ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός-η αποστολη

Με αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός-η αποστολη

22/03/2014
 Με αρκετές αλλαγές θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη, καθώς έμειναν εκτός οι Σαβιόλα, Μανωλάς, Σαλίνο, Μανιάτης και Ντομίνγκες. Μέσα ο Βέργος.

«Λίφτινγκ» από Μίτσελ!
Ατομικά προπονήθηκε και σήμερα ο Χαβιέ Σαβιόλα και δεν βρίσκεται στην 18αδα που θα πάρει ο Μίτσελ στην Κρήτη για το ματς της Κυριακής (23/3, 19:30) με τον Εργοτέλη. Το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό συνέχισε ο Δημήτρης Σιόβας.

Εκτός έμειναν δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού οι Μανωλάς, Μανιάτης, Σαλίνο και Ντομίνγκες. O Ισπανός τεχνικός θέλησε να τους ξεκουράσει, καθώς υπήρχε το πολύ κοπιαστικό ματς της Τετάρτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη (26/3).

Ο 50χρονος προπονητής επέλεξε να αφήσει εκτός κάποιους από τους παίκτες που έχουν τις περισσότερες συμμετοχές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Εντός ο νεαρός Βέργος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ, Βέργος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου