ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Σενάριο για Πέδρο Λεόν

Σενάριο για Πέδρο Λεόν

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Ισπανό εξτρέμ, Πέδρο Λεόν, ο οποίος αγωνίζεται στη Χετάφε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", ο Μίτσελ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί ξανά με τον Πέδρο Λεόν, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Χετάφε τη σεζόν 2009/10.
Εκείνη τη ποδοσφαιρική χρονιά, η Χετάφε τερμάτισε στην 6η θέση της Primera Division και το καλοκαίρι του 2010 ο Λεόν πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 10.000.000 ευρώ!

Μπορεί στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" να μην "έπιασε", μένοντας μόλις μία σεζόν στη "Βασίλισσα" (2010/11), αλλά οι "μερένγκες" εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματα του Ισπανού εξτρέμ, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται ως δανεικός στη Χετάφε.

Ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, προσπαθεί να εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο από τη Ρεάλ για την απόκτηση του 27άχρονου (27/11/1986) ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι αποφασίσουν να παραχωρήσουν ξανά ως δανεικό τον Λεόν.

Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει παίξει συνολικά σε 27 ματς της Primera Division, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 7 ασίστ. Ο Πέδρο Λεόν μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση του δεξιού ακραίου επιθετικού, ενώ είναι σε θέση να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό.

*Στη φωτογραφία ο Πέδρο Λεόν δίνει το χέρι του με τον Ντιέγκο Φορλάν, από την εποχή που ο Ουρουγουανός επιθετικός αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου