ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ένας Ριέρα για σέντερ φορ (video)

Ένας Ριέρα για σέντερ φορ (video)

Ο σέντερ φορ της Οσασούνα, Οριόλ Ριέρα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, πέτυχε φέτος 13 γκολ και ήταν 12ος σκόρερ στην Primera Division(VIDEO)
Mετά τον Άλμπερτ Ριέρα, ένας άλλος Ριέρα, ο σέντερ φορ Οριόλ, ενδέχεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού είναι στη λίστα του Μίτσελ και εξετάζεται ενδελεχώς η περίπτωση του.

Γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου  1986 στη Βαρκελώνη, έπαιξε στη δεύτερη και την τρίτη ομάδα της Μπαρτσελόνα , μαζί με τον Μέσι, τον Πικέ, τον Πέδρο και τον Φάμπρεγκας και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 17 Δεκεμβρίου 2003, στο Κόπα Ντελ Ρέι, κόντρα στη Μούρθια, όταν και ο Ράικαρντ τον έβαλε στη θέση του Σαβιόλα.


 Συνέχισε την καριέρα του στη Θέλτα, στη Β κατηγορία και από το 2009 ως το 2012 αγωνίσθηκε στην Κόρντομπα(2010-11) και στην Ακολκόρν(2011-13), όπου είχε 73 συμμετοχές και 24 γκολ.

Το μεγάλο άλμα το έκανε εφέτος, αγωνίσθηκε στην πρώτη κατηγορία και σε 37 συμμετοχές με την  Οσασούνα πέτυχε 13 γκολ, 12ος σκόρερ στην Primera Division. Είχε συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε και έμεινε ελεύθερος.

Βρήκε δίχτυα, 7 φορές με το δεξί πόδι, 1 με το αριστερό και 4 με κεφαλιά, ενώ τα σημαντικότερα γκολ του ήταν το πρώτο στο Οσασούνα-Ρεάλ 2-2, το γκολ της εκτός έδρας νίκης στη Μάλαγα και το γκολ της ήττας στη Μαδρίτη, με 2-1 από την πρωταθλήτρια Αθλέτικο.

Δείτε το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε στο Βιγιαρεάλ-Οσασούνα 3-1



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου