ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Oι δηλωσεις Κοβατς - Σκολαρι και Λοβρεν

Oι δηλωσεις Κοβατς - Σκολαρι και Λοβρεν

13/06/2014

O ALEX WEB RADIO/TV λεει... 

 Σιγουρα σπρωχτηκε η Βραζιλια, γιατι ετσι και ξεκινουσε την διοργανωση με ηττα για πρωτη φορα στην ιστορια της και με το ηδη τεταμενο κλιμα που επικρατει στην χωρα, τα επεισοδια θα εφταναν μεχρι και μεσα στο γηπεδο.

Δεν θελω να πω πως θα εχανε οπωσδηποτε αλλα το πεναλτυ εβαλε το λιθαρακι που λεμε για την νικη επι της αξιομαχης Κροατιας.Επαφη υπαρχει στην φαση του πεναλτυ αλλα κατα την αποψη μου οχι ικανη για να ανατρεχει τον παικτη ο οποιος πεφτει και το κερδιζει , ξεγελαει αν θελετε τον Ιαπωνα διαιτητη.

Παντως δεν ειναι και ο ορισμος του πεναλτυ πως θα το κανουμε...

Ατυχη φανηκε και η Κροατι στο 90 για να ισοφαρισει και σε φαση αντεπιθεσης στην οποια θα επρεπε να ειχε δωσει φαουλ υπερ της Κροατιας ο Ιαπωνας ρεφερυ αφησε την φαση να εξελιχθει και η Βραζιλια εφτασε στο τελικο 3-1 και πηρε την νικη.

Η Βραζιολια που ξερουμε δεν ειναι, και σιγουρα ολοι μας περιμενουμε μια καλυτερη Βραζιλια και βεβαια να μην της δωσουν απο τωρα την κουπα...

 Oι δηλωσεις Κοβατς - Σκολαρι και Λοβρεν

Κόβατς: «Μας έκλεψαν

Κόβατς: «Μας έκλεψαν»

Φοβερά παράπονα από τον προπονητή της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Βραζιλία.

Για κλοπή έκανε λόγο ο προπονητής της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από τη Βραζιλία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Στάθηκε κυρίως στη φάση του πέναλτι, χάρη στο οποίο η «σελεσάο» πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση.

«Αν αυτό είναι πέναλτι, να πάμε να παίξουμε μπάσκετ. Μας έκλεψαν και η απόφαση αυτή έκρινε τον αγώνα. Κανονικά θα πρέπει να υπάρχουν οι ίδιοι κανόνες για όλους, αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι πραγματικά κρίμα», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Προηγηθήκαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, η Βραζιλία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι εμείς πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και πιστεύω πως με αυτή την απόδοση θα περάσουμε στην επόμενη φάση», πρόσθεσε.

Σκολάρι: «Εγώ και ο διαιτητής είδαμε πέναλτι»

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δήλωσε πως το πέναλτι που έκρινε το ματς της Βραζιλίας με την Κροατία δεν αμφισβητείται.

Σκολάρι: «Εγώ και ο διαιτητής είδαμε πέναλτι»

Η Βραζιλία χρειάστηκε ένα τουλάχιστον… αμφισβητούμενο πέναλτι για να νικήσει 3-1 την Κροατία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Το τράβηγμα που καταλογίστηκε στον Φρεντ μάλλον δεν έγινε ποτέ και ο Νεϊμάρ από την άσπρη βούλα πέτυχε το δε΄τερο γκολ των διοργανωτών. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ωστόσο, δεν έδειξε να αμφιβάλει καθόλου για τη φάση που έκρινε το ματς.

Κληθείς να σχολιάσει τις καυστικές δηλώσεις του προπονητή της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε: «Έτσι είπε; Εγώ είδα δέκα φορές τη φάση και είναι πέναλτι. Ο διαιτητής το είδε και το έδωσε. Κι αυτός είναι που αποφασίζει».

Λόβρεν: «Aς το δώσουν από τώρα στη Βραζιλία»

Ο στόπερ της Σαουθάμπτον και της Εθνικής Κροατίας δήλωσε πως ίσως θα πρέπει να απονεμηθεί… πρόωρα το Κύπελλο στην Βραζιλία

Λόβρεν: «Aς το δώσουν από τώρα στη Βραζιλία»

Σε έξαλλη κατάσταση βρισκόταν μετά το τέλος του ματς, ο «θύτης» στην φάση του πέναλτι, Ντέγιαν Λόβρεν. Οι Κροάτες μάλιστα μιλούν όχι μόνο για τη φάση του πέναλτι, αλλά και για την περίπτωση στην οποία ο Μόντριτς, δέχτηκε αγκωνιά από τον Νεϊμάρ και στην οποία ο σκόρερ των δύο τερμάτων της «σελεσάο» θα μπορούσε να είχε δεχτεί κόκκινη, αντί για κίτρινη.

«Είμαι τόσο λυπημένος, που μου έρχεται να κλάψω» τόνισε ο Λόβρεν, μιλώντας στην Equipe και συνέχισε: «Μας έκαναν μαθήματα για τον σεβασμό, οι άνθρωποι της ΦΙΦΑ και τι συνέβη; Μάλλον είναι καλύτερο να το δώσουν από τώρα στη Βραζιλία, το τρόπαιο»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου