ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Τι το ηθελες το πολο ρε λαγε? Τον επνιξε στο Καπαγερωφ 17-3 (AUDIO)

Τι το ηθελες το πολο ρε λαγε? Τον επνιξε στο Καπαγερωφ 17-3 (AUDIO)

22/03/2014


Ο Ολυμπιακός δεν έβαλε… τετάρτη στο γκάζι του αλλά διέλυσε τον Παναθηναϊκό 17-3 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», σε ένα ματς για την 20η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών. Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στον Πειραιά αποφασίστηκε να μεταφερθούν οι πάγκοι από την αντίθετη πλευρά της εξέδρας, παρ’ όλα αυτά οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, τραγουδώντας σε όλη τη διάρκεια του ματς και όντας πειρακτικοί για τους αντίπαλούς τους. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ακόμα 3 βαθμούς για να κατακτήσουν την πρώτη θέση την κανονική περίοδο.


Δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός. Ήταν ένας υδάτινος κατήφορος το «Πέτρος Καπαγέρωφ» από την έναρξη ως τη λήξη του ματς. Το σκορ ξέφυγε από το πρώτο οκτάλεπτο κιόλας. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε καν να φορτσάρει για να φτάσει τη διαφορά σε τέτοια υψίπεδα, ήταν άλλωστε για τον Παναθηναϊκό χαμένο ματς και αυτό το αποδείκνυε η απουσία του Γιώργου Αφρουδάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν θαυμάσια στον παίκτη παραπάνω, έβγαλαν κόντρες παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρωταρχικό πλάνο της άμυνας του Παναθηναϊκού, έκαναν ό,τι έπρεπε ώστε να δώσουν την αίσθηση της κυριαρχίας στους φίλους της ομάδας τους και να παίξουν ένα δυνατό τεστ πριν το πραγματικά σημαντικό παιχνίδι, της Ριέκας, την Τετάρτη 26 Μαρτίου.
Βεβαίως, παρά το τελικό 17-3 το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο. Φαινόταν ότι οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου χαιρόντουσαν τα γκολ τους περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Είναι, άλλωστε, πιθανό να τα πουν στα πλέι οφ οι δύο ομάδες, οπότε εκεί θα κρατήσει τα «καλά» ο Ολυμπιακός.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-0, 3-1, 4-1, 5-1



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 7, Πρέκας, Ποντικέας 2, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 3, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 1.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας, Στελλάτος, Κουρλιάφτης 1, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Χατζηγούλας, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης 2, Φώσκολος, Κονταξής, Μιχαλόπουλος, Γερακούδης.

Και ενα χιουμοριστικο audio/video ετσι για να το...γιορτασουμε...!



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου