ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Ελαμπντελαουί

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Ελαμπντελαουί

12/06/2014
 
 Ο Ολυμπιακός φέρεται να μιλάει με τον δεξιό μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως υποστηρίζουν στη Νορβηγία. Ποιος είναι ο 23χρονος διεθνής μπακ.

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Ελαμπντελαουί
Ακόμη μία έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Ολυμπιακός, ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της απόκτησης του Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Σύμφωνα με τον Τύπο στη Νορβηγία, στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και, μάλιστα, τονίζεται ότι είναι σε συζητήσεις μαζί του.


Ο 23χρονος μπακ φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» των Πειραιωτών για το δεξί άκρο της άμυνας, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Σαλίνο και ο Παπάζογλου που έπαιξε φέτος σε αυτή τη θέση παραμένει άγνωστο αν θα μείνει στην ομάδα.

Ο διεθνής Νορβηγός είναι επιθετικός μπακ, καθώς χρησιμοποιείται και ως εξτρέμ και έχει μείνει ελεύθερος από την Αϊντραχτ Μπραουνσβάικ, στην οποία είχε 29 συμμετοχές (ένα γκολ και δύο ασίστ).

Το συμβόλαιό του δεν έληγε φέτος, όμως είχε ειδικό όρο στην περίπτωση που υποβιβαζόταν η γερμανική ομάδα, κάτι τελικά που έγινε και ο παίκτης μπορεί να επιλέξει πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ελαμπντελαουί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σκέιντ και γρήγορα τον ανακάλυψε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον πήρε αρχικά στη δεύτερη ομάδα της και το 2012 τον έδωσε δανεικό στη Φέγενορντ.

Μετά από έξι μήνες τον έδωσε στην Μπραουνσβάικ και πέρσι το καλοκαίρι τον παραχώρησε στη γερμανική ομάδα, κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό, όμως, παύει να ισχύει από τη στιγμή που ο Νορβηγός μένει ελεύθερος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου