ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Λεάντρο Σαλίνο,o αφανης ερυθρολευκος ηρωας εξωμολογειται...

Λεάντρο Σαλίνο,o αφανης ερυθρολευκος ηρωας εξωμολογειται...

22/03/2014
 
Ειναι ενας πραγματικος αφανης ηρως ο Σαλινο και το λεω αυτο γιατι ουτε κυνηγαει τις καμερες αλλα ουτε πανηγυριζει μπροστα απο αυτες επιδεικνυοντας την κατα τα αλλα πλουσια κομη του οπως κανουν αλλοι ανα την Ευρωπη, αλλα μονο τρεχει ασταματητα σε καθε σπιθαμη του γηπεδου επι 90 λεπτα και αν χρειαστει και παραπανω. Του αρεσει να κανει μονο την δουλεια του και ειναι απο τις πιο σημαντικες μοναδες για να βγουν τα συστηματα της ομαδας που ετοιμαζει καθε φορα ο Μιτσελ.
Εξωμολογηθηκε  ο Σαλινο οχι σε κανεναν παπα αλλα σε δημοσιογραφο...κανοντας εναν μινι απολογισμο για ολα οσα εχει κανει μεχρι στιγμης ο Ολυμπιακος.
Στην πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ αναφέρθηκε ο Σαλίνο. Ο Πορτογάλος μπακ επανέλαβε πως άπαντες θέλουν να αποδείξουν -και μέσω του Κυπέλλου- ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο απολογισμός του Σαλίνο
Ένα μίνι απολογισμό της πορείας του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Ο Πορτογάλος άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στην πικρία που άφησε ο αποκλεισμός απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο έδωσε σύνθημα ανάκαμψης στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εκεί όπου στόχος του είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου (μετά το πρωτάθλημα), προκειμένου να επιβεβαιωθεί και βάσει τίτλων πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

Δεν θα μπορούσε, δε, να ξεχάσει τον κόσμο του συλλόγου και να τον ευχαριστήσει για τη στήριξή του σε όλη τη σεζόν, αλλά και μέσα στο «Ολντ Τράφορντ».


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Λεάντρο, τι θα έλεγες κάνοντας έναν απολογισμό της πορείας της ομάδας σας στο Τσάμπιονς Λιγκ;


«Ξεπεράσαμε τον πρώτο στόχο μας έχοντας απέναντί μας πολύ δύσκολες ομάδες, καθώς ο όμιλός μας είχε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα που ήταν τα φαβορί του γκρουπ. Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Από 'κει και πέρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Καταφέραμε να είμαστε καλύτεροι από εκείνη και να την κερδίσουμε με 2-0. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε στο γήπεδό της στο δεύτερο παιχνίδι. Αν σκεφτούμε τι έχουμε πετύχει φέτος, πιστεύω πως έχουμε σταθεί πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Και έχετε αποκτήσει μία φιλοσοφία βάσει της οποίας προσπαθείτε σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεστε να αναζητείτε το γκολ και ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας παιχνίδι κατοχής όσο σας το επιτρέπουν οι συνθήκες της αναμέτρησης. Τούτο είναι ένα απ' τα κέρδη της ομάδας σας στην Ευρώπη;

«Φυσικά και η ομάδα μας έχει το ίδιο στιλ παιχνιδιού, είτε παίζουμε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας και απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία του παιχνιδιού μας όποιον αντίπαλο και αν έχουμε. Διαθέτουμε πάρα πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και πλέον μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτό που θέλουμε: να πηγαίνουμε και να παίζουμε με το ίδιο στιλ, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίζουμε επιθετικά. Εμείς δεν αλλάζουμε φιλοσοφία σε κανένα παιχνίδι».

Πόσο δύσκολο είναι για εσάς τους παίκτες να κάνετε επανεκκίνηση και να επιστρέψετε στις εγχώριες υποχρεώσεις σας, όπου πλέον ο βασικός στόχος σας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου;

«Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο. Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα. Από 'κει και έπειτα, η ομάδα μας έχει δεχθεί ένα πολύ σκληρό κτύπημα, ήταν πολύ επίπονη η ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι οι παίκτες είμαστε λίγο πληγωμένοι μετά από αυτήν. Αλλά ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος για να το ξεπεράσουμε είναι να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ξεκινάμε με τον Εργοτέλη. Αλλά είτε είναι ο Εργοτέλης, είτε οποιαδήποτε ομάδα, εμείς θέλουμε να είμαστε καλοί και να δείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Στη συνέχεια έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Εμείς, όμως, θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Θέλουμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ με όλη μας τη συγκέντρωση. Να τον ξεπεράσουμε και να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου».

Για τον Εργοτέλη, τον επόμενο αντίπαλό σας, τι εικόνα έχεις;

«Είναι μία καλή ομάδα, η οποία σίγουρα θα μας δημιουργήσει δυσκολίες, καθώς θα παίζει στο γήπεδό της. Φυσικά δε θα είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να κερδίσουμε. Εμείς, όμως, γνωρίζουμε την υποχρέωσή μας. Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι. Θέλουμε τη νίκη και να αναπτερώσουμε το ηθικό της ομάδας. Θα μας κάνει πάρα πολύ καλό στην ψυχολογία μας. Όσο δύσκολο και αν είναι, θα πάμε στο γήπεδο του Εργοτέλη με σκοπό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, το οποίο είναι η νίκη».


Στο Παγκρήτιο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού. Νωρίτερα, έζησες από κοντά τη στήριξη που σας πρόσφεραν στο «Ολντ Τράφορντ». Θα ήθελα το σχόλιό σου.

«Ήθελα και από μόνος μου να σας μιλήσω για τους φιλάθλους μας. Ήταν καταπληκτικοί. Ήταν φανταστική η παρουσία τους στο «Ολντ Τράφορντ». Πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητική η προσπάθεια που έκαναν για να μας υποστηρίξουν. Θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών. Πραγματικά θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί είναι πολύ σημαντική η βοήθεια που μας πρόσφεραν. Ξέρουμε πως είναι πάντα στο πλευρό μας και θα συνεχίσουν να είναι. Για αυτό απ' την πλευρά μας θα προσπαθούμε να τους δίνουμε χαρές. Θέλουμε να τους ζητήσουμε να είναι παρόντες και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως πάντα κάνουν, και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα ημιτελικά του κυπέλλου».


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου