ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συντριβη της Μαν Γιουναιτεντ απο την Λιβερπουλ με 0-3 (video)

Συντριβη της Μαν Γιουναιτεντ απο την Λιβερπουλ με 0-3 (video)

17/03/2014


Παρακολουθωντας συνεχομενα την φθινουσα πορεια την Μαν Γιουναιτεντ βλεπουμε πλεον καθαρα και ξαστερα πως δεν εχει καμμια σχεση με την ομαδα του παρελθοντος χωρις αυτο βεβαια να συνεπαγεται και περιπατο του Ολυμπιακου στο Ολντ Τραφορντ.
Η Μαν Γιουναιτεντ συνετριβη με 0-3 εντος εδρας απο την αξιομαχη Λιβερπουλ και ολα δειχνουν οτι η καρεκλα του Μογιες εχει μεινει ηδη με τρια ποδαρια....
Ο Ολυμπιακος εχει την ευκαρια την Τριτη να γραψει ακομη μια χρυση σελιδα στην ενδοξη ιστορια του και να πετυχει την νικη-προκριση στους 8 της κορυφαιας διασυλογικης διοργανωσης με τον Μογες να παιζει το τελευταιο του χαρτι...

Μόγες: «Πάμε για πρόκριση την Τετάρτη»

Απογοητευμένος με την απόδοση της ομάδας του και τη διαιτησία ήταν μετά την ήττα με 3-0 της Μαν. Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ ο Ντέιβιντ Μόγες δίνοντας σύνθημα πρόκρισης επί του Ολυμπιακού.

Μόγες: «Πάμε για πρόκριση την Τετάρτη»

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, αφού το κλίμα πλέον μετά βίας τον σηκώνει, ο Ντέιβιντ Μόγες αδυνατούσε να εξηγήσει γιατί η Μαν. Γιουνάιτεντ παρουσίασε ξανά κακό πρόσωπο και συνετρίβη από τη Λίβερπουλ (0-3).

«Υπάρχει απογοήτευση σε όλους μας, για το αποτέλεσμα και για τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Κάποια πέναλτι ήταν, άλλα όχι. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως έπρεπε να είμαστε πίσω στο σκορ. Πίστευα πως στην επανάληψη θα μπορούσαμε να αντεπιτεθούμε, αλλά πριν καθίσουμε στον πάγκο μάς σφυρίχτηκε νέο πέναλτι. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Στο 0-2 είχαμε ένα διάστημα που παίξαμε καλά με 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν έφτανε αυτό και το τελευταίο που χρειαζόμασταν ήταν μια αποβολή. Δεν είχαμε πολλά σουτ στην εστία και γενικά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, γιατί οι παίκτες μου φαίνονταν καλά τις προηγούμενες μέρες», τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Θέλησε, δε, να αφήσει πίσω του ό,τι έχει προηγηθεί και να επικεντρωθεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Champions League. «Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί και υποστήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος. Με τέτοια συμπαράσταση και την Τετάρτη, θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου ξέρουν καλά πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας αυτός και τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε κι ελπίζω να τα καταφέρουμε», ανέφερε. Δειτε στο βιντεο την συντριβη της Μαν Γιουναιτεντ.




Manchester United 0 - 3 Liverpool από warrant

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου