ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Σλούκας με φόντο το Big Ben

Ο Σλούκας με φόντο το Big Ben

Λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην Euroleague TV με φόντο το Big Ben. Δείτε το βίντεο.
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο άνθρωπος που μίλησε στο κανάλι της Euroleague λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής των ερυθρολεύκων στο Λονδίνο. Με φόντο το Big Ben, ο άσος των Πειραιωτών τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθεί στον τελικό του Final-4.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι. Το Λονδίνο είναι μία μεγάλη πόλη. Ελπίζουμε στον ημιτελικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε κάτι τόσο ξεχωριστό και σπουδαίο για την ομάδα μας πέρυσι, αλλά το ξεχνάμε αυτό. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε στον τελικό", τόνισε αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ημιτελικό της Παρασκευής (10/5) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον κόσμο της ομάδας:

"Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με ταλέντο και εμπειρία, αλλά αν παίξουμε έξυπνα και ελέγξουμε το ρυθμό έχουμε ελπίδες να περάσουμε στον τελικό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι υπέροχος, υποστηρίζει πάντα την ομάδα και όλοι μας τους ευχαριστούμε".

Arrival Interview Kostas Sloukas, Olympiacos... από Pireotis7


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου