ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ο Κασάμι, ο Φινμπόγκασον και ο Πουλίδο

Ο Κασάμι, ο Φινμπόγκασον και ο Πουλίδο

Ο Παϊτίμ Κασάμι παραθερίζει στην Μύκονο περιμένοντας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Σε καλό δρόμο του Φινμπόγκασον, παίκτης των Πειραιωτών ο Πουλίδο. Το ρεπορτάζ.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου βρίσκεται ο Παϊτίμ Κασάμι, απολαμβάνοντας μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Ο 22χρονος Ελβετός έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και περιμένει να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους Πειραιώτες.
Για να τελειώσει οριστικά η υπόθεση θα πρέπει να διευθετηθούν οι όροι της συμφωνίας και με την Φούλαμ, κάτι που αναμένεται να συμβεί από μέρα σε μέρα. Ο Κασάμι λοιπόν θα συνεχίσει να κάνει τα μπάνια του στην Μύκονο περιμένοντας να ειδοποιηθεί από τους "ερυθρόλευκους" πως είναι και τυπικά παίκτης της ομάδας.

Σε καλό δρόμο του Φινμπόγκασον

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας τα έχουν βρει ουσιαστικά με την πλευρά του Ισλανδού φορ, ωστόσο μένει να κάνουν και το ίδιο με την Χέρενφέν που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις.

Εύλογο γεγονός αν αναλογιστεί κανείς πως ο ολλανδικός σύλλογος συζητάει την παραχώρηση του βασικού του επιθετικού, με απολογισμό 53 γκολ την τελευταία διετία στην Eredivisie. Ο Φινμπόγκασον από την πλευρά του πιέζει καταστάσεις, έχοντας καταστήσει σαφές πως επιθυμεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του Champions League, φωτογραφίζοντας τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν μεν ένα αρκετά υψηλό ποσό στην Χέρενφέν, που όμως επιμένει στα 9+ εκ. ευρώ. Λεφτά που δύσκολα θα βρει, καθώς δεν έχει, για την ώρα τουλάχιστον, τις προτάσεις που περίμενε για τον 25χρονο κυνηγό. Ο Ολυμπιακός λοιπόν με υπομονή και συγκεκριμένη μέθοδο προσπαθεί να κάνει τον παίκτη δικό του.

Μόνο ανακοινώσεις για Πουλίδο

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο Άλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος φορ βρίσκεται με την Εθνική Μεξικού στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, θα πακετάρει τις βαλίτσες του με προορισμό τον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" δικαιώθηκαν πλήρως για τον τρόπο που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση, νίκησαν και τις περίεργες μεθοδεύσεις της Τίγκρες, κάνοντας δικό τους έναν παίκτη με πολύ παρόν και μέλλον. Απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις, που θα γίνουν την στιγμή που θα κρίνουν κατάλληλη οι Πειραιώτες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου