ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ερυθρόλευκη κερκίδα στο Λονδίνο!

Ερυθρόλευκη κερκίδα στο Λονδίνο!

06/05/2013
 Την υποστήριξη 2500 οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο final-4 του Λονδίνου όπως ανέφερε ο Χρήστος Μπαφές στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ερυθρόλευκη κερκίδα στο Λονδίνο!
Την υποστήριξη 2500 οπαδών του θα έχει ο Ολυμπιακός στο Final-4 του Λονδίνου όπως ανέφερε ο Χρήστος Μπαφές στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6.

«Θα έχουμε 2500 κόσμο. Ενδεχομένως να έχουμε και μια αύξηση από Έλληνες του εξωτερικού. Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν και διαθέσιμα εισιτήρια», ανέφερε ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 και τον Τόλη Κοτζιά και σχολίασε:

«Για την εποχή που ζούμε ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικός. Από όσα μαθαίνουμε δύσκολα οι άλλες ομάδες θα έχουν περισσότερους από 1000 οπαδούς».

Σχετικά με την παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού είπε... «Δεν φοβήθηκε την πρόκριση. Το γεγονός ότι ο κόουτς είναι εδώ από μόνο του δείχνει το πόσο σωστή δουλειά έχει γίνει στην ομάδα».

Τέλος, για τον Σερμαντίνι τόνισε: «Θα χρειαστεί 4-5 ημέρες. Νομίζω ότι θα είναι στις 12 επιλογές του προπονητή για τον ημιτελικό».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου