ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ύποπτη καθυστέρηση του προέδρου της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος και η φυγη του Γιαννακοπουλου

Η ύποπτη καθυστέρηση του προέδρου της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος και η φυγη του Γιαννακοπουλου

Η ύποπτη καθυστέρηση του προέδρου της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος, Γιώργου Λενού, και η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αργήσει η εκδίκαση και η ενδεχόμενη τιμωρία του.
Σας ενημερώσαμε την Παρασκευή (17/5) για τις δικαιολογίες του "εφευρέτη της αλητείας", Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος σηκώθηκε κι έφυγε επειδή και καλά δεν βρήκε κανέναν στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, όπου είχε κληθεί για να απολογηθεί.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος, Γιώργος Λενός, καθυστέρησε λόγω κίνησης να φτάσει στα γραφεία για την εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αποχώρησε επειδή και καλά δεν βρήκε κανέναν. Είναι ο ίδιος πρόεδρος, που πέρυσι είχε αθωώσει τον Θανάση Γιαννακόπουλο για το "ντου" στα αποδυτήρια των διαιτητών έπειτα από τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος με τον ίδιο "συνοδό", που είχε κάνει πέρυσι το "ντου" ο θείος του, Θανάσης. Πολλές συμπτώσεις μαζεύτηκαν...

Όπως και να το δει κανείς, είναι λίγο... ύποπτη η καθυστέρηση στην άφιξη του Γιώργου Λενού στα γραφεία της Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος, που βρίσκονται στην Κηφισιά. Το πράγμα είναι προφανές... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιδιώκει να καθυστερήσει η εκδίκαση και η απόφαση με την πιθανή τιμωρία του προκειμένου να βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ ενόψει των τελικών του Πρωταθλήματος.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου