ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μία ακόμα φάπα στη βαζέλα! (video)

Μία ακόμα φάπα στη βαζέλα! (video)

16/03/2014

Μία ακόμα φάπα στη βαζέλα! (video)
Τέσσερα στα τέσσερα για την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού απέναντι σε εκείνη του Πόα. Οι Παίδες του Θρύλου γλέντησαν για 4η φορά φέτος την αντίστοιχη της βαζέλας. Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τους μικρούς του Τάσου Θέου που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερες φορές, αλλά δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Νίκησαν όμως για δεύτερη φορά φέτος στο «Ατίτλιον», εκεί που χτίζεται ο Πόα του μέλλοντος. Εάν είναι έτσι, έχει να φάει εκατοντάδες φάπες ακόμα από τον Θρύλο τα προσεχή χρόνια. Και δεν θα υπάρχει έλεος!
Ο Καμπέτσης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (0-1) νωρίς για τον Ολυμπιακό, με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο ματς. Οι γηπεδούχοι του Πόα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε του πρώτου μέρους.
Στο 39’ ήταν ο Ξεπαπαδάκης που έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Και εκεί η ομάδα Κ15 του Πόα νόμιζε ότι θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη και θα πάρει ένα βαθμό από τους «ερυθρόλευκους».
Αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είχε… πει την τελευταία της λέξη! Στο 50ό ήταν ο Αγιώτης που κατάφερε να σκοράρει, να δώσει το προβάδισμα στον Θρύλο και να συμβάλει τα μέγιστα στη νίκη (1-2), στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λίγκας.
Πόα: Στέφης, Μαργαρώνης, Βαρέσης, Μανιδάκης, Ντόκο, Ξεπαπαδάκης (52’ Ζερβόπουλος), Παπαδάκης, Απειρανθύτης, Δημητρούλας (60’ Θεοδωρής), Σκεντεράι, Λώλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αλ. Αγγελόπουλος (41’ Ι. Αγγελόπουλος), Παπαδογιωργάκης, Αγιώτης, Αμπάρα, Τουλκερίδης, Ασημάκης (74’ Σταύρου), Τσιπιρτίμης (53’ Γκλεγκλές), Ξενιτίδης, Φλέγκας (41’ Κωστανάσιος), Καμπετσής (57’ Νικούλης).



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου