ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Champions League:Pre game M.United-Ολυμπιακος (pics+videos)

 Champions League:Pre game M.United-Ολυμπιακος (pics+videos)

19/03/2014

Ραντεβού με την ιστορία!
 Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει τα πάντα απόψε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και για να περάσει στους «8» του Champions League.



Τρεις εβδομάδες μετά τη σπουδαία νίκη (2-0) στο Καραϊσκάκη οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League (21:45, ΔΤ, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η έδρα των «κόκκινων διαβόλων» λέγεται και «Θέατρο των Ονείρων», εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν την πρόκριση στις οχτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το έργο των νταμπλούχων Ελλάδας δεν είναι εύκολο, όμως υπάρχει μεγάλη πίστη και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Άλλωστε, όλοι μέσα στην ομάδα τονίζουν πως το αποψινό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για όλους!

Πλέον απομένουν ενενήντα λεπτά από την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης επιτυχίας στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, κάτι που θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Μίτσελ, έχοντας παρακολουθήσει και την κυριακάτικη ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ έχει καταστρώσει το πλάνο για να καταφέρει η ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Όλα δείχνουν ότι την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Εντινγκά, με τους Κάμπελ και Πέρες στα πλάγια. Ο Τσόρι θα παίξει πίσω από τον Βαλντές.

Υπάρχει, όμως, το σενάριο να μείνει στον πάγκο ο Παραγουανός φορ και ο Ισπανός τεχνικός να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας, βάζοντας τον Σάμαρη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Φουστέρ, Μασάντο, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα και Βέργος. Δεν υπολογίζονται ο Ολαϊτάν και ο Σιόβας, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή στην Αγγλία.

Προϊστορία

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει έντεκα φορές εκτός έδρας αγγλική ομάδα και έχει μόνο ήττες, κάτι που ελπίζει να ανατρέψει απόψε, όπως έκανε πριν από τρεις εβδομάδες, όταν κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

03/10/12 Άρσεναλ - Ολυμπιακός CHL 3-1
28/09/11 Άρσεναλ - Ολυμπιακός CHL 2-1
29/09/09 Άρσεναλ - Ολυμπιακός CHL 2-0
05/03/08 Τσέλσι - Ολυμπιακός CHL 3-0
16/03/05 Νιούκαστλ - Ολυμπιακός UCUP 4-0
08/12/04 Λίβερπουλ - Ολυμπιακός CHL 3-1
01/10/02 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός CHL 4-0
23/10/01 Μάντσεστερ Γ. - Ολυμπιακός CHL 3-0
07/12/2000 Λίβερπουλ - Ολυμπιακός UCUP 2-0
25/10/72 Τότεναμ - Ολυμπιακός UCUP 4-0
24/11/65 Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός CCUP 4-0

Η προπόνηση του Θρύλου

Πανέτοιμος!


 Ο Θρύλος, στην τελευταία του προπόνηση στο "Ολντ Τράφορντ" είχε όρεξη και κέφι για να κάνει το βράδυ της Τετάρτης το θαύμα του!



Όλα για την πρόκριση!

Η Συνέντευξη Τύπου πριν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Διαβάστε τις τοποθετήσεις του κ. Μίτσελ και του Αβραάμ Παπαδόπουλου πριν την αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά:

Μίτσελ
Η Γιουνάιτεντ έχει μία πολύ δύσκολη χρονιά, έχασε 3-0 από την Λίβερπουλ και ο Μόγιες είναι σε μεγάλη πίεση. Θα το χρησιμοποιήσετε αυτό ως δικό σας πλεονέκτημα;
Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάστασή της. Είναι σε μία λεπτή ισορροπία. Εμάς δεν μας αφορά αυτό όμως. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να τελειώσουμε τον προκριματικό. Δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Δεν στεκόμαστε στην αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ποιο θεωρείτε ότι είναι το κλειδί του αυριανού αγώνα; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση;
Θα μας άρεσε το παιχνίδι να ήταν ίδιο με αυτό που έγινε στον Πειραιά. Όμως ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ αύριο θα εμφανιστεί τελείως διαφορετική με περισσότερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερη ανάγκη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα κάνει η Μάντσεστερ. Εγώ ο ίδιος λέω ότι χρειαζόμαστε κάποιο γκολ για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε. Δεν θα επαναπαυτούμε στο 2-0 του πρώτου αγώνα.
Πώς εκτιμάτε την πρώτη χρονιά του Ντέιβιντ Μόγιες στη Γιουνάιτεντ;
Παρόλο που έχουμε τελείως αντίθετα συμφέροντα στο αυριανό παιχνίδι, δεν μ' αρέσει να βλέπω προπονητές να υποφέρουν. Ο Μόγιες υποφέρει, η Μάντσεστερ είναι μεγάλος σύλλογος, τα αποτελέσματα δεν έχουν εμφανιστεί, όμως πιστεύω ότι το μέγεθος του συλλόγου θα του δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσει την κατάσταση στο μέλλον.
Πιστεύετε ότι θα φοβηθούν οι παίκτες σας για το γεγονός ότι πρώτη φορά θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν μία αγγλική ομάδα;
Οι ποδοσφαιριστές μας δεν φοβούνται τίποτα. Ίσως ο προπονητής φοβάται λίγο περισσότερο. Οι ποδοσφαιριστές όχι. Και από τη στιγμή που εκείνοι παίζουν, είναι σίγουρο ότι θα πάνε καλά.
Σας κάνει εντύπωση το πόσο άσχημα έπαιξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο παιχνίδι;
Στο ποδόσφαιρο έχεις την ευκαιρία να δείξεις τι δουλειά κάνεις. Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας, όλοι γνωρίζουν καλά τον άλλον και αυτό που συνέβη είναι ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Αύριο όμως είναι ένα νέο παιχνίδι. Εκείνο το ματς τελείωσε. Εμείς αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.
Τον Σεπτέμβριο ορισμένοι υποστήριζαν ότι δεν είστε καλός προπονητής για τον Ολυμπιακό και τώρα είστε μία ανάσα από το να αποκλείσετε τη Μάντσεστερ. Πώς σας φαίνεται αυτό;
Πιστεύω ότι όλοι αυτοί είχαν παράπονα τον Σεπτέμβριο, είχαν δίκιο! Αυτό που δεν περίμεναν και δεν ήξεραν, ήταν ότι οι παίκτες έδωσαν την απάντηση και εκείνοι με βοήθησαν να φανώ καλός.
Ο κ. Μόγιες μας είπε ότι ο Καγκάβα θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι; Πώς κρίνετε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή;
Πιστεύω ότι είναι δυναμικός ποδοσφαιριστής και γρήγορος. Είναι πολύ καλός στην επίθεση και το απέδειξε στα λεπτά που έπαιξε στο πρώτο ματς. Το μόνο που μένει αυτή τη στιγμή είναι να δούμε σε ποια θέση θα παίξει. Αυτό θα παίξει ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας από την πλευρά του Μόγιες.
Μάθαμε ότι παρακολουθήσατε το ματς με την Λίβερπουλ. Τι έχετε να πείτε για την ατμόσφαιρα και τον Σαβιόλα. Θα παίξει;
Η ατμόσφαιρα στο Ολντ Τράφορντ είναι μαγική. Βοηθάει γενικότερα την Μάντσεστερ να κερδίζει. Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι πολύ καλά, ευχαριστούμε!
Πώς σκοπεύετε να προσεγγίσετε το παιχνίδι και αν θα έχει ομοιότητες σε σχέση με το πώς προσεγγίσατε τα ματς σε Παρίσι, Λισσαβώνα και Βρυξέλλες.
Η προσέγγιση του παιχνιδιού θα είναι ακριβώς ίδια. Έχουμε παίξει απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και σπουδαία γήπεδα και παίζουμε με την ίδια ιδέα. Αυτή τη φορά λόγω του ότι έχουμε το 2-0, μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο. Όμως ακόμα κι αν έχουμε ένα πλεονέκτημα στο πρώτο ματς, σε αυτή τη φάση το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή.
Θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα σας αν αποκλείσετε τον Μόγιες;
Πραγματικά νιώθω συμπάθεια για όλους τους προπονητές, γιατί βρίσκομαι στη θέση τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δουλεύει πολύ. Πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν ταιριάζουν με τη δουλειά που κάνουμε. Δεν είναι μία προσωπική μάχη απέναντι στον Μόγιες. Είναι μία προσπάθεια του Ολυμπιακού να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι σπουδαία στιγμή το ότι διεκδικούμε την πρόκριση απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Ο κ. Μόγιες είναι ένας αντίπαλος, όχι όμως εχθρός.


 

Αβραάμ Παπαδόπουλος

Άγχος υπάρχει;
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για όλους μας. Είναι ίσως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άγχος. Υπάρχει επιθυμία για να έρθει αυτή η ώρα και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Σίγουρα θα υπάρχει λίγο άγχος μέχρι να ξεκινήσει το ματς. Με την έναρξη του ματς αποβάλλεται από μόνο του. Θα προσπαθήσομε εμείς να κάνουμε το καθήκον μας. Σίγουρα έχουμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε.
Εσύ ως αρχηγός αυτής της ομάδας πώς βλέπεις το κλίμα μέσα στην ομάδα, περιμένοντας αυτό τον αγώνα; Το θεωρείτε ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση;
Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Νομίζω ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι ο στόχος που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός μέχρι τους «16». Η ομάδα έχει δείξει όλο αυτόν τον καιρό ότι έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει. Το κλίμα είναι πολύ καλό και το δείχνουν τα αποτελέσματα. Είμαστε και στις τρεις διοργανώσεις μέσα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να συνεχιστεί και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει επίπεδο. Αν δούμε τα αποτελέσματα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι όλα αυτά μιλούν από μόνα τους.
Αν θυμηθούμε τους αγώνες του Ολυμπιακού στους ομίλους, δεν κλείστηκε, προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να περιμένουμε και αύριο το βράδυ;
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα από την αρχή προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Να μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό και να υπάρχουν ισορροπίες σε όλες τις γραμμές. Αυτό έχει πει και ο προπονητής. Αυτό που θα κοιτάξουμε εμείς να κάνουμε, είναι το παιχνίδι μας. Σίγουρα θα είμαστε προσεκτικοί. Δεν θα κλειστούμε. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα χρειαστεί να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αν έχουμε πάθος, θέληση αγωνιστικότητα νομίζω ότι θα πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε.
Τις δύο προηγούμενες φορές που επισκέφθηκε ο Ολυμπιακός το Ολντ Τράφορντ, δεν είχε την ευκαιρία να σκοράρει και αποκλείστηκε. Νομίζεις ότι θα απαιτήσετε αυτό το γκολ;
Είναι αυτό που είπα και πριν. Αυτό που δεν μ' αρέσει εμένα, είναι να προβλέπω αν θα σκοράρουμε ή όχι. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας,. Αυτό που έχουμε δουλέψει όλο αυτόν τον καιρό. Όπως ξέρουμε, χρειάζεται και τύχη. Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και αν σκοράρουμε θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Όπως είπατε και εσείς είναι δύσκολο το παιχνίδι. Η Μάντσεστερ είναι μία πολύ καλή ομάδα και στο γήπεδό της θα είναι ακόμα πιο ισχυρή.
Αν ο Ολυμπιακός πετύχει ένα γκολ αύριο, πιστεύετε ότι η πρόκριση θα τελειώσει;
Όχι. Νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ είναι τεράστιος σύλλογος. Κόντρα σε όλες τις ομάδες δεν έχουμε παρουσιάσει δείγματα αλαζονείας. Εμείς ξέρουμε ότι το ματς διαρκεί 90 λεπτά. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για 90 λεπτά. Αν πετύχουμε ένα γκολ, σίγουρα δεν θα τελειώσει εκεί το ματς. Η Μάντσεστερ είναι σύλλογος που έχει ανατρέψει στο παρελθόν πολλά σκορ. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας από την αρχή.
Ο Ολυμπιακός θα έχει 4 χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό του. Τι μήνυμα θα στείλετε στον κόσμο;
Να δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι τιμάμε τη φανέλα που φοράμε, ότι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ότι θα τα δώσουμε όλα. Η δύναμη μας είναι ο κόσμος μας. Θα έχουμε πολλούς φιλάθλους αύριο και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να τους δώσουμε χαρά.

Με πίστη για την ανατροπή η Γιουνάιτεντ

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει κανέναν άλλο στόχο τη φετινή σεζόν πέρα από τη διάκριση στο Champions League.

Με πίστη για την ανατροπή η Γιουνάιτεντ
Αποφασισμένοι να ανατρέψουν το 2-0 του Καραϊσκάκη παρουσιάζονται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League (21:45, ΔΤ, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγες στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού ματς, το έργο των «κόκκινων διαβόλων» είναι δύσκολο, όμως τόνισε ότι η ομάδα έχει παράδοση στην Ευρώπη και έχει καταφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν να ανατρέψει εις βάρος της αποτελέσματα.

Κάτι τέτοιο φιλοδοξούν να πετύχουν και απόψε οι Άγγλοι, παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο για τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Σκοτσέζος τεχνικός, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα παίζει το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν υπάρχουν ασφαλείς ενδείξεις για την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει την Γιουνάιτεντ κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντε Χέα. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ράφαελ, Τζόουνς, Βίντιτς ή Φέρντιναντ και Εβρά.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γκίγκς και Κάρικ, με τον Ρούνεϊ να παίζει πιο μπροστά. Στα πλάγια θα είναι ο Γουέλμπεκ και Βαλέντσια, με τον Φαν Πέρσι να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Μπίντερ, Φλέτσερ, Κλέβερλι, Καγκάβα, Νάνι, Γιανουζάι, Φελαϊνί και Τσιτσαρίτο. Εκτός είναι οι Έβανς και Σμόλινγκ.

Ο καιρος στο Old Trafford Stadium

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου