ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Oλυμπιακος και...Final Four

 Oλυμπιακος και...Final Four

  06/05/2013 

Ο δρόμος για το Λονδίνο, μέρος 5ο

Δείτε το πέμπτο από τα εφτά video που ετοίμασε το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στον δρόμο για το Λονδίνο. Μιλάνε οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.
Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρολεύκων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον δρόμο για το Λονδίνο, τονίζοντας πως ποτέ δεν έχασε την αισιοδοξία και την πίστη του πως η ομάδα θα τα καταφέρει.
"Σίγουρα η φετινή σεζόν, μπορώ να πω πρακτικά ότι ήταν η δυσκολότερη και λόγω των αγώνων, των ταξιδιών, των υποχρεώσεων που είχαμε, αλλά και των τραυματισμών που ήταν φυσικό επακόλουθο να γίνουν. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν έχασα την αισιοδοξία μου, ποτέ δεν σταμάτησα να πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Έχουμε δείξει, ξεκινώντας από την περσινή χρονιά, πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί και ιδιαίτερα σε παιχνίδια τα οποία είναι ζωής ή θανάτου, όταν τα χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι έπρεπε και βρήκαμε τον τρόπο να τα κερδίσουμε, λειτουργώντας καθαρά σαν ομάδα και μετά ατομικά. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε πολλές φορές η δική μου συμμετοχή. Ίσως σε μερικές να χρειάστηκε, σε μερικές όχι, αλλά ο καθένας έχει συμβάλλει σε αυτό και αυτό είναι πολύ θετικό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης.

Ο Κώστας Σλούκας από την πλευρά του θυμήθηκε ένα από τα πλέον σημαντικά σουτ στον δρόμο του Ολυμπιακού για το Λονδίνο:

"Ναι, ο Παπανικολάου ήταν... Το... σκαρφαλωτό σουτ που έβαλε στη Σιένα και φύγαμε στο +5 εκεί που χάναμε οκτώ πόντους".

Σπανούλης: "Τους έχει πειράξει πολύ αυτό που έγινε πέρυσι"

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον περυσινό τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον φετινό ημιτελικό με τη ρωσική ομάδα, αλλά και τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως έχει πειράξει πολύ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο περυσινός χαμένος τελικός της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη στο ΑΡΤ:

Για το Final-4 του Λονδίνου: "Πάμε στο Λονδίνο ως αουτσάϊντερ. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος και πίεση. Τα δύσκολα τα περάσαμε με τη πρόκριση στο Final-4. Θέλαμε να περάσουμε για να αποδείξουμε ότι δεν ήμασταν πυροτέχνημα. Εμείς ίσως έχουμε λίγο λιγότερες πιθανότητες για να κατακτήσουμε τη κούπα, αλλά θα τις διεκδικήσουμε".

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Τους έχει πειράξει πολύ αυτό που έγινε πέρυσι. Είναι ένας τίτλος. Είναι διαφορετική ομάδα με διαφορετικό προπονητή σε σχέση με πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στα μειονεκτήματα, που έχουν".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Θα τον έχουμε μαζί μας. Θα είμαστε διψασμένοι, πεινασμένοι. Διαθέτουμε μία νεαρή ομάδα, που δεν είναι κορεσμένη. Εχει όρεξη για τίτλους. Εχει όρεξη να κάνει καινούρια πράγματα και καινούρια θαύματα".

Για τον εαυτό του: "Θα προσπαθήσω να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Εδώ, που είμαστε, απέχουμε δύο αγώνες από τη κούπα. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: "Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες με τεράστια μπάτζετ. Αν βρεθεί σε μέρα η Ρεάλ, δύσκολα μπορείς να την σταματήσεις".

Για τη σημασία της παρουσίας του Ολυμπιακού στο Final-4: "Παίζουμε, όχι μόνο για τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά για όλη την Ελλάδα, για όλους αυτούς, που αγαπούν τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ. Είναι ένας λόγος παραπάνω λόγω των εποχών, που ζούμε, να δώσουμε όχι με το αποτέλεσμα, αλλά με την παρουσία μας και τη μαχητικότητά μας, ένα χαμόγελο και μία αισιοδοξία στο κόσμο. Για το αποτέλεσμα μπορεί να δώσεις όλες σου τις δυνάμεις, αλλά να μην τα καταφέρεις".

Για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοια πράγματα και όταν τα ακούω ή μου τα λένε, γιατί προσπαθώ να μην ασχολούμαι, γελάω".

Για τα μεταγραφικά σενάρια: "Το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό. Και στο πως θα πετύχουμε σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται, πολλά θα γράφονται, και όλοι ξέρουν για τους ευνόητους λόγους. Ισως θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν θα γίνει τίποτα μέχρι να τελειώσει η σεζόν".

Περπέρογλου: "Έχω πίστη στην ομάδα"

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Ολυμπιακού και υποστήριξε πως στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πολλά θα εξαρτηθούν από την βραδιά που θα βρεθεί κάθε ομάδα.
Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνή φόργουορντ των ερυθρολεύκων στην Euroleague:
-Πόσο δύσκολη ήταν η σειρά με την Εφές και πώς βρήκατε τη δύναμη να επιστρέψετε από το -15 στο πέμπτο ματς;

"Ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά για μας. Η Εφές είναι εξαιρετική ομάδα και άξιζε να είναι στο Final 4, αλλά δουλέψαμε σκληρά όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα έδρας κι αυτό μας έδωσε την πρόκριση. Παίξαμε το καθοριστικό ματς μπροστά στον κόσμο μας και με τη βοήθεια τους τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολα τα πράγματα μετά τον τρόπο που χάσαμε τον τέταρτο αγώνα και είχαμε πολλή πίεση. Δεν αρχίσαμε καλά το ματς, παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά τελειώσαμε τη δεύτερη περίοδο μόνο στο -8 και ξέραμε πως μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς με καλύτερη άμυνα.

Η ομάδα μας δεν τα παρατά ποτέ, συνεχίζει να παλεύει και ο κόσμος μας βοήθησε να κάνουμε την ανατροπή και να κερδίσουμε".

-Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να γίνει μόλις η τέταρτη ομάδα στην εποχή του Final 4 που υπερασπίζεται τον τίτλο της. Μπορείτε να τα καταφέρετε;

"Ποτέ δεν τα παρατάμε, σε έναν αγώνα ή στη διάρκεια της σεζόν. Ήταν μία μεγάλη χρονιά για μας, όπως και για τις άλλες ομάδες. Πολλά πράγματα μπορούν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στο Λονδίνο. Ελπίζω να επαναλάβουμε αυτό που πέτυχε πέρσι η ομάδα".

-Έχεις κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι το τέταρτο Final 4 της καριέρας σου, πρώτο με τον Ολυμπιακό…

"Είναι ξεχωριστό κάθε φορά που βρίσκεσαι σε ένα Final 4. Κάθε παίκτης θέλει να βρίσκεται εκεί και είμαι ευλογημένος που φτάνω σε αυτό για τέταρτη φορά. Το συναίσθημα είναι μοναδικό και αποτελεί προνόμιο για μένα να είμαι μέλος ομάδων που κάθε χρόνο έχουν μεγάλες προσδοκίες και φτάνουν στο Final 4".

-Ποια είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχεις από τα προηγούμενα Final 4; Το 2009 είχατε νικήσει στο Βερολίνο με τον Παναθηναϊκό τον Ολυμπιακό και μετά κερδίσατε σε έναν συγκλονιστικό τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας…

"Κάθε Final 4 είναι μοναδικό. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε του λεπτό, αλλά ο πρώτος μου τίτλος θα είναι πάντα ξεχωριστός. Ήμουν 24 τότε και ήταν ιδιαίτερο συναίσθημα η κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είναι ένα μίγμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης αυτό που νιώθεις. Ήταν απίθανος ο τελικός με την ΤΣΣΚΑ. Προηγούμασταν ακόμη και με 23 πόντους, αλλά επέστρεψαν. Στο τελευταίο σουτ από τον Σισκάουσκας ήταν σαν να πέρασαν 15 δευτερόλεπτα μέχρι να χτυπήσει η μπάλα στη στεφάνη. Σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Αλλά θυμάμαι τη χαρά όταν γίναμε πρωταθλητές".

-Η ΤΣΣΚΑ είναι ο αντίπαλός σας και στο Λονδίνο. Δεν τεθήκατε φέτος αντιμέτωποι, αλλά δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των ομάδων. Τι είδους αγώνα περιμένεις;

"Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες είναι αθλητικές, ενώ η ΤΣΣΚΑ διαθέτει δυνατούς ψηλούς. Θα υπάρχει πολλή ένταση και πάθος. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό, όλα τα άλλα έρχονται μετά. Θα εξαρτηθεί η νίκη από το ποιος τη θέλει πιο πολύ και θα παλέψει περισσότερο".

-Ποιες αρετές της ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο;

"Έχουν πιο μεγάλα κορμιά από μας. Υποθέτω πως έχουν ένα πλεονέκτημα εκεί, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες και έχουμε καταφέρει να τις κερδίσουμε. Εμείς βασιζόμαστε στην ομαδική δουλειά και έτσι θα παίξουμε και σε αυτό το ματς".

-Δεν ήσουν μέλος της ομάδας που κέρδισε πέρυσι στον τελικό την ΤΣΣΚΑ, αλλά μπορεί ο Ολυμπιακός να χρησιμοποιήσει αυτή τη νίκη σαν πλεονέκτημα;

"Πιστεύω πως ναι. Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ από πέρσι θυμούνται πώς έχασαν και πιστεύω πως αυτό θα τους φέρει πίεση. Ήταν μία μεγάλη έκπληξη και θα έχουν πολλή πίεση σκεφτόμενοι μήπως επαναληφθεί και φέτος".

-Πώς βλέπεις τις πιθανότητές σας; Τι σου δίνει πίστη πως ο Ολυμπιακός θα πάει στον τελικό;

"Έχω πίστη στην ομάδα και στη δουλειά που έχουμε κάνει. Στο τέλος οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν στο γήπεδο. Στο Final 4 είναι δύσκολο να πεις ότι μια ομάδα είναι φαβορί και η ιστορία έχει δείξει πως έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν είναι μια σειρά play offs. Γι’ αυτό δεν μπορείς να πεις ότι μία ομάδα είναι φαβορί. Πάντως θεωρώ πως σε τέτοια ματς είναι καλύτερα να πηγαίνεις σαν αουτσάιντερ. Βγάζει την πίεση από τις πλάτες σου και τη φέρνει σε αυτές της ΤΣΣΚΑ. Κι έτσι θα πάμε στο Final 4".

-Φέτος ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 20 ματς για να φτάσει στο Λονδίνο. Σε ποιο στάδιο της Ευρωλίγκας παίξατε το καλύτερο μπάσκετ; Και πώς θα προσπαθήσετε να παίξετε στο Λονδίνο;

"Είχαμε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί στην πρώτη φάση. Παίζαμε εξαιρετικά, κερδίσαμε σε δύσκολες έδρες όπως στο Κάουνας. Μετά ήρθε μία περίοδος περίπου δύο μηνών που δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση, κάτι που είναι φυσιολογικό και κατανοητό σε τόσο μακρά περίοδο. Πιστεύω πως καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ανεβήκαμε για τη σειρά με την Εφές, αλλά και πριν σε κάποια ματς ήμασταν σε καλή φόρμα. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση στο Final 4. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχουμε κάνει και το ίδιο συνέβαινε κι όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα. Συνεχίζαμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και περιμέναμε να αποδώσουμε καλύτερα".

-Με τόση εμπειρία που διαθέτεις στο Final 4, μπορείς να μας πεις τι θα χρειαστεί στον Ολυμπιακό ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις τρεις ομάδες για να πάρει την Ευρωλίγκα;

"Πολλά εξαρτώνται από τη βραδιά που θα βρεθεί κάθε ομάδα και σε τι φόρμα θα είναι. Ελπίζουμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί μέχρι τότε. Η ομάδα που το θέλει περισσότερο και θα παλέψει περισσότερο θα νικήσει και ελπίζω να είμαστε εμείς. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση πνευματικά και ψυχολογικά, γιατί και αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό, πώς θα προσεγγίσεις ένα ματς στο μυαλό σου. Χωρίς φόβο και με σεβασμό απέναντι σε όλους".

Τεόντοσιτς: "Δεν ήθελα τον Ολυμπιακό"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς υπογράμμισε πως αν ήταν στο χέρι του, δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει καθόλου τον Ολυμπιακό στο φετινό Final-4 της Ευρωλίγκας στο Λονδίνο!
Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς, χαρακτήρισε ξεχωριστό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ επισήμανε πως αν ήταν στο χέρι του δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης ούτε στον ημιτελικό ούτε στον τελικό της διοργάνωσης.
"Το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι ξεχωριστό για μένα. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα και μετά τον περσινό τελικό ο Ολυμπιακός απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα ήθελαν αντιμετωπίσω καθόλου τον Ολυμπιακό στο Final-4, ούτε στον τελικό ούτε στον ημιτελικό", τόνισε αρχικά ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Τύπο της Ρωσίας.

Όσο για την εικόνα που έχει από τη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: "Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι. Λίγοι μόνο παίκτες δεν είχαν λάβει μέρος στο περσινό Final-4. Λείπει μεν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά είναι σαφές πως η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει ίδια. Πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη. Στην επίθεση όλες οι ιδέες έρχονται από αυτόν. Αλλά πρέπει να προσέξουμε και άλλους παίκτες, όπως ο Πρίντεζης, ο Χάινς και ο Λο".

Τέλος, για την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε: "Έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Final 4. Θα φτάσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό σε καλή φόρμα. Θα προτιμούσα πάντως να έχουμε ένα παραπάνω ματς στα πόδια μας μέχρι τότε. Το παιχνίδι με τη Χίμκι δεν ήταν αρκετό, αλλά δεν πειράζει".

Εκδίκηση ονειρεύεται ο Κρστιτς

"Η ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν η πιο σκληρή στην καριέρα μου", δήλωσε ο Νέναντ Κρστιτς, ενθυμούμενος τον τελικό της Κωνσταντινούπολης και ενόψει της νέας αναμέτρησης της ΤΣΣΚΑ με τους ερυθρόλευκους στο Λονδίνο.
Η εκτίμηση του Νέναντ Κρστιτς είναι πως ήρθε η ώρα να ξαναπάρει την Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ. Ο Σέρβος σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Euroleague.
Από τις δηλώσεις του φαίνεται πως η ΤΣΣΚΑ θα χρησιμοποιήσει ως κίνητρο την περσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final Four.

"Ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στο Final 4. Όχι μόνο για τον τρόπο που χάσαμε πέρυσι στον τελικό, αλλά γιατί πάντα είναι στόχος της ΤΣΣΚΑ να φτάνει στο Final 4. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα έχει φιλοδοξίες για το Final 4 για πολλά χρόνια ακόμη, γιατί τέτοιος σύλλογος είναι. Πιστεύω πως είναι η ώρα της ΤΣΣΚΑ να ξαναπάρει τον τίτλο. Μετά το 2008, η ομάδα έχει χάσει δύο φορές το τρόπαιο στην τελευταία κατοχή. Αν υπάρχει κάρμα, ίσως είναι ώρα να μας ξεπληρώσει. Ελπίζω να γίνει αυτό φέτος", υποστήριξε αρχικά ο Κρστιτς και ξαναθυμήθηκε την Κωνσταντινούπολη.

"Είναι φυσιολογικό εμείς που ήμασταν πέρυσι στην ομάδα να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας. Για μένα η ήττα από τον Ολυμπιακό πέρσι ήταν η πιο σκληρή στην καριέρα μου. Τώρα είναι πώς θα το διαχειριστείς. Αν δηλαδή θα γίνει έξτρα κίνητρο ή θα μετατραπεί σε φόβο μήπως επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Εγώ προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω σαν κίνητρο για να αποδείξουμε σε όλους πως απλώς ήταν μια κακή στιγμή και πως αξίζαμε την πρώτη θέση πέρσι. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει πέρσι, αλλά έτσι είναι τα Final 4. Βλέπω το φετινό σαν μια ευκαιρία να πάρουμε ρεβάνς από τον Ολυμπιακό για την περσινή ήττα".

Ο Κρστιτς προβλέπει σκληρό ματς με τον Ολυμπιακό, δυνατές άμυνες και τις δύο ομάδες να κυνηγούν να κρατήσουν το σκορ χαμηλά. Και βέβαια οι Ρώσοι θέλουν να "εξαφανίσουν" τον Βασίλη Σπανούλη, τον ηγέτη και βασικό σκόρερ του Ολυμπιακού.

"Είναι ένα από τα κλειδιά του αγώνα να περιορίσουμε τον Σπανούλη, αλλά δεν συμφωνώ με το ότι αν κλείσουμε τον συγκεκριμένο παίκτη ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να παίξει καλά. Το είδαμε και πέρυσι, όταν ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή απέναντί μας βασιζόμενος σε κάποιους άλλους παίκτες. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είχαν πετύχει κάποια τρίποντα και μετά μπήκε ο Σπανούλης. Σίγουρα είναι ο ηγέτης τους και θα ήταν σημαντικό για μας να τον σταματήσουμε, αλλά δεν είναι το μοναδικό κλειδί του αγώνα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη ακόμη και χωρίς να παίζει καλά ο Σπανούλης".

Για έναν αγώνα ο Κρστιτς δεν δίνει μεγάλη βάση στα ψηλά κορμιά που διαθέτει η ομάδα του και όχι ο Ολυμπιακός:

"Ο Ολυμπιακός έχει κοντούς παίκτες στη ρακέτα, όπως ο Χάινς και ο Πάουελ, που όμως παίζουν καλά και μπορούν να απειλήσουν με πικ εν ρολ ή και με σουτ, ειδικά ο δεύτερος. Σε μια σειρά play offs τα ύψη θα ήταν πλεονέκτημα για μας, αλλά σε ένα μόνο ματς ο Ολυμπιακός μπορεί να ετοιμαστεί για να μας αντιμετωπίσει. Βλέπω το πλεονέκτημά μας στον ομαδικό τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε αποδείξει πως όταν παίζουμε σαν ομάδα, με καλή κυκλοφορία, πολλές ασίστ και βοήθειες στην άμυνα, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου