ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ιταλικά σενάρια (;) για Εμάνουελσον

Ιταλικά σενάρια (;) για Εμάνουελσον

08/06/2014
 
 Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν αυτή τη φορά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ούρμπι Εμάνουελσον που μένει ελεύθερος από την Μίλαν. Τι γίνεται με Φινμπόγκασον και Κασάμι.

Ιταλικά σενάρια (;) για Εμάνουελσον
Τις τελευταίες ημέρες προκύπτουν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει διάφορους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ιταλικούς συλλόγους.

Το πιο δυνατό όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι εκείνο του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος «ψάχνεται» να αποχωρήσει από τη Μίλαν. Στην Ιταλία επιμένουν ότι οι Πειραιώτες και η Μπεσίκτας θέλουν τον Γκανέζο μέσο. Ελεύθερος, όμως, έχει μείνει ο Ούρμπι Εμάνουελσον!


Πρόκειται για έναν παίκτη που προτείνεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και για διάφορους δεν έχει προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο 27χρονος μπακ-χαφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» και ήδη έχουν ακουστεί διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως το Αμβούργο, την Μπεσίκτας, τον Αγιαξ και τον Ολυμπιακό.

Τη «δουλειά» μπορεί να αναλάβει ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται και έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Τη φετινή σεζόν ο Ολλανδός άσος είχε συνολικά 33 συμμετοχές και μοίρασε 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Δεν… ανεβαίνει για Φινμπόγκασον

Σε… παιχνίδι τακτικής έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον, με τα δεδομένα για τον Ισλανδό φορ να μην έχουν αλλάξει.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν νέα προσφορά στην Χέρενφεϊν, αλλά σε καμία περίπτωση αυτή δεν θα φτάνει τα 9 με 10 εκατ. ευρώ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ποντάρουν στο γεγονός ότι ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και την επιθυμία του να συνεχίσει σε μία ομάδα που παίζει στο Champions League. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης και ο Ολυμπιακός φέρονται να τα έχουν βρει σε όλα και αυτό έχει τη δική του σημασία.

Παράλληλα, τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για να διευθετύσει τις λεπτομέρειες της… ελευθερίας του από τη Φούλαμ και μόλις συμβεί αυτό θα ανακοινωθεί η τετραετούς (3+1) διάρκεια συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μέσα σε όλα επανήλθε και το όνομα του Νίκολα Λέκοβιτς. Ο λόγος για τον 24χρονο αριστερό μπακ της Λέγκια Γκντανσκ για τον οποίο οι Πολωνοί έγραφαν χθες ότι «ο Ολυμπιακός Πειραιώς εξετάζει την πιθανότητα να αποκτήσει τον 24χρονο αμυντικό Νίκολα Λέκοβιτς από την Γκντανσκ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου