ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Kαι τωρα ολοι συγκεντρωμενοι στην αναμετρηση της χρονιας

Kαι τωρα ολοι συγκεντρωμενοι στην αναμετρηση της χρονιας
16/03/2014

Στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφεται από σήμερα η προσοχή στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να βλέπουν το ντέρμπι των «κόκκινων διαβόλων» με τη Λίβερπουλ.

«Δοκιμές» και… κατασκοπία εν όψει Μάντσεστερ
«Και τώρα το παιχνίδι στο Μάντσεστερ», είναι το μήνυμα στις τάξεις του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού και την μαθηματική κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Στο χθεσινό ματς φάνηκε ότι οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τους Ακρίτες, έχοντας στο μυαλό τους τον επαναληπτικό με τη Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Σε ένα ιδιαίτερα παιχνίδι, λόγω και του γεγονότος ότι η ομάδα έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να… καθαρίσουν από το πρώτο ημίχρονο το ματς για να μπορούν σκεφτούν με μεγαλύτερη ασφάλεια την προσεχή αναμέτρηση στην Αγγλία.

Και ο Μίτσελ φάνηκε ότι είχε και εκείνος το μυαλό του στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους», αφού δοκίμασε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο σε ρόλο αριστερού στόπερ και τον Νέλσον Βαλντές στην κορυφή της επίθεσης.

Μία δοκιμή που έγινε, έχοντας υπ’ όψιν ότι οι Μαρκάνο, Σαβιόλα θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, χωρίς να έχουν συμμετάσχει κανονικά σε προπόνηση.

Παράλληλα, ο Τσόρι Ντομίνγκες δείχνει να είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού, αφού με τις προσωπικές του ενέργειες βοηθάει την ομάδα να φτάσει σε σημαντικές νίκες.

Δεν ισχύει το ίδιο για τους Χολέμπας, Πέρες και Κάμπελ που δεν πραγματοποίησαν τις καλύτερές τους εμφανίσεις κόντρα στον Πανθρακικό και όλοι περιμένουν να φωνάξουν «παρών» στο Μάντσεστερ.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι (στις 15:30) υπάρχει το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντο» και ο Μίτσελ μαζί με τους συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο να σημειώσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι (στις 15:30) υπάρχει το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντο» και ο Μίτσελ μαζί με τους συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο να σημειώσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για τον προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το μεγαλο Αγγλικο ντερμπυ...

Ένα διαφορετικό ντέρμπι από αυτά που είχαν συνηθίσει για πολλά χρόνια ετοιμάζονται να βιώσουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής, όταν η ομάδα τους θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ναι μεν οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν έξι νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς που αντιμετώπισαν στο σπίτι τους την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όμως ο βαθμολογικός πίνακας φέτος δείχνει πως οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.
Η Λίβερπουλ θα παραταχθεί στο "Ολντ Τράφορντ" έχοντας 11 βαθμούς αβαντάζ έναντι των "κόκκινων διαβόλων" (μόλις 3η φορά τα τελευταία 23 χρόνια που είναι πάνω από την αντίπαλό της πριν από μεταξύ τους παιχνίδι), με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου και αυτή του Μόγιες για να διατηρηθεί σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.
"Νομίζω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Premier League. Υπάρχει μεγάλη ιστορία μεταξύ των δύο συλλόγων για πάρα πολλά χρόνια. Κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι είναι σημαντικό και κάθε παιχνίδι μεταξύ της Μάντσεστερ και της Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ σημαντικό", δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι ο Μόγιες, και πρόσθεσε:
"Θα είναι τεράστια ώθηση για μας αν νικήσουμε την Κυριακή. Θα είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις πόντους. Έχουμε παίξει δύο φορές απέναντί τους φέτος και τα ματς ήταν πολύ σφιχτά".


Σε ερώτηση αν είναι σωστό να λέγεται πως η Λίβερπουλ είναι το φαβορί για το κυριακάτικο ντέμρπι, ο Μόγιες απάντησε: "Ίσως να είναι. Η βαθμολογική τους θέση δείχνει πως είναι μπροστά από εμάς και πιθανότατα έρχονται εδώ με τον τίτλο του φαβορί.
Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν. Είναι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους νικήσουμε. Έχουμε μεγάλα ματς αυτό το μήνα οπότε θα είναι σημαντικό για μας.
Έχουμε κίνητρο το οποίο είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε παίξει καλά με την εξαίρεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Πάντα λέω ότι έχουμε δύο εξαιρετικούς επιθετικούς, τους Ρούνι και Φαν Πέρσι. Αμφότεροι έχουν την ικανότητα να κερδίζουν από μόνοι τους παιχνίδια".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου