ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

O Ιβαν την εχει δει...τρομερος

O Ιβαν την εχει δει...τρομερος

 18/03/2014

 Μετα την αποφαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κινηθει νομικα (επιτελους) εναντιον του ΠΑΟΚ για τις προκλητικες δηλωσεις του ο Ιβαν Σαβιδης συνεχιζει να τραβαει το σκοινι και λεει οτι αυτη η ανακοινωση ηταν μονο η αρχη και επεται συνεχεια.

Τι θα γινει λοιπον στην συνεχεια για να εισαι ευχαριστημενος μιστερ Ιβαν? Να βγαλουμε τα σπαθια να βγουμε στους δρομους να πολεμησουμε?Η Θεσσαλονικη να κατακτησει την Αθηνα και απο συμπρωτευουσα να γινει η...πρωτευουσα με αρχηγο εσενα?εχεις ξεφυγει τελειως και εσυ και το επιτελειο σου , ακολουθεις βημα-βημα τις συμβουλες του Αλαφουζου και εχετε θεσει σε εφαρμογη    το σχεδιο που τοσο προκλητικα ανακοινωσατε...την κοινη συνεργασια σας για κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου.Απορω και περιμενω να δω μεχρι που θα το φτασετε και μεχρι ποτε θα αποφασισουν τα θεσμικα οργανα να επεμβουν και να εξαντλησουν και σε εσας μια φορα την αυστηροτητα εκεινου του περιβοητου αθλητικου νομου, αν δεν επεμβουν απο τωρα μετα δεν θα ελεγχεται η κατασταση.

Ιδου τι λεει ο Ιβαν....

«Φουλ επίθεση» από Ιβάν

18/03/2014
Την αρχή των όσων θα επακολουθήσουν αποτελεί η πιο καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε ποτέ ο ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να καταστρώνει τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

«Φουλ επίθεση» από Ιβάν
Την πολιτική που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής καταστρώνουν στον ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την πιο καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατά του Ολυμπιακού και του μεγαλομετόχου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, αυτή η ανακοίνωση αποτελεί απλά την αρχή για τα όσα θα επακολουθήσουν.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την «επίθεση» και δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης το «ζύγισε» καλά προτού εκδώσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και είχε αρκετές συζητήσεις με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, ενώ είναι αρκετά πιθανό ο «Δικέφαλος του Βορρά» να ηγηθεί ενός πόλου που θα κινηθεί για την αλλαγή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι επόμενες κινήσεις από πλευράς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και είναι πιθανό να δώσει το «παρών» στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Όλα, όμως, θα κρίνονται μετά από σχετική απόφαση του Σαββίδη, ενώ δεν αποκλείεται στην επόμενη ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια και να αποκαλύψει το πλάνο του για το συγκεκριμένο ζήτημα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου