ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Νικες παντου ο Ερασιτεχνης Ολυμπιακος

Νικες παντου ο Ερασιτεχνης Ολυμπιακος

17/03/2014

«Είχαμε πίστη στο πλάνο του προπονητή μας»


Την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Έγκερ για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο εκθείασε στο www.sport-fm.gr o Χριστόδουλος Κολόμβος.

«Είχαμε πίστη στο πλάνο του προπονητή μας»
Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Έγκερ για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο μίλησε στο sport-fm.gr Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο Πατρινός φουνταριστός στάθηκε στην ήττα από την ίδια ομάδα στο Έγκερ, ενώ υπογράμμισε πως αυτόν και τους συμπαίκτες του, τους ενοχλούν οι ήττες που υπέστη ο Ολυμπιακός στα πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη των «ερυθρολεύκων» στον Ορέστη Κανελλόπουλο:

«Μας αδικεί η ήττα του πρώτου γύρου στην Ουγγαρία. Μόνο εμείς χάσαμε εκεί, όλες οι υπόλοιπες ομάδες πέρασαν νικηφόρα. Δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι και ποιος θα περάσει, αλλά είναι τρεις βαθμοί που μας λείπουν. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, τους είχαμε δει, τους είχαμε μελετήσει στο βίντεο και αποδώσαμε ικανοποιητικά σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πίστη στο πλάνο του προπονητή και υπομονή. Κάναμε το παιχνίδι εύκολο με την απόδοση μας. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα ουγγρικής σχολής, αλλά φέραμε τον αγώνα στα μέτρα μας».

Για το μαρκάρισμα του Πίτερ Μπίρος:


«Έχουνε κάποιους παίκτες με δυνατά σουτ, κλείσαμε τους παίκτες που θα μας προκαλούσαν προβλήματα, όπως ο Μπίρος και μέσω της άμυνας μπορούσαμε να οργανωθούμε καλύτερα επιθετικά και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Όπως είπα και πριν μόνο εμείς χάσαμε βαθμούς εκεί, όμως μην ξεχνάμε ότι μόνο ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Μπαρτσελονέτα. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Για το αν ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του:


«Πιστεύω και με τη Μπαρτσελονέτα πιάσαμε υψηλή απόδοση, όπως και σήμερα, αλλά μην μας ξεγελάει το σκορ, κρατάμε την εμφάνιση και συνεχίζουμε. Στη Ριέκα θα πάμε χωρίς άγχος, ξέροντας πως η Πριμόριε είναι το φαβορί. Έχουμε ήδη τρεις σερί νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία, οπότε θα πάμε να το «χτυπήσουμε», γιατί όχι;».

Για τις ήττες στα πρώτα παιχνίδια:

«Παίζουμε καλά γενικά, μας ενοχλούν πολύ οι ήττες στα πρώτα παιχνίδια και είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα. Είχαμε πει ότι μέσα στην έδρα μας, θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και τα καταφέραμε».

«Καθάρισε» το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

17/03/2014
 
 Με τυπικές διαδικασίες παρέμεινε στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 των Βριλησσίων μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Καθάρισε» το ντέρμπι ο Ολυμπιακός
Χωρίς να πιάσει τα κορυφαία στάνταρ απόδοσης, αλλά με εξαιρετική μέρα σε σερβίς και μπλοκ, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών επικρατώντας 3-0 σετ κόντρα στα Βριλήσσια, στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα Βριλήσσια πίεσαν πολύ στο σερβίς, όμως με τις Κοσμά και Μονζόνι να κάνουν «πάρτι» σε σερβίς και μπλοκ αντίστοιχα, οι «ερυθρόλευκες» δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τα τρία σετ στις λεπτομέρειες.

Το συγκρότημα του Γιάννη Νικολάκη διατήρησε ελαφριά υπεροχή στο πρώτο σετ, με όπλο το μπλοκ. Ένα σερί 3-0 τους έδωσε το προβάδισμα απ’ το 18-18, όμως με την Χατζηνικολάου στο σερβίς τα Βριλήσσια έκαναν το 22-22. Η αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στους τελευταίους πόντους όμως έκαναν το 1-0 σετ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «ερυθρόλευκες» πήραν το πάνω χέρι στο δεύτερο σετ, φτάνοντας στο 20-12. Τα Βριλήσσια μείωσαν σε 23-21, ενώ η Χαντάβα «έκοψε» το σετ μπολ του Ολυμπιακού κάνοντας το 24-23, με την Κοσμά να «καθαρίζει» με μπλοκ άουτ για το 2-0.

Στο ίδιο πλαίσιο ξεκίνησε και το τρίτο σετ, με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα, όμως τα Βριλήσσια βρήκαν τις απαντήσεις και μείωσαν σε 20-18. Από κει και πέρα, οι γηπεδούχες ήταν πιο αποτελεσματικές και δεν δυσκολεύτηκαν να κάνουν το 3-0.

«Δείξαμε μεγάλη χαλάρωση… Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτό, αλλά πρέπει να το ψάξουμε. Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το τρίποντο, γιατί προβληματίσαμε με την εικόνα μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών, αλλά πρέπει να έχουμε συγκέντρωση. Τώρα κρίνονται όλα… Μπράβο και στα Βριλήσσια που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα έδειξαν πως είναι μια καλή μαχητική ομάδα και περιμένω να πάνε ακόμα καλύτερα στα πλέι οφ. Για εμάς, πριν τα πλέι οφ, υπάρχει ο αγώνας για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα πάμε να κάνουμε το καλύτερο. Αν χαθεί η πρωτιά δεν σημαίνει πως έχουμε πρόβλημα… Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πανέτοιμος είτε έχει πλεονέκτημα είτε μειονέκτημα έδρας», σημείωσε ο Γιάννης Νικολάκης.

«Σε κάποια σημεία ήμασταν τόσο κοντά, αλλά σε κάποια άλλα τόσο μακριά… Ήμασταν ανταγωνιστικές και στα τρία σετ, ακόμα και στα δύο τελευταία στα οποία ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά στο σκορ, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαι ικανοποιημένη από την αγωνιστικότητα που δείχνουν τα κορίτσια, αλλά φαίνεται πως είμαστε ακόμα πίσω στις λεπτομέρειες σε σχέση με τις δύο μεγάλες ομάδες (σ.σ. Ολυμπιακό και ΑΕΚ). Συνεχίζουμε με δουλειά και επιμονή, να ξεκουραστούμε δύο ημέρες και να ανασυνταχθούμε για τα πλέι οφ. Τώρα αρχίζουν τα… καλά παιχνίδια και ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Να ευχαριστήσω και την Μαρία Οικονομίδου που αγωνίστηκε σήμερα παρότι χθες έβγαλε το δάκτυλό της», δήλωσε η Πόλα Κίτσου.

Τα σετ: 25-22, 25-23, 25-21

Ολυμπιακός (Γιάννης Νικολάκης): Γιώτα 8 (1 άσος, 5/9 επ., 2 μπλοκ), Κοσμά 12 (4 άσοι, 7/17 επ., 68% υπ., 1 μπλοκ), Μονζόνι 13 (1 άσος, 9/11 επ., 3 μπλοκ), Χριστοδούλου 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Τένεβα 13 (11/26 επ., 69% υπ., 2 μπλοκ), Κις 13 (1 άσος, 11/31 επ., 1 μπλοκ), Κονόμη (λ, 87% υπ. - 87% άριστες), Κωνσταντίνου, Τέζα

Βριλήσσια (Πόλα Κίτσου): Γκλιγκόροβιτς, Ριμπέιρο 6 (4/18 επ., 56% υπ., 2 μπλοκ), Τουριάφ 8 (6/15 επ., 2 μπλοκ), Χατζηνικολάου 9 (2 άσοι, 3/11 επ., 4 μπλοκ), Οικονομίδου 5 (4/8 επ., 1 μπλοκ), Χαντάβα 18 (1 άσος 15/29 επ., 62% υπ., 2 μπλοκ), Κοκκίου (λ, 43% υπ. - 24% άριστες), Καραγκούνη, Γιοβάνη 4 (2 άσοι, 2/6 επ.), Μαβιλίδη, Λεωνίδου


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου