ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Νέα διάψευση για Ντος Σάντος

Νέα διάψευση για Ντος Σάντος

07/05/2013
 Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Νέα διάψευση για Ντος Σάντος
Το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος ήρθε σήμερα ξανά στην επικαιρότητα παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε πριν από μερικές μέρες διαψεύσει ότι έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Έτσι, η διοίκηση των Πειραιωτών, προέβη σε δεύτερη διάψευση τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία επαφή για τον Μεξικανό και ξεκαθαρίζοντας ότι πριν την 1η Ιουνίου, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά της ομάδας.

Απομακρύνεται ο Μπόατενγκ

Το θέμα του Μπόατενγκ στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει τελειώσει οριστικά, ωστόσο από την στιγμή που ο Γκανέζος ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στου Ρέντη, είναι δεδομένο ότι το κλίμα έχει αλλάξει για αυτόν.

Ο παίκτης τόνιζε ότι την Παρασκευή θα βρισκόταν στον Πειραιά και ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα παρά μόνο ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του, όμως μέχρι την Τρίτη δεν εμφανίστηκε.

Στον Ολυμπιακό πλέον υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την στάση του Μπόατενγκ ενώ φαίνεται ότι ακόμα και ο ίδιος ο Μίτσελ (σ.σ είναι προσωπική του επιλογή) έχει αρχίσει να… στραβώνει με τον ποδοσφαιριστή.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου