ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Με Σερμαντίνι και... Αγγελόπουλο

Με Σερμαντίνι και... Αγγελόπουλο

Προπονήθηκε ο Σερμαντίνι μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού και αναμένεται να παίξει στον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Το "παρών" στην O2 Arena έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με δύο εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Η μια ήταν η συμμετοχή του Γκιόργκι Σερμαντίνι και η άλλη ήταν η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου.
Ο Γεωργιανός σέντερ πήρε μέρος στην προπόνηση, έστω και ελεγχόμενα και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην 12άδα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Το να βρίσκεται στη σύνθεση, άλλωστε, είναι κάτι πολύ σημαντικό καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ψηλότερη (και ενδεχομένως καλύτερη) φροντ-λάιν της Ευρωλίγκας, κάτι που σημαίνει ότι θα ήταν επίφοβο το να είναι "ντυμένοι" μόνοι οι Κάιλ Χάινς και Τζος Πάουελ.

Ο Σερμαντίνι τώρα θα μπορεί να δώσει μερικές ανάσες στους δύο Αμερικανούς, να τους ξεκουράσει, να μπει για λίγα λεπτά για να σπρώξει και να κάνει φάουλ. Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης ο Έισι Λο έβαλε πάγο στον ώμο του, χωρίς αυτό να είναι κάτι ανησυχητικό.


 
Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης εμφανίστηκε στην 02 Arena ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συνοδευόμενος από τον Χρήστο Σταυρόπουλο. Μάλιστα φώναξε με την υπόλοιπη ομάδα στο κέντρο του γηπέδου το καθιερωμένο "Ο-Λ-Υ-Μ-Π-Ι-Α-Κ-Ο-Σ" και στη συνέχεια συνομίλησε (για αρκετή ώρα) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πριν μιλήσουν στους δημοσιογράφους οι παίκτες του Ολυμπιακού συναντήθηκαν με τους αντίστοιχους της ΤΣΣΚΑ. Ο Τεόντοσιτς και ο Παπαλουκάς χαιρέτησαν αρκετά γνωστά πρόσωπα, ενώ παλιούς συμπαίκτες βρήκαν ο Μαυροειδής και ο Άντιτς που μίλησαν με τον Άαρον Τζάκσον και τον Αντόν Πονκρασόφ αντίστοιχα.


Δείτε στο βίντεο την άφιξη της ομάδας του Ολυμπιακού στην O2 Arena, αλλά και την προπόνηση της στο παρκέ του γηπέδου:

 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου