ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Preview: Europa League

Preview: Europa League

Η Γιουβέντους καλείται να πάρει πρόκριση εκεί που έχει γνωρίσει την μοναδική της ήττα στην Serie A, στην Φλωρεντία. Η Σεβίλλη ψάχνει σούπερ ανατροπή στο ντέρμπι με Μπέτις, ενώ όλοι περιμένουν αν θα υπάρχει χειραψία προπονητών στο Μπενφίκα - Τότεναμ. Δείτε το πρόγραμμα των ρεβάνς των "16" του Europa League 

 
Με την Μπέτις να έχει νικήσει 2-0 μέσα στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν" την Σεβίλλη και την Μπενφίκα να έχει επικρατήσει με 3-1 της Τότεναμ στο Λονδίνο, το ζευγάρι που "μαγνητίζει" στις ρεβάνς των "16" του Europa League είναι φυσικά το Φιορεντίνα - Γιουβέντους.
Οι "βιόλα" με γκολ του Μάριο Γκόμεθ μετά 6.5 μήνες έφυγαν από το Τορίνο με το 1-1, το οποίο τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο "Αρτέμιο Φράνκι" της Φλωρεντίας.
Σε αυτό το γήπεδο η "Γιούβε" έχει γνωρίσει φέτος την μοναδική της ήττα στην Serie A και ας προηγηθεί με 2-0, καθώς η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα έκανε σπουδαία ανατροπή και επικράτησε με 4-2 (χατ-τρικ ο Τζουζέπε Ρόσι που είναι τραυματίας).
Στο ίδιο γήπεδο λοιπόν καλείται να σώσει την ευρωπαϊκή της αξιοπρέπεια για φέτος, με τον Αντόνιο Κόντε να τονίζει στην συνέντευξη τύπου πως η ομάδα σέβεται την διοργάνωση και θα παίξει με πάθος για την πρόκριση, αλλά αφού είχε αναφέρει πως η Γιουβέντους ανήκει στο Champions League και πρέπει μόνο να σκέφτεται πως θα πηγαίνει καλά στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

  "Δράκοι" στο "Σαν Πάολο"
Και η δεύτερη αναμέτρηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βάση ονομάτων και σκορ του πρώτου αγώνα διεξάγεται, με τη Νάπολι να υποδέχεται στο "Σαν Πάολο" την Πόρτο, στην ρεβάνς της νίκης των "δράκων" στο "Ντραγκάο" με 1-0.
Στο 6ο πραγματικό ντέρμπι ντέρμπι στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων η Σεβίλλη καλείται να κάνει μεγάλη ανατροπή έπειτα από την ήττα της της με 0-2 στην έδρα της, αλλά το γεγονός πως έχει καλύτερο υλικό από την Μπέτις δεν κάνει το σενάριο απίθανο.
Το πρόγραμμα ανοίγει στις 19:00 με την Ανζί να υποδέχεται την Άλκμααρ στην ρεβάνς του 1-0 των Ολλανδών στην έδρα τους, αναμέτρηση στην οποία οι Ρώσοι άξιζαν κάτι καλύτερο.

Η Λιόν φαίνεται να έχει "καθαρίσει" μετά το 4-1 στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, όπως και η Βαλένθια μετά το 3-0 σε αυτήν της Λουντογκόρετς, ενώ όλα ανοιχτά είναι στο Ζάλτσμπουργκ - Βασιλεία (0-0 στην Ελβετία).
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Μπενφίκα - Τότεναμ λόγω των προπονητών των ομάδων. Ο Ζόρζε Ζεζούς με τη νίκη με 3-1 στο Λονδίνο είχε δείξει τρία δάχτυλα στον Τιμ Σέργουντ και ο τελευταία "κρατήθηκε" τελευταία στιγμή και δεν του επιτέθηκε.
Ο τεχνικός της Τότεναμ μίλησε για χαμηλό επίπεδο του συναδέλφου του, έτσι όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρχει χειραψία, εκτός από το αν οι Άγγλοι θα καταφέρουν να αντιδράσουν και να κυνηγήσουν έστω την μεγάλη ανατροπή.
Video με δηλώσεις των Σέργουντ και Ζεζούς...

 

Το πρόγραμμα των ρεβάνς των "16":


Ανζί - Άλκμααρ (19:00) [0-1]
Βαλένθια - Λουντογκόρετς (20:00) [3-0]
Βικτόρια Πλζεν - Λιόν [1-4]
Μπενφίκα - Τότεναμ [3-1]
Φιορεντίνα - Γιουβέντους [1-1]
Νάπολι - Πόρτο (22:00) [0-1]
Μπέτις - Σεβίλλη [2-0]
Ζάλτσμπουργκ - Βασιλεία [0-0]

Σκόρερς


7 γκολ
Χόναταν Σοριάνο (Ζάλτσμπουργκ)

6 γκολ
Ρομάν Μπέζιακ (Λουντογκόρετς)

5 γκολ
Τζερμέιν Ντεφόου (Τότεναμ)
Ολτσάν Αντίν (Τράμπζονσπορ)

4 γκολ
Αλεξάντερ Μάιερ (Φρανκφούρτη)
Σέρτζο Φλόκαρι (Λάτσιο)
Κεβέν Γκαμεϊρό (Σεβίλλη)
Τέρενς Μπόιντ (Ραπίντ)
Αλάν (Ζάλτσμπουργκ)
Αντρέι Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου)
Σαντιό Μανέ (Ζάλτσμπουργκ)
Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου