ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σειρά παίρνει ο Ελαμπντελαουί (video)

Σειρά παίρνει ο Ελαμπντελαουί (video)

Διεθνής 7 φορές στην Εθνική Νορβηγίας, παίζει δεξί μπακ, αγωνιζόταν στην Αϊντραχτ Μπραουνσβάικ και είναι θέμα χρόνου η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό
Nέα έκπληξη από τον Ολυμπιακό, αφού μετά τον Γκεβόρκ Γκαζαριάν, που βγήκε από το... πουθενά, σειρά παίρνει ο 23χρονος (5/12/1991) διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μπορεί να παίξει με άνεση ολόκληρη την πλευρά.

Ο Oμάρ Ελαμπντελαουί (καταγωγή από το Μαρόκο), έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές της Νορβηγίας και το 2013 έπαιξε σε 7 ματς της Ανδρών. Φέτος αγωνίστηκε στην γερμανική Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ, η οποία φέτος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της λίγκας.


Ξεκίνησε την καριέρα του από την νορβηγική Σκέιπ, ακολούθως (το 2011) τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι για την δεύτερη ομάδα της και στη συνέχεια τον παραχώρησε δανεικό (το 2012) στη Φέγενορντ.

Ύστερα από έξι μήνες η αγγλική ομάδα τον έδωσε στην Άιντραχτ Μπράουνσβάιγκ με κανονική μεταγραφή (το 2013) το συυμβόλαιο του δεν έληγε φέτος, αλλά υπήρχε όρος  πως στο ενδεχόμενο που υποβιβαζόταν ο σύλλογος θα έμενε ελεύθερος.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του διαθέτει μόλις έναν καθαρόαιμο δεξί μπακ, τον Σαλίνο, και οι Πειραιώτες θέλουν έναν ακόμη ώστε να κάνει "ζευγάρι" στη συγκεκριμένη θέση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετική άποψη για τον Γκεβόρκ Ελαμπντελαουί και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του. Για τον Νορβηγό διεθνή μπακ ενδιαφέρθηκαν πρόσφατα τόσο η Σάλκε, όσο και η Σταντάρ Λιέγης, αλλά ο παίκτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου