πως ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει όλο το πακέτο για να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και το σημαντικό είναι πως συνεχώς προσπαθεί να ενημερώνεται και να ανανεώνει τις γνώσεις του. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και ξέρει τον τρόπο να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Δείχνει πολύ ικανός στο να διαχειρίζεται τόσο τους παίκτες όσο και οποιαδήποτε άλλη δύσκολη κατάσταση δημιουργείται, και πιστέψτε με φέτος δημιουργήθηκαν πολλές από την αρχή της προετοιμασίας. Σέβεται τους συνεργάτες του, τους δίνει ελευθερία κινήσεων, ενώ ασχολείται και δίνει βάση στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ο ποιος σημαντικός λόγος όμως που με κάνει να πιστεύω σ΄ αυτόν είναι η δίψα που έχει να πετύχει και οι ατελείωτες ώρες εργασίας που ρίχνει, συμπαρασύροντας τεχνικό τιμ και παίκτες».

Για τον άνθρωπο Γιάννη Χριστόπουλο;

«Σαν άνθρωπος είναι πολύ ταπεινός με ακέραιο χαρακτήρα και ξέρω πως θα τον φέρω σε αμηχανία όταν διαβάσει την συνέντευξη, αλλά δε με πειράζει γιατί πραγματικά είναι η άποψη που έχω σχηματίσει στο χρόνο που συνεργαζόμαστε».

Πως αισθάνεστε από την πρώτη σου, επαγγελματική -προπονητικά - χρονιά στην Super League ;

«Νιώθω πολύ τυχερός που στην πρώτη μου επαγγελματική χρονιά στην προπονητική συνεργάζομαι όχι μόνο με τον Κο Χριστόπουλο αλλά και με τους εξαιρετικούς στη δουλειά τους κυρίους Παπαδάκη και Παγανιά καθώς και τους παίκτες, αλλά και το υπόλοιπο team που βρίσκεται κοντά στην ομάδα (γενικό αρχηγό, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, διοικητικό προσωπικό) για την άψογη συνεργασία που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε».

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΣ ενόψει και των play off…

«Να είναι περήφανοι για την ομάδα τους, να έρθουν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών γιατί πραγματικά την αξίζουν και να είναι σίγουροι πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας όπως άλλωστε κάναμε όλη τη φετινή χρονιά».

Δικαιώθηκε ο Πανιώνιος με Μάχο

08/05/2013
 Δεκτές έγιναν οι θέσεις του Πανιωνίου στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση του Μάχο, στον οποίο επιδικάστηκε το ποσό των 125.671 ευρώ.

Δικαιώθηκε ο Πανιώνιος με Μάχο
Δεκτές έγιναν οι θέσεις του Πανιωνίου στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση του Μάχο, στον οποίο επιδικάστηκε το ποσό των 125.671 ευρώ.

Στην απόφαση να επιδικαστεί το ποσό των 125.671 ευρώ στον Γιούργκεν Μάχο προχώρησε το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Με αυτή την απόφαση, δικαιώνεται πλήρως ο Πανιώνιος αφού αρχικά στον ποδοσφαιριστή είχε επιδικαστεί το ποσό των 366.652,34 ευρώ και τελικά μειώθηκε με την πρώτη δόση να καταβάλλεται από σήμερα κιόλας.

Να σημειώσουμε πως το ποσό αυτό θα αποπληρωθεί σε 33 δόσεις των 3.800 ευρώ, περίπου.

Τεστάρουν τις «ρεζέρβες»

08/05/2013
 Φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού θα δώσει ο Πανθρακικός το Σάββατο (11/5) με την τεχνική ηγεσία της ομάδας να δίνει χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά τη φετινή σεζόν.

Τεστάρουν τις «ρεζέρβες»
Το πρωτάθλημα τελείωσε και μάλιστα πετυχημένα για τον Πανθρακικό, αφού η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, εκκρεμούν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους παίκτες της ομάδας, αφού η τεχνική ηγεσία του συλλόγου για το Σάββατο (11/5) έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Μάλιστα, αυτός αναμένεται να είναι ο τελευταίος αγώνας για τη φετινή σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, πριν τις διακοπές του καλοκαιριού, ενώ στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Κορδελιού αρκετοί παίκτες, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν σε πολλά ματς φέτος στην Σούπερ Λίγκα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Πάνε για τελικό οι μικροί των «αιωνίων»

08/05/2013
 Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Κ-17 ανακοινώθηκε την Τετάρτη (8/5). Πολλές πιθανότητες υπάρχουν για έναν τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πάνε για τελικό οι μικροί των «αιωνίων»
Την Τετάρτη (8/5) ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Κ-17. Στην τελική φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από τον πρώτο και ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από τον δεύτερο.

Έτσι, το Σάββατο (11/5) ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Ξάνθη στο «SKODA Ξάνθη Arena», ενώ την ίδια μέρα ο ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια θα δώσουν το «παρών» στον τελικό που θα γίνει την Δευτέρα (13/5).

Για την σημασία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Κ-17 αναφέρθηκε και με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης:

«Οι ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύονται και εξελίσσονται στα τμήματα υποδομής των ΠΑΕ-Μελών της Σούπερ Λίγκας θα αποτελέσουν τη "μαγιά" για τη στελέχωση τόσο των επαγγελματικών ομάδων τους, όσο και των Εθνικών μας Ομάδων, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία που έχουν οι "ακαδημίες" για το παρόν αλλά και το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Τα πρωταθλήματα υποδομής Κ17 και Κ20 αναδεικνύουν και την σημαντική συνεισφορά της Σούπερ Λίγκας όχι μόνο στην Εθνική Ανδρών αλλά και στις μικρότερες Εθνικές Ομάδες, οι οποίες άλλωστε έχουν να επιδείξουν τις δικές τους σημαντικές διεθνείς επιτυχίες», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Ίσως αυτή η εξέλιξη να είναι ένα από τα θετικά απότοκα της κρίσης, καθώς οι νέοι ποδοσφαιριστές αποκτούν περισσότερες ευκαιρίες να διακριθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω στην αθλητική τους σταδιοδρομία, στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας. Είναι βέβαια αυτονόητο ότι πάνω από όλα απαιτείται από όλους μας, παράγοντες, προπονητές, γονείς και κυρίως φιλάθλους, υπομονή ώστε σε βάθος χρόνου να αποκομίσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο τους καρπούς αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης αλλά και της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσει τους αστέρες του αύριο».

Έρχεται και τα κανονίζει

08/05/2013
 Την Παρασκευή αναμένεται να είναι στα Χανιά ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά την ολιγοήμερη διακοπή του Πάσχα.

Έρχεται και τα κανονίζει
Την ερχόμενη Παρασκευή και όχι Πέμπτη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αναμένεται να είναι στα Χανιά ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με την διοίκηση του Πλατανιά και να αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο της νέας σεζόν.

Αυτό σημαίνει, πως αρχικά θα πρέπει να αποφασιστεί εάν ο ίδιος θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα περίοδο και στη συνέχεια να αποφασιστεί ποιοι παίκτες θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Ο Αναστασιάδης, αναμένεται να δώσει μια λίστα με τις εισηγήσεις του για τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Μαχλάς: «Ο ΟΦΗ δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

08/05/2013
 Απόλυτη διαφάνεια στα διοικητικά θέματα του ΟΦΗ ζήτησε μέσω δηλώσεών του ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Μαχλάς.

Μαχλάς: «Ο ΟΦΗ δεν είναι τσιφλίκι κανενός»
Υπό πλήρη διαφάνεια πρέπει να γίνεται η λειτουργία της ΠΑΕ ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Νίκο Μαχλά.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου με δηλώσεις του υπογράμμισε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βάλει λεφτά για την σωστή λειτουργία της ομάδας και αντί να ενημερώνονται από τον πρόεδρό της, Μάνθο Πουλινάκη, για το τι ακριβώς συμβαίνει στoν ΟΦΗ ενημερώνονται μέσω τρίτων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα «Φως των σπορ» ο Νίκος Μαχλάς:

«Θέλω η λειτουργία της ΠΑΕ να γίνεται με πλήρη διαφάνεια, να γνωρίζει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια. Το λέω με κάθε ειλικρίνεια, αφού δεν θέλω ούτε δικό μου διοικητικό συμβούλιο να κάνω ούτε και πρόεδρος να γίνω. Για αυτό ζητάω να υπάρχει διαφάνεια, να γνωρίζει η διοίκηση και κατ” επέκταση ο κόσμος όλες τις ενέργειες που γίνονται κυρίως από το προεδρείο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βάλει χρήματα και υπογραφές και θα πρέπει να ενημερώνονται για το τι ακριβώς συμβαίνει και όχι να έρχονται προ τετελεσμένων γεγονότων, διαβάζοντας τα καθέκαστα από τον Τύπο ή μαθαίνοντάς τα από τρίτους. Εμένα αυτά τα πράγματα δεν μου αρέσουν. Δεν είναι δυνατόν να μην ενημερώνεται το διοικητικό συμβούλιο για κρίσιμα θέματα που αφορούν όχι μόνο το μέλλον της ΠΑΕ αλλά και το μέλλον ανθρώπων που έχουν βάλει το κεφάλι τους στη λαιμητόμο για χάρη της ομάδας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, είναι ανώνυμη εταιρεία και υπάρχουν κανόνες λειτουργίας της. Πρέπει επιτέλους για το καλό όλων μας να υπάρξει διαφάνεια και να μοιραστούν ρόλοι για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ».

Καρνέζης: «Παραμένει… πρόκληση για μας»

08/05/2013
 Άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι, παρά την μεγάλη αγωνιστική αποχή, να δώσουν τα πάντα για τη νίκη στο παιχνίδι με την Ξάνθη, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη.

Καρνέζης: «Παραμένει… πρόκληση για μας»
Αρκετές μέρες μετά την τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ξάνθη σε παιχνίδι μπαράζ και ο Ορέστης Καρνέζης με δηλώσεις του στη NOVA στάθηκε στην σημασία που έχει η αναμέτρηση αυτή.

Ο γκολκίπερ των «πράσινων» τόνισε ότι η αγωνιστική αποχή των παικτών είναι αρκετά μεγάλη ωστόσο επισήμανε ότι ένα τέτοιο ματς παραμένει πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρνέζη στη NOVA:

Για τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ απέναντι στην Σκόντα Ξάνθη και το μεγάλο διάστημα αποχής από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις:

Πράγματα είναι κάπως ασυνήθιστο, να έχουμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας, ενώ η αγωνιστική αποχή από το τελευταίο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη. Αυτό όμως δεν παύει να μας δημιουργεί μεγάλο κίνητρο. Αυτό το παιχνίδι είναι μια πρόκληση για εμάς και μέσα στην άσχημη σεζόν, ίσως να βγει και κάτι καλό.

Για την Ξάνθη:

Η Ξάνθη είναι μια αρκετά καλή ομάδα, δεν δέχεται εύκολα γκολ. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για να αντιμετωπίσεις. Αυτό όμως δεν μας απασχολεί. Πρέπει να κοιτάξουμε την δικιά μας ομάδα, να είμαστε όσο τον δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, για να κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη.

Για την ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγώνα μπαράζ:

Η ψυχολογία που πρέπει να έχουμε, είναι ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε.

Για το αν υπάρχουν σημάδια χαλαρότητας και αν οι Πράσινοι είναι έτοιμοι για το ματς της Πέμπτης:

Χαλαρότητα είναι λογικό να υπάρχει, όταν μεσολαβεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Όμως νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και νομίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει στο παιχνίδι και θα κερδίσουμε στο τέλος. Είναι το τελευταίο παιχνίδι και μας δίνεται μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε κάτι που δεν μπορέσαμε στο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή ευκαιρία.

«Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στον Παναθηναϊκό»

08/05/2013
 Με ισχυρή αυτοπεποίθηση θα παραταχτούν οι παίκτες της Ξάνθης στο παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Νίκος Ουσταμπασίδης.

«Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Σίγουρος πως οι παίκτες της Ξάνθης μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Μάλιστα, ο βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη υπογράμμισε πως οι παίκτες της ακριτικής ομάδας έχουν μία μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν και πάλι τον σύλλογο στα ευρωπαϊκά σαλόνια, εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ουσταμπασίδη στην κάμερα της Nova:


Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν ήταν μέσα στο αγωνιστικό πλάνο της χρονιάς, όμως αφού ορίστηκε για να γίνει, εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού».


Για το πως περιμένει να δει την Ξάνθη και πως τον Παναθηναϊκό:

«Θα μιλήσω περισσότερο για τη δικιά μας την ομάδα. Η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ότι έχει κάνει στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου γύρου, δηλαδή να είναι ανταγωνιστική, να έχει διάθεση και να κυριαρχήσει σε κάποια πράγματα που πάντα ζητάμε και πιστεύω ότι αν τα κάνουμε αυτά, θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν θα βοηθήσει τους ακρίτες το γεγονός πως στον δεύτερο γύρο είχαν πέντε εκτός έδρας νίκες:


«Αυτό νομίζω ότι είναι παρακαταθήκη για μας, μας δίνει μια αίσθηση καλή, μια ψυχολογία ανεβασμένη, αλλά αυτό από μόνο του δεν δίνει τίποτα, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι ξεχνάμε αυτά και να κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε».

Για τις συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια δίχως αύριο, δηλαδή από το παιχνίδι αυτό εξαρτάται η θέση μιας ομάδος και ο στόχος μιας ομάδος. Σίγουρα είναι δύσκολα, έχουν μια ιδιαίτερη ιδιομορφία, όμως από τη στιγμή που είσαι αναγκασμένος να παίξεις αυτά τα παιχνίδια, είσαι υποχρεωμένος να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό».


Για το που θα στηριχτεί η Ξάνθη για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Αυτό το έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα ειδικά στον δεύτερο γύρο, όπως είπατε κι εσείς, με τις νίκες που έχει πετύχει. Είναι ένα παιχνίδι, ένα στιλ παιχνιδιού που ταιριάζει στην ομάδα μας, που οι παίκτες ανταποκρίνονται σ' αυτό το στιλ και πιστεύω ότι αν δείξουμε πάλι αυτά τα στοιχεία που υπάρχουν, θα είναι το αποτέλεσμα καλό για την ομάδα μας».

Για το αν θα παίξει ρόλο η μεγάλη διακοπή:

«Δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο το διάστημα. Είναι γύρω στις δύο εβδομάδες, μεσολαβούσε φυσικά και το Πάσχα, δεν είναι τόσο μεγάλο το διάστημα αυτό, όσο πιστεύω ότι θα είναι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα. Η ζέστη. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διακοπή».


Για το κίνητρο που υπάρχει:

«Είναι ένα κίνητρο που περνάει από το μυαλό όλων μας κι εμάς που είμαστε στην ομάδα κοντά, αλλά αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να περάσουμε, να μπει αυτό το στοιχείο στους ποδοσφαιριστές ότι οπωσδήποτε αυτά τα παιχνίδια, αυτές οι διακρίσεις δεν έρχονται κάθε χρονιά, εμείς φτάσαμε τώρα στην πηγή και θα θελήσουμε να πιούμε νερό».

Ο καθένας τη δουλειά του

08/05/2013
 Από πολύ κοντά παρακολουθεί τις κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας, που ετοιμάζει σε εντόνους ρυθμούς τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ο καθένας τη δουλειά του
Ανεξάρτητα από το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να ανοίξει άμεσα και τον φάκελο με τα αγωνιστικά θέματα της επόμενης σεζόν, που όλα δείχνουν πως για να έχει τον «Τίγρη» στο τιμόνι της «Ένωσης» θα πρέπει η ομάδα να βρίσκεται στην Football League 2.

Έτσι, ο Τραιανός Δέλλας έχει ανοίξει κοινό μέτωπο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που δεν αποκλείεται μόλις βάλει στην τελική ευθεία τα πλάνα του για το γηπεδικό να τον προσεγγίσει – επισήμως - για να διευθετήσουν και τα αγωνιστικά θέματα.
Ο «Κολοσσός», σε πρώτη φάση θέλει να έχει μία γενική άποψη για το ποιοι από τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ΑΕΚ και σε χαμηλότερη κατηγορία και εν συνεχεία να αναζητήσει τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση.

Σε πρώτη φάση οι περισσότεροι παίκτες κρατούν στάση αναμονής (όπως τους είχε ζητήσει και στην τελευταία προπόνηση ο Δέλλας) προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης Μελισσανίδη. Παράλληλα, υπάρχει μια μερίδα παικτών που έχει κάνει σαφή την πρόθεσή της να συνεχίσει στην ομάδα όποια κι αν είναι η επόμενη μέρα (σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Παυλής) ενώ είναι και οι παίκτες που έχουν ειδοποίηση ήδη τους μάνατζερ τους προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (Κορδέρο, Γκερέιρο και πιθανότατα Πετρόπουλος).

Πάντως, ο Δέλλας θέλοντας να μην πάει χαμένος ο χρόνος μέχρι να παρθούν οι τελικές αποφάσεις από το μέτωπο του γηπέδου να έχει έτοιμους τους βασικούς άξονες που θα κινηθεί η ΑΕΚ αγωνιστικά ενόψει της νέας σεζόν.

Στην Παιανία ο Αλαφούζος

08/05/2013
 Δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για ακόμα μια φορά βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, που θα δειπνήσει μαζί τους, μια μέρα πριν το μπαράζ με την Ξάνθη.

Στην Παιανία ο Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος, επιδεικνύει για ακόμα μια φορά τη στήριξή του στους παίκτες της ομάδας.

Λίγο πριν το φινάλε της απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και αναμένεται να δειπνήσει με τα στελέχη της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, θέλει φυσικά να μιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές εν όψει του αγώνα μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη στη Ν. Σμύρνη, «ντοπάροντάς» τους για τη νίκη που θα δώσει στον Παναθηναϊκό την 6η θέση της Σούπερ Λιγκ και ενδεχομένως, ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».

Το τελευταίο, θα συμβεί μονάχα αν προκύψει θέμα μη αδειοδότησης στον ΠΑΣ Γιάννινα, πράγμα για το οποίο γνωρίζουν ο Γιάννης Βονόρτας και οι παίκτες και θα δώσουν τα πάντα για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες.

Μήνυμα ενότητας από Πουλινάκη

08/05/2013
 Απόλυτα σύμφωνος με τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά για τα περί διαφάνειας στον ΟΦΗ, τάχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης.

Μήνυμα ενότητας από Πουλινάκη
Στο πλευρό του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, για τα περί διαφάνειας τάχθηκε, μέσω ανακοίνωσής του ο πρόεδρος τοη συλλόγου, Μάνθος Πουλινάκης.

Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ υπογράμμισε πως όλοι στις τάξεις της ομάδας θα πρέπει να είναι ενωμένοι, προκειμένου ο ΟΦΗ να πάει ακόμη πιο ψηλά στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Την περασμένη εβδομάδα στον απολογισμό που έκανα ως πρόεδρος της ΠΑΕ, ιδιαίτερο σημείο αποτέλεσαν τα οικονομικά δεδομένα για την περίοδο 2012-13 και κυρίως η διαχείρισή τους. Αναλυτικά πληροφόρησα όλους τους φορείς (μετόχους, φιλάθλους κ.λπ.) για την εξόφληση ή διευθέτηση όλων όσων είχαν οικονομικές δοσοληψίες με την ΠΑΕ, κυρίως λόγω εκκρεμοτήτων των περασμένων ετών. Κατά συνέπεια, οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά περί διαφάνειας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, αφού εγώ έκανα πράξη την ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν θυμάμαι να είχε συμβεί. Μάλιστα, για την ενημέρωση των χιλιάδων φιλάθλων, που κάθε Κυριακή μας στηρίζουν με το υστέρημά τους, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ταυτόχρονα αν χρειαστεί ή ζητηθεί από μετόχους, είμαι διατεθειμένος να προχωρήσω σε διαχειριστικό έλεγχο από ανεξάρτητο λογιστικό φορέα, για τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της δικής μου θητείας που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο. Είναι προφανές ότι οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά δεν αφορούν τη σημερινή διοίκηση, η οποία αν και ανέλαβε ένα τεράστιο οικονομικό βάρος, ουδέποτε προέβη σε κρίσεις για τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επαναλάβω ότι ο ΟΦΗ μόνο ενωμένος θα βρει γρηγορότερα το δρόμο του και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινούμαστε όλοι μας».

«Μέσα» Σισοκό και Φιγκερόα

08/05/2013 
Τόσο ο Ιμπραΐμ Σισοκό, όσο και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το μπαράζ της Πέμπτης απέναντι στη SKODA Ξάνθη. Στην Παιανία ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Μέσα» Σισοκό και Φιγκερόα
Στα πλάνα του Γιάννη Βονόρτα για το ματς με τους Ακρίτες βρίσκονται οι Σισοκό και Φιγκερόα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες μέρες, κατάφεραν τελικά να αναρρώσουν πλήρως και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού, καταλαμβάνοντας μια θέση στην αποστολή.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ ξεπέρασε σε απόλυτο βαθμό τη διάταση που είχε υποστεί στον δεξί ώμο, ενώ ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει πλέον ενοχλήσεις στο ισχίο, άσχετα αν και το απόγευμα της Τετάρτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το φινάλε του προγράμματος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αφίχθη ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να δειπνήσει με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι τραυματίες Τοτσέ και Μαυρίας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοινώθηκε 19μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα κατάταξης με αντίπαλο την Ξάνθη.

Εκτός έμειναν οι: Ταμπάκης, Κοτσόλης, Μαυρίας, Κουίνσι, Φουρλάνος, Τοτσέ, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Σπυρόπουλος.

Η ώρα των δοκιμών…

08/05/2013
 Καλές οι διακοπές του Πάσχα, όμως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ την Τετάρτη.

Η ώρα των δοκιμών…
Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης βρήκε την ευκαιρία στο Βαρδινογιάννειο να δοκιμάσει πέντε νεαρούς παίκτες, τους Παπαδάκη, Βαρούχα και Κλίνη από τον Ερμή Ζωνιανών, όπως και τους Αντωνιάδη, Ντακόβ από ομάδες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Θεσσαλονίκης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Παπάζογλου, Μακρής, Ζορμπάς, Σαρ, Κουρδάκης και Ιωαννίδης, που έχουν πάρει επιπλέον μέρες άδεια από την τεχνική ηγεσία, λόγω προσωπικών θεμάτων.

Οι ποδοσφαιριστές θα προπονούνται από ‘δω και στο εξής καθημερινά στις 18:00 στο ΒΑΚ μέχρι και το Σάββατο, την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν ξανά τη Δευτέρα στο γήπεδο.

«Εξάρα» στην Τούμπα

08/05/2013
 Οικογενειακό διπλό με την Κ-20, αντί για προπόνηση, έγινε σήμερα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε τους μεγάλους να επικρατούν 6-0 των μικρών.

«Εξάρα» στην Τούμπα
Οικογενειακό διπλό διάρκειας 90 λεπτών εναντίον της Κ20 αντί για προπόνηση περιείχε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας διεξήχθη στην Τούμπα και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εξαχθούν συμπεράσματα από τον Γιώργο Γεωργιάδη σχετικά με τα στοιχεία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα.

Το τελικό σκορ ήταν 6-0 για τους μεγάλους, με τον Αθανασιάδη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ. Τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Κουμάλο και Ολίσε.

Η αρχική σύνθεση: Ιτάνζ, Έτο, Λίνο, Κουμάλο, Κατσουράνης, Φωτάκης, Λάζαρ, Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60' έγιναν αρκετές αλλαγές με τη σύνθεση να διαμορφώνεται ως εξής: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Κιόσσε, Kace, Κίτσιου, Vukic, Robert, Γεωργιάδης, Oliseh.

Η ομάδα του Κυριάκου Αλεξανδρίδη ξεκίνησε με τους: Στρέζο, Χατζόπουλο, Κιόσσε, Πούγγουρα, Ποζατζίδη, Πολύζο, Σαββίδη, Δεμηρτζόγλου, Πέλκα, Βασ. Παπαδόπουλο, Μωυσιάδη.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μελίσσας, Καρατζάογλου, Τζεβελέκης, Καραμπάς, Παπαδόπουλος.

Οι τραυματίες Σίλντενφελντ, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χακόμπο παραμένει με άδεια στην Ισπανία.

Τετράδα απουσιών

08/05/2013
 Με προβλήματα συνεχίστηκαν την Τετάρτη οι προπονήσεις της Βέροιας μέχρι να ολοκληρωθούν, ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Τετράδα απουσιών
Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε εκπαιδευτικά παιχνίδια, ήτοι τετράγωνα και ποδοβόλεϊ και, στη συνέχεια, χαλαρό τρέξιμο.

Ο Καλτσάς δεν προπονήθηκε, γιατί αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και το ιατρικό τιμ της «βασίλισσας του Βορρά» του συνέστησε μερικές μέρες ξεκούραση.

Επίσης, δεν προπονήθηκαν ο Μπαργκάν, ο οποίος ακολουθεί θεραπείες, καθώς και οι Μοκάκε και Σνάουτσνερ, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους από το τεχνικό τιμ.

Την Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Εδεσσαϊκό.

Φιλικό με Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άρης

08/05/2013
 Οριστικά θα διεξαχθεί το φιλικό του Άρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Φιλικό με Αναγέννηση Καρδίτσας ο Άρης
Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν πως θα αντιμετωπίσουν τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλίας την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής στις 18:00. Έτσι, θα γιορταστεί η επιστροφή της Αναγέννησης στη Football League.

Εν τω μεταξύ, μετά το εξαήμερο ρεπό, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στην Τετάρτη στις προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, με νέα πρόσωπα για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τους Παρασκευά Παλιάτσιο, Ηλία Σταυρόπουλο, Νίκο Ζήση και Στράτο Φούσκα, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της Μ. Τρίτης με τον Πιερικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πλέον θα συμμετέχουν στις προπονήσεις άλλοι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ.

Μιλάμε για τους Γιώργο Μπιμπισίδη (κεντρικός αμυντικός), Καλούδη Λεμονή (μέσος) και Ηλία Ιγνατίδη (επιθετικός, αρχηγός της ομάδας Κ-17).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει ξανά απογευματινή προπόνησης στο Ν. Ρύσιο.

Εισαγγελική έρευνα για την εισβολή στο σπίτι του Δώνη

08/05/2013
 Ο αθλητικός εισαγγελέας, διέταξε έρευνα για την καταγγελλόμενη εισβολή στο σπίτι του Γιώργου Δώνη, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης.

Εισαγγελική έρευνα για την εισβολή στο σπίτι του Δώνη
Μετά τις καταγγελίες της δικηγόρου του Γιώργου Δώνη για εισβολή αγνώστων στο σπίτι του πρώην τεχνικού του «δικεφάλου», αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, που απαίτησαν την παραίτηση του, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα από τον αθλητικό εισαγγελέα, Νίκο Κωνσταντίνου.

Τονίζεται ότι στις καταγγελίες της, η δικηγόρος του Γιώργου Δώνη, Λίνα Σουλούκου είχε αφήσει σαφείς αιχμές για τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να αποδείξουν ότι εμπλέκεται ο επίσημος ΠΑΟΚ.

Βάλλας: «Τα πάντα για τη νίκη»

08/05/2013
 Την υποχρέωση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουν οι παίκτες της Ξάνθης, σύμφωνα με τον Σπύρο Βάλλα.

Βάλλας: «Τα πάντα για τη νίκη»
Τον καλύτερό τους εαυτό θα πρέπει να δώσουν οι παίκτες της Ξάνθης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Σπύρος Βάλλας.

Ο έμπειρος αμυντικός των Ακριτών θεωρεί ότι η ομάδα του έχει υψηλό κίνητρο για τη νίκη και θα πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βάλλας στην κάμερα της NOVA:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε παίξει. Νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε πολύ σοβαρά, είναι πολύ υψηλό το κίνητρο και για αυτό το λόγο προετοιμαζόμαστε καθημερινά, παρότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Μένει αυτό το παιχνίδι για να δούμε τι έχουμε καταφέρει μέσα στη χρονιά», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δείξαμε στο δεύτερο γύρο ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική. Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, κερδίσαμε δίκαια θεωρώ, ωστόσο αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει γίνει μέσα στη σεζόν, να επικεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι και να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το αν θα λειτουργήσουν ως οδηγός οι πέντε εκτός έδρας νίκες που πέτυχαν στο δεύτερο γύρο: «Ασφαλώς. Νομίζω ότι οδηγός δεν είναι μόνο η νίκη αλλά γενικότερα ο καλός δεύτερος γύρος που κάναμε καλές εμφανίσεις πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Νομίζω ότι η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Με το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και νομίζω ότι αυτό μας κάνει αισιόδοξους για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για την ιδιαιτερότητα της ουδέτερης έδρας: «Δεν δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία. Ξέρουμε από πριν τη δυναμική των δύο ομάδων και πόσο κόσμο μπορεί να έχει ο ένας και πόσο ο άλλος. Όπως και να έχει πρέπει να φανούμε δυνατοί, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το χρονικό διάστημα που έχει περάσει από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα και αν θα παίξει ρόλο: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο γιατί πάντα όταν τελειώνει μία σεζόν οι ποδοσφαιριστές είναι φορτωμένοι, πιθανόν να μην βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο της φόρμας τους, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Για το κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα: «Αν όντως αποδειχθεί ότι η 6η θέση του πρωταθλήματος δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη τότε είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει πολύ ισχυρό κίνητρο και νομίζω αλλάζει ο πήχης των προσδοκιών και των απαιτήσεων της ομάδας μας. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει κάνει μέτριες πορείες και νομίζω ότι μια τέτοια επιτυχία, αν τελικά συμβεί θα είναι ότι καλύτερο».

Ευτυχισμένος… Παράσχος

08/05/2013
 Τα προβλήματα τραυματισμών ανήκουν στο παρελθόν και στον Ατρόμητο υπάρχει η απόλυτη ευτυχία ενόψει πλέι οφ.

Ευτυχισμένος… Παράσχος
Οι Ταυλαρίδης, Καραγκούνης και Τζαμάλ είναι έτοιμοι κάτι που φέρνει απόλυτη ικανοποίηση στον Ατρόμητου του Γιώργου Παράσχου. Τα πλει οφ ξεκινούν και οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το απόγευμα.

Στην Εθνική Νέων κλήθηκαν οι Βασίλης Μπάρκας, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος για το φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Κύπρου στις 15 του μηνός.

«Τσεκάρει» παίκτες ο Παναθηναϊκός

08/05/2013
 Άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν στο προσεχές παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Εργοτέλη για να δουν από κοντά δύο στόχους τους.

«Τσεκάρει» παίκτες ο Παναθηναϊκός
Το ματς με την Ξάνθη είναι προ των πυλών, όμως στον Παναθηναϊκό προετοιμάζουν το έδαφος και για την επόμενη σεζόν.

Έτσι, σκάουτερ του τριφυλλιού θα μεταβούν το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο για να δουν από κοντά δύο παίκτες του Παναιτωλικού, που φιλοξενεί τον Εργοτέλη.

Οι Γιώργος Σαρρής και Νταμιάν Μπελόν βρίσκονται στα υπ’ όψιν των «πράσινων», με τον δεύτερο ειδικά να έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γίνει κουβέντα και για πιθανή μεταγραφή του Μητρόπουλου, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού άσου.

Προτάθηκε ο Ντομενέκ

09/05/2013
 Ο Ραϊμον Ντομενέκ προτάθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Προτάθηκε ο Ντομενέκ
Πολλές οι προτάσεις από τους μάνατζερ για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Metrosport» μια από αυτές αφορά τον Ραϊμόν Ντομενέκ!

Ο Γάλλος τεχνικός ο οποίος είχε αναλάβει και τα ηνία της εθνικής ομάδας της Γαλλίας όμως δεν φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο η τριετής απραξία, καθώς δεν έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας από την ημέρα που αποχώρησε από τους «τρικολόρ».

Επίσης, και οι κακές σχέσεις που είχε με τους περισσότερους παίκτες της εθνικής Γαλλίας και κυρίως με τα αστέρια της ομάδας.

Μπογιές και καρφιά στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης

09/05/2013
 Σύμφωνα με δημοσίευμα άγνωστοί προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Μπογιές και καρφιά στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης
Ζημιές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “panionianea” άγνωστοι αργά το βράδυ της Τετάρτης κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο του Πανιώνιου και να πετάξουν μπογιές και καρφιά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο.

Σήμερα το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει το παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την SKODA Ξάνθη .

Εάν οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι μεγάλες –φυσικά- και τίθεται ζήτημα διεξαγωγής του αγώνα. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα διαπιστωθεί όταν ξημερώσει.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου