ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Και στη μέση ο Μάντζαρης

Και στη μέση ο Μάντζαρης

14/06/2014
 
 Μάχη «αιωνίων» με τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη μέση. Η επιμονή του Παναθηναϊκού, η στάση του Ολυμπιακού και η λύση του εξωτερικού.

Και στη μέση ο Μάντζαρης
Ο «πόλεμος» μεταξύ των «αιωνίων» μαίνεται ακόμη και τώρα που έχουν περάσει δέκα μέρες από την ολοκλήρωση των τελικών. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ως άλλη… ωραία Ελένη ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν χθες εγγράφως πρόταση 300.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον 24χρονο γκαρντ. Οι «ερυθρόλευκοι» πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία συζήτησης και καθιστούν σαφές πως ο παίκτης δεν πάει πουθενά. Οι νταμπλούχοι επιμένουν, κατηγορούν την άλλη πλευρά πως δεν απαντά ξεκάθαρα παρά μόνο με «κύκλους» στην προσφορά. Παράλληλα υποστηρίζουν πως ο διεθνής άσος είναι δυσαρεστημένος με τα χρήματα που εισπράττει και πως αν δεν τον πουλήσει τώρα η ομάδα του, θα τον αποκτήσουν το επόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος. Η ανταπάντηση από τους Πειραιώτες είναι πως την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την πλευρά του παίκτη και πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου