ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Τα κορακια των media για την 29η αγωνιστική της Super League

Τα κορακια των media για την 29η αγωνιστική της Super League

17/03/2014

Παναγιώτης Βαρούχας :«Προβλημάτισε ο Κομίνης»

 Προβληματική ήταν η διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προβλημάτισε ο Κομίνης»
Την προσοχή των διαιτητών που σφυρίζουν αγώνες της Σούπερ Λίγκας επέστησε μέχρι το τέλος της σεζόν ο Παναγιώτης Βαρούχας, κάνοντας την ανάλυση της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι διαιτητές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού η μεταβίβαση ευθυνών είναι εύκολη υπόθεση. Δίνουν δικαιώματα και για αυτό υπάρχει αυτή η γκρίνια. Οι διαιτητές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και ψυχολογικά σε όλα τα ματς», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014


ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Λάζαρος Δημητριάδης, Αθανάσιος Θανασακούδης
4ος Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος

«Ένα πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, σωστή η κίτρινη κάρτα στον παίκτη που τραβάει τον Παπαδόπουλο. Υπάρχει ένα οφσάιντ, όπου ο Θανασακούδης, ανακάλυψε τη φάση χωρίς να υπάρχει. Είναι ένα μεγάλο λάθος. Στο 90’ δίνει ένα πέναλτι ο Κουκουλάκης που δεν υπάρχει. Ο παίκτης της Βέροιας μπήκε και έπεσε και το επανέλαβε και δεύτερη φορά. Θα πρέπει οι διαιτητές να προσέχουν όλους τους παράγοντες».

Ο.Φ.Η. – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0
Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Ηλίας Αλεξέας, Χασάν Κούλα
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Δασκαλόπουλος

«Υπάρχουν δύο γκολ που βάζει ο Απόλλων που είναι οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκαν. Το δεύτερο, μάλιστα, είναι από εκείνα που στα πόδια δεν υπάρχει οφσάιντ και εξέχει το κορμί. Ήταν σωστές οι υποδείξεις των βοηθών. Υπάρχει μία κόκκινη στον Περογαμβράκη που δεν έδειξε ο Μάνταλος».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
Διαιτητές: Γεώργιος Κύζας, Ιωάννης Σίπκας, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

«Ο Κύζας δεν ήταν κακός. Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει. Η δεύτερη κίτρινη στον Σαρακατσάνο ήταν απευθείας κόκκινη. Υπάρχει το πέναλτι του Ολυμπιακού που δίνεται με καθυστέρηση, όμως δεν είναι αφού είναι επαφή ώμο με ώμο και δεν υπάρχει παράβαση».

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
Διαιτητές: Αθανάσιος Γιάχος, Δημήτριος Γκάγκας, Γεώργιος Γεωργιάδης
4ος Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης

«Ήταν πολύ καλή η διαιτησία του Γιάχου και θα ήταν άριστος αν ήταν πιο προσεκτικός σε κάποιες λεπτομέρειες».

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-3
Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Αντώνιος Καρατζίκας, Ιορδάνης Απτόσογλου
4ος Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

«Το πέναλτι που γίνεται 2-3 το ματς στιγμάτισε τη διαιτησία του Παπαπέτρου. Είναι φάουλ, αλλά όχι πέναλτι».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4-2
Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Ιωάννης Τουμπακάρης, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

«Δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση για τον Τριτσώνη».

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 7-0
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιαράς, Χρήστος Μπαλτάς, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος

«Ήταν άριστος σε όλους τους τομείς ο Στυλιαράς. Έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει».

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 1-1
Διαιτητές: Γεώργιος Κομίνης, Αλέξανδρος Γρέβενης, Γεώργιος Καλφόγλου
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

«Το έχω πολλές φορές πως ο Κομίνης είχε σταθερή απόδοση στα παιχνίδια που έπαιξε. Δυστυχώς, η απόδοσή του με προβλημάτισε. Ήταν ένα παιχνίδι ήθελε ιδιαίτερη ψυχολογία και έπρεπε να το διαβάσει μέσα του πριν μπει στον αγώνα. Είναι πολύ δύσκολος αγώνας, αφού είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και η θέση του Άρη παίζει και εκείνη τον ρόλο της.

Ο Κομίνης δεν πρέπει να τα είχε βάλει στο μυαλό του. Στο πρώτο λεπτό έχουμε ένα εγκληματικό μαρκάρισμα που ήταν κόκκινη στον Στοχ. Μετά από λίγο στο 5’ ο Βαγγέλη έκανε μαρκάρισμα στον Λούκας και δεν αποβλήθηκε. Μετά πάμε στη συμπλοκή των παικτών, στην κλωτσιά του Κάτσε στον αντίπαλό του.

Ο Κάτσε δεν πήγε να κλωτσήσει ηθελημένα τον αντίπαλο, αλλά σωστά δόθηκε η κόκκινη. Έδιωξε την μπάλα ο αντίπαλος και τον βρήκε έτσι στον πόδι. Εκεί έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αγάνθο και στους Αθανασιάδη και Τζαβέλλα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα. Βλέπετε στην εφαρμογή κανονισμών δεν έκανε λάθη, αλλά έκανε στον πειθαρχικό έλεγχο. Νομίζω ότι αυτό είναι που του μίκρυνε τη βαθμολογία και έτσι δίνει το δικαίωμα να κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία του».

Ναούμ Μιντιούρης:«Τρεις κόκκινες στον Άρη»

Ο Αγάνθο αποβλήθηκε στο 88', αλλά θα έπρεπε να δει την κόκκινη αρκετά νωρίτερα, όπως κι ακόμα δύο παίκτες του Άρη κόντρα στον ΠΑΟK, σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας, Ναούμ Μιντιούρη.
«Τρεις κόκκινες στον Άρη»! (vid)

Με οχτώ παίκτες θα έπρεπε να ολοκληρώσουν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οι «κίτρινοι» όπως αναφέρει ο παλαίμαχος ρέφερι και τηλεκριτικός διαιτησίας, μιας και κακώς δεν αποβλήθηκαν οι Τσουμάνης και Βανγκέλι σε δύο σκληρά φάουλ που έκαναν, ενώ σημειώνει πως ήταν σωστή η κόκκινη στον Κάτσε.
Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Βέροιας με τον Ατρόμητο γίνεται λόγος για το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις, αλλά «φαλτσοσφυρίγματα» υπήρξαν και στην Τρίπολη, όπου το επιθετικό φάουλ από πλευράς Εργοτέλη, έγινε... πέναλτι υπέρ των Κρητικών, ενώ ακόμα ένα δεν δόθηκε για τους Αρκάδες σε χέρι μέσα στην περιοχή.

Δείτε αναλυτικά τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής: 



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου