ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αλλάζουν φανέλες Ιμπαγάσα-Γιαννούλης

Αλλάζουν φανέλες Ιμπαγάσα-Γιαννούλης

12/06/2014
 
 Το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Ιμπαγάσα και οι φήμες για τον Ολυμπιακό που κοιτάζει τον Γιαννούλη, μπορεί να γίνουν πραγματικότητα με τους δύο παίκτες να ακολουθούν αντίθετους δρόμους.

Αλλάζουν φανέλες Ιμπαγάσα-Γιαννούλης
Τον περασμένο Γενάρη είχε γίνει γνωστό ότι ο Ατρόμητος ήταν πολύ κοντά στην απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο Αργεντινός χαφ, όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Περιστεριωτών που θα ήθελαν πολύ να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη.

Ο Έλληνας μπακ παρουσιάζεται έτοιμος να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που έκανε φέτος με τους «κυανόλευκους», αφού στη διοίκηση γνωρίζουν ότι (εκτός από τους Πειραιώτες) είναι πιθανό να προκύψει και από αλλού πρόταση για τον παίκτη.

«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, αρκεί οι προτάσεις να είναι ικανοποιητικές», τονίζεται από τους διοικούντες, κάτι που έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με τους Τάτο, Ιτάνζ, Σκόνδρα και Καραγκούνη.

Μάλιστα, η SportDay αποκαλύπτει πως αν φτάσει πρόταση που αγγίζει τις 300.000 ευρώ, τότε μπορεί να γίνει η «δουλειά».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου