ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Χρυσάφι» για Πρίντεζη

«Χρυσάφι» για Πρίντεζη

09/06/2014
 
 Διατεθειμένη να κάνει δικό της τον Γιώργο Πρίντεζη είναι η Γαλατασαράι αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα έχει κάνει... μυθική πρόταση για τριετές συμβόλαιο, ενώ καλύπτει και το μπάι άουτ του παίκτη!

«Χρυσάφι» για Πρίντεζη!
Δημοσίευμα του «all-around.net» ανάβει «φωτιές» στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η Γαλατασαράι έχει προσεγγίσει τον Γιώργο Πρίντεζη και εμφανίζεται διατεθειμένη (αν δεν το ‘χει κάνει ήδη) να του προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Πάντως γίνεται λόγος για επιθυμία του ίδιου τους διεθνούς μπασκετμπολίστα να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις εφόσον κατατεθεί προσφορά αυτού του μεγέθους.

Σε ό,τι αφορά το μπάι άουτ, τη ρήτρα δηλαδή στο συμβόλαιό του, στο ρεπορτάζ τονίζεται πως αυτό είναι χαμηλό (της τάξεως των 150.000 ευρώ) ενώ συνδέουν το μέλλον του Πρίντεζη με εκείνο του Σπανούλη στην ομάδα.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Ουσάκ Σπορτίφ για τον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος επίσης έχει συμβόλαιο σε ισχύ και μάλιστα για δύο ακόμη χρόνια, με τον Ολυμπιακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου