ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Δεν πάνε πουθενά οι «αρχηγοί», ίσως και ο Μπαρτζώκας

Δεν πάνε πουθενά οι «αρχηγοί», ίσως και ο Μπαρτζώκας

08/06/2014
 
 Σπανούλης και Πρίντεζης δεν πρόκειται να το κουνήσουν από τον Ολυμπιακό παρά τις «Σειρήνες». Ξεκαθαρίζει την ερχόμενη εβδομάδα του Μπαρτζώκα. Γκαρντ και ψηλός οι προτεραιότητες.

Δεν πάνε πουθενά οι «αρχηγοί», ίσως και ο Μπαρτζώκας
Καμία πρόθεση να φύγουν από τον Ολυμπιακό δεν έχουν Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λαρισαίος γκαρντ εμφανίζεται πεισμωμένος για απαντήσεις μετά τα όσα έγιναν στους τελικούς και δεν έχει καμία σκέψη αποχώρησης από την ομάδα. Ομοίως και ο «υπαρχηγός» των Πειραιωτών, παρότι και για αυτόν οι μνηστήρες είναι πολλοί. Μην ξεχνάμε πως αμφότεροι δεσμεύονται με κλειστά συμβόλαια, για δύο κι έναν ακόμη χρόνο αντίστοιχα, στα οποία δεν προβλέπονται καν ρήτρες.

Στο μεταξύ, όλα τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας, από τις αποχωρήσεις και τις ανανεώσεις μέχρι τις μεταγραφές, θα εξαρτηθούν από το θέμα του προπονητή. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Τα αφεντικά της ΚΑΕ θα αναλύσουν με τον προπονητή τη σεζόν και μένει να φανεί αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τις πιθανότητες να είναι μάλλον υπέρ του κόουτς.

Σε ό,τι αφορά για τα σενάρια περί Φώτη Κατσικάρη, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και αντιθέτως διαψεύδεται οποιαδήποτε, έστω και νύξη. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει (μέχρι νεωτέρας) προπονητή, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεσμεύεται με συμβόλαιο και για του χρόνου. Αν τεθεί θέμα αλλαγής προπονητή, θα εξεταστούν όλες οι διαθέσιμες λύσεις (όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος).

Το μόνο βέβαιο για την επόμενη μέρα στην ομάδα είναι πως αναζητούνται δύο παίκτες, ένας γκαρντ και ένας ψηλός, για να πλαισιώσουν Σπανούλη και Ντάνστον αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιπες κινήσεις θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες που θα προκύψουν


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου