ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκε ο Γκαζαριάν(video)

Ανακοινώθηκε ο Γκαζαριάν(video)

13/06/2014
 Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου», δήλωσε ο Αρμένιος.

Ανακοινώθηκε ο Γκαζαριάν!
Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:



«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αρμένιου ποδοσφαιριστή Γκεβόργκ Γκαζαριάν».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε για τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα:

«Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω στον Ολυμπιακό και χαρούμενος που θα ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των οπαδών, της ομάδας και των παικτών», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Αρμένιος.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του για τη νέα σεζόν, τόνισε:

«Στόχος μου για την ομάδα είναι να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνει μία καλή πορεία στο Champions League κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου. Δεν θα σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου, αλλά και πώς να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Ενόψει της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο International Champions Cup το καλοκαίρι, ο Γκαζαριάν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του:

«Νιώθω υπέροχα σκεπτόμενος αυτές τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω ότι πάντα πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες αντιμετωπίζει. Ο μοναδικός στόχος είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς :
«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και θα κάνω τα πάντα, πρώτα απ` όλα μαθαίνοντας τη γλώσσα για να είμαι σε επικοινωνία με τους φιλάθλους, να συζητάω μαζί τους και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου