ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η «ερυθρόλευκη» βοήθεια στη Σερβία

Η «ερυθρόλευκη» βοήθεια στη Σερβία

11/06/2014
 
 Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να αποσταλούν στη Σερβία τα αγαθά που συγκέντρωσε η οικογένεια του Ολυμπιακού για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη γειτονική χώρα.

Η «ερυθρόλευκη» βοήθεια στη Σερβία
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η συλλογή αγαθών, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Σερβία. Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όλο αυτό το διάστημα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα, χαρτικά, παιχνίδια, φαρμακευτικό υλικό και νερό, τα οποία αναμένεται να αποσταλούν αεροπορικώς την προσεχή Πέμπτη (12/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


«Η οικογένεια του Ολυμπιακού (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης, ΘΥΡΑ 7, ΠΕΦΟ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Σερβίας. Τ΄ αδέλφια μας περνούν δύσκολες ώρες λόγω των φονικών πλημμυρών που έπληξαν την γειτονική χώρα και τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή έδωσαν χέρι βοηθείας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι ήταν απόλυτα επιτυχημένη η διαδικασία συλλογής αγαθών για τ’ αδέλφια μας και την Πέμπτη θα μεταφερθούν, πάντα με την αρωγή της Πρεσβείας της Σερβίας στην Ελλάδα, αεροπορικώς στην γειτονική χώρα προκειμένου να ανακουφίσουν τους πληγέντες. Τις ημέρες συλλογής συγκεντρώθηκαν:

Τρόφιμα
Ρούχα
Χαρτικά
Παιχνίδια
Φαρμακευτικό υλικό
Νερό

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη και έχει τη δύναμη να πετύχει “θαύματα” και εκτός αγωνιστικών χώρων
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου