ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Champions League:Η αλλη αναμετρηση του ομιλου:Ντόρτμουντ - Ζενίτ 1-2 (pics+videos)

Champions League:Η αλλη αναμετρηση του ομιλου:Ντόρτμουντ - Ζενίτ 1-2 (pics+videos)


 20/03/2014



Σκόρερς: 38' Κελ / 16' Χουλκ, 73' Ροντόν
Γήπεδο: "Βέστφαλενσταντιον", Ντόρτμουντ
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

Η Ζενίτ νίκησε με 2-1 την Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία, αλλά η Μπορούσια έχοντας επικρατήσει με 4-2 στην Αγία Πετρούπολη προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στους "8" της Ευρώπης (video)
Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, παρά την ήττα της με 1-2 από την Ζενίτ μέσα στην Βεστφαλία, καθώς είχε επικρατήσει με 4-2 στο πρώτο ματς της Αγίας Πετρούπολης.
Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με την "βολίδα" του Χουλκ στο 16', ο Σεμπάστιαν Κελ απάντησε στο 38' με το πρώτη του γκολ στην διοργάνωση και ο Χοσέ Σαλομόν Ροντόν έβαλε ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως ήθελαν άλλα δύο γκολ για το... θαύμα.
Αυτό ήταν το 200ό ευρωπαϊκό ματς της Ντόρμτουντ, αλλά δεν συνοδεύτηκε από την 100ή νίκη (έμεινε στις 99), ενώ ήταν η πρώτη φορά που χάνει από Ρώσους στην Γερμανία, ενώ η Ζενίτ σκόραρε για πρώτη φορά σε γερμανικό έδαφος.
Την Πέμπτη αναλαμβάνει την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, ενώ τα άσχημα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς των προημιτελικών.

 
Η αναμέτρηση στην Βεστφαλία ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία της Ντόρτμουντ στο 5ο λεπτό με την κεφαλιά του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 7' απείλησαν για πρώτη φορά οι Ρώσοι , με τον Βάιντενφελερ να αποκρούει το σουτ του Αξέλ Βιτσέλ.
Στο 16ο λεπτό η Ζενίτ κατάφερε να "παγώσει" τους Γερμανούς, καθώς ο Χουλκ με καταπληκτικό μακρινό σουτ-οβίδα με το αριστερό "εκτέλεσε" τον Βάιντενφελερ και άνοιξε το σκορ (στο δεξί "γάμα" η μπάλα).
Ο Μαλαφέεβ στο 22' έκανε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Κέβιν Γκρόσκροϊτς, ενώ στο 37' στην απέναντι εστία το διαγώνιο σουτ του Σατόβ ανησύχησε τους γηπεδούχους αλλά πέρασε άουτ.
Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήρθε στο 38', με τον Σεμπάστιαν Κελ να κάνει το 1-1 με κεφαλιά έπειτα από την Σμέλτσερ, ενώ αυτό ήταν το 1ο γκολ στην διοργάνωση για τον Γερμανό μέσο στην 30ή συμμετοχή του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ προσπάθησε απλά να ροκανίζει τον χρόνο, η Ζενίτ σιγά-σιγά κέρδιζε μέτρα και στο 73' ο Χοσέ Σαλομόν Ροντόν με κοντινή κεφαλιά έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους από την σέντρα του Ντομένικο Κρίσιτο, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Σμέλτσερ (77' Ντουρμ), Κελ, Νουρί Σαχίν, Μχιταριάν (69' Γιόγιτς), Ομπαμεγιάνγκ (91' Χόφμαν), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόβσκι.
ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Χουμπότσαν, Λόμπαρτς (46' Λουίς Νέτο), Κρίσιτο, Βιτσέλ, Φαϊζούλιν (84' Σμολνίκοβ), Σάτοβ, Χουλκ, Ντάνι, Κερζακόβ (62' Ροντόν).


Το πρόγραμμα των ρεβάνς των "16":


Τρίτη 11/03
Ατλέτικο - Μίλαν 4-1 [1-0]
Μπάγερν - Άρσεναλ 1-1 [2-0]

Τετάρτη 12/03
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 [2-0]
Παρί Σεν-Ζερμέν - Λεβερκούζεν 2-1 [4-0]

Τρίτη 18/03
Τσέλσι - Γαλατάσαράι 2-0 [1-1]
Ρεάλ - Σάλκε 3-1 [6-1]

Τετάρτη 19/03
Ντόρτμουντ - Ζενίτ 1-2 [4-2]
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός 3-0 [0-2]

Σκόρερς


13 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

4 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)

*ΑΣΙΣΤΣ: 7 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Οσκάρ (Τσέλσι), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ) Φαν ντερ Βιλ (Παρί) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Ντόρτμουντ - Ζενίτ 1-2


Borussia Dortmund - Zenit 1:2 All Goals... από Goals_Highlights


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου