ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Τα Αλαφουζάκια και η λογική εν τάφω...

Τα Αλαφουζάκια και η λογική εν τάφω...

Τα Αλαφουζάκια και η λογική εν τάφω...
Αυτοί στον ΣΚΑΙ μυαλό δε βάζουν! Έχουν φτάσει να τρώνε πέντε μονάδες στο κεφάλι απο τον Χατζηνικολάου απο τότε που έγιναν Green FM αλλά -το ξαναλέω- μυαλό δεν βάζουν! Αυτός ο μυτόγκας ο Πορτοψάλτε, Πορτοσάλτε ή όπως αλλιώς τον λένε τέλος πάντων αυτό τον κουραστικό τύπο που μιλάει περισσότερες ώρες στον ΣΚΑΙ απο ότι όλοι οι άλλοι οι παραγωγοί, αποφάσισε να αφήσει το "1821" (ναι, έχει καταπιαστεί και με αυτό ο ξερόλας τζιτζιφιόγκος), το λατρεμένο του μνημόνιο και τις "δράσεις" με τις οποίες ο Αλαφούζος πάει να το παίξει οικολόγος (ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΑ... ΨΑΡΙΑ ΠΟΣΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΑ, ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΖΟΥΤ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ... ΠΥΘΜΕΝΕΣ) και έπιασε το ποδόσφαιρο!
Αλαφουζότερος του... Αλαφούζου ο ξερόλας Πορτοσάλτε, αποφάσισε να κάνει τον επιτάφιο του ποδοσφαίρου τη μεγάλη Παρασκευή! Ο τύπος ως διευθυντής του ΣΚΑΙ, είχε μια τρομερή ιδέα, να μαζέψει στο στούντιο τον Κυριάκο Θωμαίδη και τον Αντρέα Μαζαράκη για να μιλήσουν για τα "πάθη του ποδοσφαίρου"!
Το πόσες μπούρδες μπορεί να χωρέσει μια ραδιοφωνική εκπομπή δε λέγεται! Ο Θωμαίδης να μιλάει για... παράγκες, ο Μαζαράκης να λέει τις μπούρδες του για το ποδόσφαιρο των Εξαρχείων και όλοι μαζί να προσπαθούν να μας πείσουν πόσο κακό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Όλοι αυτοί είναι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ και ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ανθρώπου που έχει τις τύχες του Παναθηναϊκού (μικρή ομάδα, αλλά ιστορική) στα χέρια του! Τώρα πως μπορεί να έχεις μια ποδοσφαιρική ομάδα και ταυτόχρονα να εξαπολύεις τα σκυλάκια σου για να το τσιμπήσουν (να δαγκώσουν δεν μπορούν τα μικρά κοπρόσκυλα) τι να πεί κανείς! Μόνο ο Αλαφούζος μπορεί να τα κάνει κάτι τέτοια...
ΥΓ.: Κοιτάξτε φάτσες στις φωτό για να καταλάβετε γιατί ακόμα και ο επιτάφιος θα το έσκαγε αν τους έβλεπε...
ΥΓ.2: Αυτός ο Μαζαράκης πρέπει να πίνει πολλά ουζάκια στα Εξάρχεια! Μας έλεγε ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ταυτόχρονα μας έλεγε πόσο... καθαρό ήταν το ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΙ! Και πόσο καλός Πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν ο Δέδες και πόσο κακοί είναι οι Πρόεδροι τώρα που παίρνει Πρωταθλήματα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Ρε γίγαντα Μαζαράκη, μήπως απο το Μεγάλο Σάββατο και μετά να είσαι μόνο Αστέρας Εξαρχείων και... ΣΚΑΙ και να αφήσεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;
ΥΓ.3: Για να τονίσουν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ τους, οι συνεργάτες του Πρωτοψάλτη της Αλαφούζειας αλήθειας είχαν καλέσει τον ρεπόρτερ του ΠΑΟ στον ΣΚΑΙ (τον Παγκάκη) και τον ρεπόρτερ ΑΕΚ (Τριανταφυλλόπουλο). Το κόμπλεξ και των δυο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι αρκετό για να πάρουν δημοσιογραφικό βραβείο απο τον Σωτηράκη Τριανταφύλλου, τον Καραλή και τον Ασβεστά! Διότι δεν μπορεί, ο ΠΣΑΤ, ο σύνδεσμος των αθλητικών δημοσιογράφων, κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρει θέση για όσα κάνουν στο αντικείμενο του ρεπορτάζ τους κάποιοι τύποι σαν τον Πορτοσάλτε και τον Θωμαίδη.
 ΥΓ.4: Keep Walking...


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου