ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Nεα ξεδιαντροπη προκληση Ποικιλιδη: "Δεν τους παίρνει να κάνουν κάτι γιατί θα έρθουν στην Τούμπα"

Nεα ξεδιαντροπη  προκληση Ποικιλιδη: "Δεν τους παίρνει να κάνουν κάτι γιατί θα έρθουν στην Τούμπα"

17/03/2013

 ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

Εσυ τωρα υποτιθεται οτι εισαι και Ολυμπιονικης με ηθος και αξιοπρεπεια αθλητη? εσυ υποτιθεται οτι πρεπει σαν μελος της επισημης διοικησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δινεις το καλο παραδειγμα και να κατευναζεις τα πνευματα? Εγω την συμπεριφορα σου την κοβω για μπραβο του ΠΑΟΚ και κρινοντας απο την συμπεριφορα σου σε ολα παιχνιδια που καθεσαι στον παγκο του μπαοκ και κανεις κωλοδαχτυλα στην ΘΥΡΑ 7 , Τι μας πουλας μαγκια ρε μπουχεσα ? τι ψαχνεις δηλαδη να μην φυγει κανεις σας απο το Καραισκακη? Για να εχετε να λετε και να κανετε οταν ο Ολυμπιακος ανεβει στην Θεσσαλονικη? Τι θελετε? να ανεβουμε στην Τουμπα και να σας βαλουμε φωτια? αυτο θελετε?

Γιατι προκαλεις με αυτον τον χυδαιο τροπο ρε , σε εβρισε κανενας η ειπε οτι θα σας δειρουμε  η οτιδηποτε αλλο?Εσεις δεν εισαστε που με την συμπεριφορα σας με την ανοχη της Πολιτειας , Αστυνομιας και ολων των θεσμικων παραγοντων και την στηριξη των ΜΜΕ περνατε το μυνημα που εσεις θελετε παντα με την αβαντα και τις συμβουλες του βαζελα.

Καποιος πρεπει να σας σταματησει για αυτο το τρελο παραληρημα και της ωθησης των οπαδων για σφαγη για να γινει απλα και μονο η δουλεια σας να καλυψετε την ανικανοτητα σας να φτασετε τον Ολυμπιακο η μαλλον καλυτερα, να τον μιμηθειτε.

Σταματα να προκαλεις Ποικιλιδη και εσυ και ο απατεωνας που σε πληρωνει, ο Σαβιδης αυτος που εταζε στον κοσμο του μπαοκ Ροναλντινιους και...παιζει με τον Κατσε και τον Κλαους, αλλα βλεπεις οι μπουνταλαδες μπαοκτζηδες αυτα δεν τα βλεπουν , βλεπουν μονο εναν εχθρο, τον Ολυμπιακο που σας φιλοξενει καθε φορα στο Καραισκακη χωρις να ανοιξει μυτη.

ΚΟΙΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΜΚΟΥ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΜΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

Οπως βλεπεις εμεις σου απανταμε, αλλα αυτο δεν φτανει..πρτεπει οι αρμοδιοι να σας μαζεψουν αλλα ουτε αυτο προκειται να γινει...

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ...

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα στους Ολυμπιακούς ενόψει των δύο ημιτελικών κυπέλλου.
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης. Μίλησε για τα όσα έγιναν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τόνισε πως ο Άρης έπαιζε με... 14 παίκτες, εναντίον 10 του ΠΑΟΚ.

Για τα όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης:
"Ήμουν στο πάγκο του ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο. Σημασία έχει πως φτάσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι που και η ομάδα βγήκε στο γήπεδο για προθέρμανση όλα πήγαιναν ομαλά. Με το που ξεκίνησε ο αγώνας όμως καταλάβαμε πως θα έχουμε έναν διαιτητή ο οποίος δεν θα παίξει καλά για την ομάδα μας.
Αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό που δεν δίνει κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άρη για δολοφονικό χτύπημα στον Στοχ. Δεν έδωσε τέσσερις κόκκινες κάρτες σε παίκτες του Άρη και αυτός ο διαιτητής δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο και αν η διαιτησία του κ. Σπάθα το 2010 ήταν πολύ κακή, αυτή για εμάς ήταν πολύ χειρότερη.
Τα παρατράγουδα άρχισαν με την έναρξη του παιχνιδιού τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Οι καρέκλες, τα μπουκάλια και ότι άλλο έπεσε σε εμάς δεν είχε προηγούμενο. Ο διαιτητής δεν σταμάτησε καθόλου το παιχνίδι και άφησε να συνεχιστεί. Με αποτέλεσμα η σκληρότητα των ποδοσφαιριστών του Άρη δημιούργησε αυτή την κατάσταση.
Είπα κάποια πράγματα στον διαιτητή, μου είπε μην μιλάς, κάτσαμε στον πάγκο και ήρθε ο παρατηρητής και σε εμένα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη είπε πως μας αποβάλει γι αυτόν και γι΄ αυτόν τον λόγο. Δεν ήξερα πως έπρεπε να μας το πει ο τέταρτος και να δώσει αυτήν την εντολή. Δεν θα έφευγα από τον πάγκο αλλιώς. Που να έρθει όμως να μας το πει ο τέταρτος...".
Για τον εκνευρισμό του Γεωργιάδη:
"Ο κ. Γεωργιάδης ήταν εξαρχής εκτός ελέγχου με αυτά που βλέπαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς δεν μας άφησε ο διαιτητής".
Για το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη:
"Προσπαθήσαμε να χωρίσουμε τα παιδιά γιατί τα νευρά και η ένταση ήταν μεγάλη. Έπεσαν οι παίκτες του Άρη πάνω στον διαιτητή και αποβλήθηκε ο Κάτσε. Για εμένα δεν ήταν αποβολή η φάση του Κάτσε. Θα έπρεπε ο διαιτητής να δώσει τουλάχιστον τρεις κόκκινες σε παίκτες του Άρη".
Για την αποβολή του:
"Από την στιγμή της λήξης του ημιχρόνου διαμαρτυρηθήκαμε και εγώ και ο Κωνσταντινίδης στον διαιτητή και μετά μας είπε να περάσουμε έξω. Κάποια στιγμή μας είπε ο παρατηρητής πως ο διαιτητής ζήτησε παράταση χρόνου για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πως επικοινώνησε με τον υπεύθυνο ασφαλείας για να υπάρξει ασφάλεια για εμάς στον πάγκο μας.
Πήγα στον διαιτητή και τον ρώτησα γιατί δεν ξεκινά το παιχνίδι. Μου είπε πως το έκανε για εμάς. Του είπα πως σε όλο το παιχνίδι δεν έκανε τίποτα, τώρα το θυμήθηκε; Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι; Μου είπε να περάσω έξω. Ό,τι και να λέγαμε και ό,τι να κάναμε η απόφαση του διαιτητή ήταν να μην κερδίσουμε το παιχνίδι".
Για το αν ο διαιτητής είπε στον Γερωργιάδη να μην σηκωθεί:
"Δεν ξέρω αν είπε κάτι τέτοιο ο διαιτητής. Νομίζω πως ο προπονητής έχει το δικαίωμα να είναι όρθιος".
Για το από πού παρακολούθησε το παιχνίδι μετά την αποβολή του:
"Το δεύτερο ημίχρονο το είδα από την κενή σε ένα τμήμα της θύρα 4 ανάμεσα στα ΜΑΤ. Ο λόγος της αποβολής ήταν πως διαμαρτυρηθήκαμε. Το φύλλο αγώνος έλεγε πως μπήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνος και πήγαμε από το γήπεδο στα αποδυτήρια και διαμαρτυρηθήκαμε στον διαιτητή".
Για το αντικείμενο που κλώτσησε ο Γεωργιάδης;
"Ο Γεωργιάδης κλώτσησε μια σπασμένη καρέκλα από τις πολλές που έπεσαν στον πάγκο της ομάδας μας".
Για την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου:
"Έχει αυτό το δικαίωμα; Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου".
Για τις αντιδράσεις των οπαδών του Αρη:
"Καταλαβαίνεται την ένταση που μπορεί να έχει το παιχνίδι με το σκεπτικό αυτό. 'Ηταν φυσιολογικό, πως αν η αντίπαλη ομάδα έχανε και υποβιβαζόταν δεν ξέρω σε ποια κατηγορία, θα έκανε ό,τι έκανε".
Για το αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στα αποδυτήρια:
"Στα αποδυτήρια δεν είχαμε κανένα πρόβλημα είχαμε όμως πρόβλημα στην επιστροφή του κ. Γεωργιάδη από την αίθουσα της συνέντευξης τύπου. Δέχθηκε επίθεση από σεκιουριτάδες του Άρη. Φραστική στην αρχή και μετά πιάστηκαν και στα χέρια, λίγο πριν φτάσει η μικρή ομάδα του προπονητή στην φυσούνα. Δεν το είδα για να πω με σιγουριά, ότι ήταν προπηλακισμός, ξέρω όμως ότι κάτι έγινε".
Για το αν είχαν πρόβλημα οι κάτοχοι προσκλήσεων του ΠΑΟΚ στις σουίτες των επισήμων:
"Από ότι πληροφορήθηκα στο τέλος κάτι έγινε, αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι ακριβώς. Κάποια στιγμή μιλούσα με τον κ. Γκαγκάτση και μου είπε κλείσε κάτι έγινε".
Για την αστυνομία:
"Αν για κάποιους λόγους υπήρχε περίπτωση όλο το γήπεδο να μπει μέσα, η αστυνομία είχε πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Στην αποχώρηση φύγαμε δύο ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, χωρίς να γίνει το παραμικρό".
Για το αν κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ:
"Εγώ δεν κάθομαι πάντα στον πάγκο. Κάθομαι στα περισσότερα εκτός έδρας".
Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Δεν μπορώ να πω κάτι, η ανακοίνωση τα λέει όλα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο γιατί θα μιλάω μέχρι το απόγευμα".
Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:
"Θεωρώ πως είναι πολύ καλό για εμάς το ότι το πρώτο ματς είναι στο Καραϊσκάκη. Δεν θα τους παίρνει να κάνουν τίποτα γιατί θα έρθουν και στην Τούμπα. Όλα πρέπει να τα βλέπουμε, έτσι όμως έχουμε μπλέξει".
Για τον ρόλο του:
"Κάποιοι λένε πως εγώ είμαι για την ασφάλεια, αλλά κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Ξέρουν όλοι ποια είναι η αρμοδιότητά μου. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα μεγάλη. Στην πάλη είσαι μόνος ενώ στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 παίκτες. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έπαιζε χθες εναντίον 14. Εμείς μείναμε 10 και οι άλλοι ήταν... 14″.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου