ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

O Χατζημουσιας θελει να πεταει λασπη χωρις συνεπειες

 O Χατζημουσιας θελει να πεταει λασπη χωρις συνεπειες

18/03/2014

Ετσι ακριβως ειναι...ο Χατζημουσιας θελει να αναφερεται σε οποιον γουσταρει με οποιον τροπο γουσταρει να λεει οτι γουσταρει και οταν ο αλλος του κανει μυνηση για τις ψευδεις και συκοφαντηκες δηλωσεις του να του κανει μυνηση για να μην αναφερεται στο ονομα του.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...Αυτο θελει ο Χατζημουσιας...νομιζει οτι εδω ειναι Θεσσαλονικη με τους λαλαδες τους πολιτικους της που στηνουν κωλο στον μπαοκ και στα ψηφαλακια , οχι οτι εδω οι πολιτικοι ειναι καλυτεροι αλλα οχι οπως ειναι τα λαμογια της Θεσσαλονικης που την μια μερα ειναι μπαοκ και την αλλη μερα αρουλης...αναλογα σε ποια συγκεντρωση εχουν να πανε.

Ακου κυριε Ιβαν Χατζημουσια...να μου κανεις και μενα μυνηση επειδη σε λεω Χατζημουσια....

Δεν γινεται ρε μαγκα να λες και να κατηγορας οποιον θες και οπως θες χωρις συνεπειες, πηγαινε στα Δικαστηρια λοιπον να φας την φαπα και να γινεις ξεφτυλα απο την αποφαση και μετα αμα θες ξαναπετα λασπη στον Ολυμπιακο και στον Μαρινακη

Γιατι δεν καταθετεις τα αποδεικτικα στοιχεια που κατηγορεις τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη ρε Ιβαν? Οποιος εχει να πει κατι ας το αποδειξει...εμεις θα αποδειξουμε στα Δικαστηρια οτι λες παπαριες και εσυ και τα τσιρακια σου...η συνεχεια επι των Δικαστηριων.

Ιδου τι ανακοινωσε η ΠΑΕ ΜΠΑΟΚ...

Στα δικαστήρια και ο ΠΑΟΚ

18/03/2014

 Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στα δικαστήρια και ο ΠΑΟΚ!
Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού που προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για τα όσα ανέφεραν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ήρθε η σειρά των τελευταίων να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Σε ανακοίνωσή του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει λόγο για αλαζονεία, αποφυγή απαντήσεων και μεταφέρει δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που τονίζει πως «…δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο». Παράλληλα υπάρχουν και πάλι αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την Κυβέρνηση και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα. Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ. Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας «ειδικά στο εξωτερικό» (sic)!

Μετατρέπεστε σε περίγελο…
».


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου