ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Καταιγιστική η Γαλλία (video)

Καταιγιστική η Γαλλία (video)

Πολύ καλή εικόνα έδειξε η Γαλλία στο τελευταίο της φιλικό ενόψει Μουντιάλ συντρίβοντας στο Λιλ την Τζαμάικα με 8-0. Στα δυσάρεστα ο τραυματισμός του Ντεμπισί.
Θετικό ήταν το πρόσημο στο τελευταίο φιλικό της Γαλλίας. Μπορεί η δυναμική του αντιπάλου να μην ήταν μεγάλη, αλλά δεν περνάει απαρατήρητο και το 8-0 με το οποίο επιβλήθηκε της Τζαμάικας.
Οι "τρικολόρ" έπαιξαν απελευθερωμένα με τον Ντεσάμπ να δοκιμάζει ένα σχήμα με τον Μπενζεμά στα αριστερά και τον Ζιρού στην κορυφή.


Αυτό λειτούργησε αρκετά καλά αφού αμφότεροι σκόραραν. Οι δυο τους πέτυχαν τρία από τα έξι γκολ της Γαλλίας με τους Καμπάιγ και Ματουϊντί να σημειώνουν τα άλλα τρία. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γκριεζμάν με άλλα δύο γκολ.
Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ντεμπισί, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως έχει υποστεί κάταγμα κνήμης. Ωστόσο ο Ντεσάμπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Γαλλία - Τζαμάικα 8-0 (17' Καμπάιγ, 20' και 66' Ματουϊντί, 38' και 63' Μπενζεμά, 53' Ζιρού, 78' και 90' Γκριεζμάν)

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπισί (46' Σανιά), Βαράν, Σακό, Εβρά, Καμπάιγ (59' Μαβουμπά), Ματουϊντί (72' Πογκμπά), Σισοκό, Βαλμπουενά (Ρεμί), Μπενζεμά (87' Σνιντερλέν), Ζιρού (71' Γκριεζμάν)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου