ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τετ α τετ με Μασάντο και Ιμπαγάσα

Τετ α τετ με Μασάντο και Ιμπαγάσα

10/05/2013
 «Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ ότι πρέπει να κατακτήσουμε το νταμπλ», είπε ο Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ αργότερα είχε τετ α τετ με Μασάντο και Ιμπαγάσα!

Τετ α τετ με Μασάντο και Ιμπαγάσα
Ο Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και στην προπόνηση της Πέμπτης τους μίλησε. «Ξέρετε ήδη και μόνοι σας πως θα πρέπει να τελειώσουμε την σεζόν κατακτώντας και το Κύπελλο. Είμαστε ο Ολυμπιακός και θέλουμε πολύ αυτό το νταμπλ. Ξέρω πως δουλέψατε αρκετά αυτό τον καιρό και θέλω να το δω μέσα στο χορτάρι αυτό. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις και δεν πρέπει να αφήσουμε χώρους. Να είστε προσεκτικοί», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» στους παίκτες του.

Ο Ισπανός δεν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα, αφού αυτό θα ξεκαθαρίσει έπειτα από τις δοκιμές της Παρασκευής. Στην άμυνα, ελλείψει Αβραάμ, οι Μανωλάς και Κοντρέρας έχουν το προβάδισμα ενώ στο κέντρο, ο Μασάντο είναι το φαβορί. Για τον λόγο αυτό, ο Μίτσελ είχε τετ α τετ με τον Πορτογάλο αλλά και τον Ιμπαγάσα, ούτως ώστε να εξηγήσει κάποια πράγματα που θέλει.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου