ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ?

 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ?

08/05/2013 

Οταν μιλας για τον μεγαλυτερο καλαθοσφαιριστης που εβγαλε η Ελλαδα θα πρεπει και να προσεχεις τι λες Δημητρακη και οι παρομοιωσεις του Διαμαντιδη με τον Θεο του μπασκετ ειανι το λιγοτερο ατυχεις...πηγες ρε Δημητρακη να πεις οτι μετα τον Γκαλη ο...Διαμαντιδης? σε τι? σε αγωνιστικοτητα? σε αθλητικο η προσωπικο ηθος? ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΦΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ? Δεν εχει αφησει και κανεναν που να μην τον φτυσει η να μου του πει για το σοι του την ωρα του αγωνα? Ο Θεος Γκαλης οχι μονο τους εστελνε για..εμετο ολους, αλλα δεν εβρισε η εφτυσε  ποτε κανεναν τους ταπωνε με ποντους και στο τελος οι αντιπαλοι υποκλινονταν στο Θεικο μεγαλειο του..ΑΣΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ...πηγαινε παιξε με τα τουτου σου...

ΜΕΓΑΛΗ δήλωση Γκάλη για Σπανούλη!

08/05/2013 


ΜΕΓΑΛΗ δήλωση Γκάλη για Σπανούλη!
Ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και ένας από τους μεγαλύτερους του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης, είπε σε συνέντευξη στη Nova ότι ο αρχηγός του Θρύλου Βασίλης Σπανούλης του μοιάζει πολύ, όσον αφορά την έκφραση του επιθετικού του παιχνιδιού.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το ποιος από τους Διαμαντίδη, Παπαλουκά και Σπανούλη θεωρεί ότι του μοιάζουν αγωνιστικά, τόνισε: «Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Επιθετικά μου μοιάζει πολύ ο Σπανούλης. Του αρέσει να μπαίνει μέσα στην ρακέτα και να τα βάζει με τους ψηλούς, όπως μου άρεσε και έκανα και εγώ».
Γιατί πολύ απλά, αυτή η δήλωση του Γκάλη θα κάνει ΠΟΛΛΟΥΣ να καταπιούν τη γλώσσα τους. Αυτούς που μας ζαλίζουν περί Διαμαντίδη και σπεύσουν να δώσουν τίτλους, χωρίς να αφήσουν να μιλήσει ο ΜΕΓΑΛΟΣ Γκάλης. Αυτός, που εξύμνησε τον επίσης ΜΕΓΑΛΟ Βασίλη Σπανούλη.
Περαστικά σας λοιπόν.

Τι ειχε πει ο..Δημητρακης?

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη, ο οποίος παρουσία πολλών παικτών θρύλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα τιμηθεί σήμερα (7/05) στο Αλεξάνδρειο.
"Ο Νίκος Γκάλης έβαλε την Ελλάδα στον μπασκετικό χάρτη… Έκανε μία Ελλάδα ολόκληρη να κυκλοφορεί με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια και με όποιο τρόπο και να τιμηθεί, ποτέ δεν θα είναι αρκετό", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:Ο Νικ και ο Δημήτρης (Διαμαντιδης) είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό μπάσκετ στη σύγχρονη ιστορία του. Όσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε το μπάσκετ τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Νικ, σε ευχαριστούμε για όλες τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε, απολαμβάνοντάς σε να «χορεύεις» στον αέρα και σε ευχαριστούμε που για περισσότερα από 20 χρόνια οδήγησες τα ελληνόπουλα στο δρόμο του αθλητισμού".


ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου