ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Οι αντίπαλοι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ γυναικών

Οι αντίπαλοι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ γυναικών

13/06/2014
 
 Την Πέμπτη έμαθαν τους αντιπάλους τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ γυναικών οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Πανναξιακός.

Οι αντίπαλοι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα βόλεϊ γυναικών
Οι «ερυθρόλευκες» στο CEV Cup θα αντιμετωπίσουν τη βελγική VDK Νταμς. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στου Ρέντη 11 με 13 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στο Βέλγιο 25-27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης, οι νταμπλούχες Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν μια εκ των πανίσχυρων Γαλατάσαράϊ (Τουρκία) ή Λε Κανέ (Γαλλία), με τους δύο αγώνες να γίνονται 9-11 Δεκεμβρίου (Ρέντη) και 16-18/12 εκτός έδρας.

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τη βοσνιακή ZOK Μπιμάλ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Αθήνα 11 με 13 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στη Βοσνία 25-27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης, οι «κιτρινόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν την ηττημένη του αγώνα του CEV Cup μεταξύ της ουκρανικής Όρμπιτα ΖΤΜC ΖΝU Zαπορόζιε και της βελγικής Ντάφνι Σαρλερουά, με τους δύο αγώνες να γίνονται 9-11 Δεκεμβρίου και 16-18/12.

Τέλος, οι Ναξιώτισσες θα αντιμετωπίσουν τη λευκορωσική Μιντσάσκα Μινσκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ρέντη 11 με 13 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στην πρώην σοβιετική χώρα 25-27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση, ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του ζευγαριού του CEV Cup μεταξύ της σλοβενικής Νόβα KBM Μπράνικ Μάριμπορ και της ελβετικής Σαγκρές Νοσατέλ, με τους δύο αγώνες να γίνονται 9-11 Δεκεμβρίου και 16-18/12.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου