ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Ερυθρόλευκα» βλέμματα σε Αθανασιάδη

«Ερυθρόλευκα» βλέμματα σε Αθανασιάδη

16/03/2014
 
 Θετική άποψη για τις ικανότητες του Γιώργου Αθανάσιαδη σχημάτισαν στον Ολυμπιακό, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού είχε πολύ καλή παρουσία στο χθεσινό ματς στο «Καραϊσκάκη»

«Ερυθρόλευκα» βλέμματα σε Αθανασιάδη
Την ευκαιρία να «τσεκάρουν» από κοντά τις ικανότητες του Γιώργου Αθανασιάδη και του Νίκου Καθάριο είχαν στον Ολυμπιακό, με αφορμή το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Εκείνος που εντυπωσίασε με την απόδοσή του ήταν ο 20χρονος τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ο οποίος έκανε αρκετές θετικές επεμβάσεις, είχε καλές εξόδους στις σέντρες των Πειραιωτών και θα μπορούσε να είχε ενεργήσει θετικά στο πέναλτι που ευστόχησε ο Φουστέρ.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός γκολκίπερ έκανε πέντε πολύ μεγάλες αποκρούσεις και αυτό ανάγκασε μέχρι τον Μίτσελ να πάει κοντά του και να τον συγχαρεί για την εμφάνισή του, ενώ κάτι ανάλογο έκανε από την πλευρά του και ο Ρομπέρτο.

Ο Αθανασιάδης είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στο «ερυθρόλευκο» τμήμα σκάουτινγκ και είναι θετικό το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την ομάδα του.

Για αυτό δεν αποκλείεται σύντομα η περίπτωσή του να απασχολήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου