ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Μπόατενγκ

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Μπόατενγκ

Απών από την προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν τη Δευτέρα του Πάσχα ο Μπόατενγκ. Αδικαιολόγητος ο Γκανέζος, καθώς δεν είχε πάρει άδεια. Προβληματισμός για το μέλλον του στον Πειραιά.
Ο προβληματικός και μυστήριος (όπως δείχνει) Ντέρεκ Μπόατενγκ, απουσίασε από την προπόνηση του Ολυμπιακού την Δευτέρα του Πάσχα. Είναι αδικαιολόγητος ο Αφρικανός μέσος, καθώς δεν είχε πάρει άδεια από τους Πρωταθλητές Ελλάδας και επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για το μέλλον του στον Πειραιά.
Ο Γκανέζος χαφ είχε ειδοποιήσει το Μεγάλο Σάββατο ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα ανήμερα του Πάσχα, αλλά δεν εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στο προγραμματισμένο ραντεβού με την υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας του με τους ερυθρόλευκους.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Ντέρεγκ Μπόατενγκ είχε λάβει άδεια να μεταβεί στην Ισπανία για να τακτοποιήσει θέματα που αφορούσαν το διαβατήριό του. Έκτοτε εμφανίστηκαν σενάρια για συμφωνία με την αγγλική Φούλαμ, τα οποία διαψεύστηκαν εξ αρχής, με δεδομένο όμως ότι ο Γκανέζος "τρενάρει" διαρκώς την επανεμφάνισή του στο Ρέντη είναι λογικό να εγείρονται ερωτηματικά και προβληματισμοί.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου