ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Παναγιώτης Βαρούχας:«Έπρεπε ο διαιτητής να σεβαστεί τον Ολυμπιακό»

Παναγιώτης Βαρούχας:«Έπρεπε ο διαιτητής να σεβαστεί τον Ολυμπιακό»

20/03/2014
 
Υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να υπολογίσει τον Ολυμπιακό μέχρι το ματς να γίνει το 3-0, σφύριξε ο Μπιόρν Κάιπερς, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έπρεπε ο διαιτητής να σεβαστεί τον Ολυμπιακό»
Τα λάθη που έκανε ο Μπιόρν Κάιπερς μέχρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προηγηθεί με σκορ 3-0 του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Ολλανδός είχε διαιτητεύσει με ανάλογο τρόπο την Εθνική Ελλάδας στην εκτός έδρας ήττα (3-1) από τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Μάλιστα, η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν πως «ο Ολλανδός έπρεπε να σεβαστεί τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να σφυρίξει 50-50 και τις δύο ομάδες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο


Για την διαιτησία του Ολυμπιακού στον χθεσινό αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ


«Είδαμε μία Μάντσεστερ που σέρνεται και πήγε στο τέλος ο Φελαϊνί και έκανε καθυστερήσεις. Υπήρξαν και λάθη από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού που έδωσαν το δικαίωμα στους Άγγλους να φτάσουν στην ανατροπή.

Για το πέναλτι, δεν έπρεπε να του δώσει το δικαίωμα εκεί ο Χολέμπας. Στα μάτια μου είχα το Βοσνία-Ελλάδα 3-1 και τότε μας είχε εναντίον μέχρι το 3-0, όμως μετά οι αποφάσεις του ήταν σωστές. Σε τρεις φάσεις έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα ο Βαλέντσια.

Ένα κόρνερ που δεν έδωσε. Ένα φάουλ που έδωσε σε βάρος του Μανωλά, όπου μπήκε το τρίτο γκολ ήταν ένα φάουλ έδρας. Φταίει και ο Ρομπέρτο εκεί. Τον παρέσυρε το γεγονός ότι τα βαράει ο Ρούνεϊ. Δεν είχε ορατότητα.

Ο Ρομπέρτο έκανε πολλές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε ο Ολλανδός να σεβαστεί τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να σφυρίξει 50-50 και τις δύο ομάδες. Δυστυχώς, έτσι γίνεται και στην Ευρώπη και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα τα συγκεκριμένα περιστατικά
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου