ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Πάτησαν...βραζιλιάνικο χορτάρι (video)

Πάτησαν...βραζιλιάνικο χορτάρι (video)

09/06/2014 
Και τώρα... φουλ Μουντιάλ! Αφού ξεπεράστηκαν όλοι οι σκόπελοι, η Εθνική έκανε την πρώτη της προπόνηση επί βραζιλιάνικου εδάφους! Η ικανοποίηση της ΕΠΟ και ο Παπασταθόπουλος... προσεχώς!

Πάτησαν... βραζιλιάνικο χορτάρι (WEB TV)
Αν και χάθηκε μια μέρα –λόγω της γνωστής καθυστέρησης- κι αφού η ελληνική αποστολή έτυχε εξαιρετικής υποδοχής στο Αρακαζού, σιγά-σιγά ξεκινά η «δυνατή» προετοιμασία για το Μουντιάλ.


Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί βραζιλιάνικου εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο «Estadio Lourival Baptista». Ο Πορτογάλος έκρινε πως ήταν αναγκαίο για τους διεθνείς να κάνουν ένα χαλάρωμα, χωρίς πολλά-πολλά, λόγω της ταλαιπωρίας και του πολύωρου ταξιδιού των προηγούμενων ωρών.

Έτσι, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της πόλης (λίγο μετά τις 00:30 ώρα Ελλάδας) κι έκαναν κυρίως σπριντάκια. Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου –που συμμετείχε στο χαλαρό πρόγραμμα- αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς απ’ την προσεχή Τετάρτη, καθώς το ιατρικό τιμ δεν τον πιέζει, δεδομένου ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, ενώ δεν έπαιξε και στα δύο τελευταία φιλικά.

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση της Εθνικής στο Αρακαζού.



Η προπόνηση της Δευτέρας υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν διπλή, ωστόσο ο Σάντος αποφάσισε να γίνει μόνο μία (23:30 ώρα Ελλάδας), καθώς οι παίκτες είναι ακόμα ταλαιπωρημένοι και χρειάζεται να... γεμίσουν μπαταρίες. Αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.
Ικανοποίηση στην ΕΠΟ Από ‘κει και πέρα έκδηλη είναι και η ικανοποίηση στους ανθρώπους της ΕΠΟ για τις συνθήκες του γηπέδου στο Αρακαζού. Διότι σε σχέση με τον έλεγχο που είχαν κάνει τους προηγούμενους μήνες (όταν και έκλεισαν το προπονητικό κέντρο), οι βελτιώσεις είναι πολλές και σίγουρα προς όφελος της Εθνικής. Έχει μπει νέος χλοοτάπητας, είναι γενικά ανακαινισμένο, ενώ και το media center -που έχει... στηθεί σε γήπεδο μπάσκετ- διαθέτει όλες τις παροχές που χρειάζονται οι δημοσιογράφοι!  


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου