ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Champions League:Το προγραμμα της Τριτης

Champions League:Το προγραμμα της Τριτης

18/03/2014



Μια μέρα πριν τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, τα βλέμματα στρέφονται και πάλι στην Αγγλία και το Λονδίνο, όπου η Τσέλσι φιλοξενεί τη Γαλατάσαραϊ. Τυπική διαδικασία για Ρεάλ.

Όλοι… Αγγλία

Τέσσερις θέσεις έχουν απομείνει για να συμπληρωθεί η οκτάδα του Champions League που την Παρασκευή θα είναι στην κλήρωση για τα προημιτελικά (αλλά και τα ημιτελικά) της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον την Τρίτη εστιάζεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» καθώς το 1-1 μεταξύ Τσέλσι και Γαλατάσαραϊ στο πρώτο ματς αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σάλκε μετά τη νίκη της με 6-1 στη Γερμανία.

Τσέλσι-Γαλατάσαραϊ (1-1)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας που υπηρέτησε από το 2004 μέχρι το 2012 έχοντας καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του Champions League το 2012. Η Τσέλσι μετά την ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα είδε Λίβερπουλ και Άρσεναλ να μειώνουν στους τέσσερις τους βαθμούς από την κορυφή έχοντας και ματς λιγότερο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπολογίζει στους Μάτιτς και Σαλάχ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αμφίβολοι είναι Κόουλ, Λουίς και Τόρες. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά το 0-0 με την Καραμπούκσπορ που διατηρεί τη Γαλατάσαραϊ στο -5 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε και με ματς περισσότερο είδε στο απουσιολόγιό του μόνο τους Αϊντίν, Τσολάκ και Χαμίντ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί πριν από 15 χρόνια στους ομίλους του Champions League με την Τσέλσι να θριαμβεύει με 5-0 στην Κωνσταντινούπολη και να νικά με 1-0 στο Λονδίνο. Η Τσέλσι μετρά 2 νίκες και 1 ήττα στην έδρα της κόντρα σε ομάδες από την Τουρκία, ενώ έχει προκριθεί στις τέσσερις από τις έξι περιπτώσεις που είχε έρθει ισόπαλη εκτός έδρας σε πρώτο αγώνα Κυπέλλου Ευρώπης. Η Γαλατάσαραϊ σε οκτώ επισκέψεις στην Αγγλία έχει 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ έχει προκριθεί μόλις δύο φορές σε δέκα περιπτώσεις που το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό της δεν είχε νικητή.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σάλκε (6-1)

Τυπική διαδικασία είναι η ρεβάνς μετά το 6-1 στη «Φέλτινς Αρένα». Ο Κάρλο Αντσελότι όλα δείχνουν πως θα ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες, μιας και την Κυριακή η Ρεάλ υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» την Μπαρτσελόνα. Εκτός πλάνων του Ιταλού τεχνικού, που είδε την ομάδα του να νικά το Σάββατο με 1-0 τη Μάλαγα στο «Ροσαλέδα», είναι οι τραυματίες Μπενζεμά, Αρμπελόα και Κεντίρα. Η Σάλκε προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ και έχει εστιάσει στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Εκτός πλάνων του Γενς Κέλερ είναι ο τραυματίας Φαρφάν.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μέχρι φέτος στην Ευρώπη. Η Ρεάλ μετρά 19 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στην έδρα της απέναντι σε γερμανικές ομάδες, ενώ έχει αποκλειστεί μόλις μία φορά στις 28 περιπτώσεις που είχε κερδίσει εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Σάλκε σε ισπανικό έδαφος έχει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ μετρά τρεις αποκλεισμούς σε ισάριθμες περιπτώσεις που είχε χάσει στην έδρα της στο πρώτο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι Ρώσος Σεργκέι Καράσεφ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου