ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

H δημοσιοκαφριλα εν πληρη δρασει...

H δημοσιοκαφριλα εν πληρη δρασει...

08/06/2014



Ενταξει ...ολοι ξερουμε ποσο καλα και αντικειμενικα παιδια ειναι οι δημοσιογραφοι...και το συνθημα ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ δεν εχει βγει για πλακα εδω και δεκαετιες.
Το λεω αυτο γιατι πραγματικα πετανε σαν τα κορακια και τους γυπες περιμενοντας να πεθανει καποιος για να ασελγησουν στο πτωμα του ακομα και αν δεν εχει πεθανει εντελως.
Η στημενη δημοσιοκαφριλα ανεβαζει και κατεβαζει Κυβερνησεις , χουντικα καθεστωτα, συνεργαζεται επι μισθωσει με ολους αρκει να δινουν τα περισσοτερα, αυτο οπως αντιλαμβανεστεε δεν ισχυει μονο για την πολιτικη αλλα και για τον παγκοσμιο αθλητισμο σε ολα τα αθληματα και ειδικα στο ποδοσφαιρο και μπασκετ.


Και βεβαια απο εδω δεν ειναι δυνατον να αναλυσουμε ολα τα πεπραγμενα της δημοσιοκαφριλας αλλα με αυτον τον μινι-προλογο θελω να δωσω να καταλαβουν οι αναγνωστες του blog μου οτι ολοι δεν ειμαστε ιδιοι και ιδιως αυτοι που δεν ειναι δημοσιογραφοι...και οπως εχω δηλωσει δεν ειμαι δημοσιογραφος αλλα οπαδος του Ολυμπιακου και αρθρογραφω για την ομαδα μου απο εδω.
Ειδα τις τελευταιες ημερες διαφορα γκαλοπ σε αυλητικα δημοσιογραφικα ιστολογια του τυπου:
Να μεινει η να φυγει ο Μπαρτζωκας? Να μεινει η να φυγει οΣπανουλης?Να μεινει η να φυγει ο Πριντεζης? Και το τελευταιο και χειροτερο....Ποιοι θελετε να φυγουν απο τον Ολυμπιακο?
ΕΛΕΟΣ ΡΕ...
Το να το γραφουν τα ιστολογια του βαζελετα κλπ...το εχω συνηθισει και πλεον ειναι δεδομενο αν και δεν θαπρεπε αν τηρουνταν η αντικειμενικοτητα της δημοσιογραφικης δεοντολογιας, αλλα εκει παει περιπατο εδω και παρα πολλα χρονια...το ιδιο ισχυει βεβαια και για τις εφημεριδες.
Αλλα να το βλεπω αυτο το αηδιαστικο γκαλοπ σε ερυθρολευκα ιστολογια τοτε μπου σηκωνεται η τριχα καγκελο...και τυοτε δεν το συγχωρω.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που τα χωνω στους ερυθρολευκους δημοσιογραφους που οταν εχει αναγκη στηριξης ο συλογος και οι Προεδροι του σε ποδοσφαιρο και μπασκετ  κανουν τις κουνελες και οταν υπαρχουν επιτυχιες τρεχουν να γραψουν και να βιαστουν ποιος θα το ανεβασει πρωτος, σκοτωνονται για αποκλειστικα και διαφορες τετοιες αηδιες.
Οταν ομως ασελγουν στε μια κρισιμη περιοδο στον συλογο που εκανε υπερηφανη ολη την Ελλαδα κατακτωντας δυο Ευρωπαικους τιτλους, και ενα πρωταθλημα οπου δεν γραφουν ουτε μια λεξη για τις σφαγες που δεχεται καθε χρονο απο την στημενη διαιτησια του βρυκολακα Βασιλακοπουλου τους τραμπουκισμους του Τρακη και γενικα ολα οσα δεχεται ο Ολυμπιακος σε ποδοσφαιρο και μπασκετ .
Τελευταια εχει στηθει γκαλοπ για το ποιος θελετε να φυγει απο τον Ολυμπιακο στο μπασκετ?
Προσπαθωντας να δημιουργησουν θεμα και τεχνιτη κριση και να επιρρεασουν τις φιλαθλες συνειδησεις στον μπασκετικο Ολυμπιακο που υπο φυσιολογικες συνθηκες απλα θα κοιτουσε να ανανεωσει το ροστερ του.
Τι αλλο καλυτερο για τον βαζελα? οι ιδιοι οι δικοι μας δημοσιοκαφροι να δημιουργουν τεχνητη κριση  στην ομαδα? μηπως εχει ξεφυγει το χαρτζηλικι απο τα βαζελοmedia και εχει φτασει μεχρι και τα ερυθρολευκα ιστολογια αναρωτιεμαι? Γιατι αν ενας ερυθρολευκος δημοσιογραφος που λεει πως ειναι Ολυμπιακος δημιουργει ενα τετοιο γκαλοπ...η χαζος ειναι η αμπαλλος η τα πιανει...δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια.
Επιρρεαζονται οι ενωτεροι οπαδοι του Θρυλου επειδη εκεινος η αλλος δεν ανταποκριθηκε στις αναμετρησεις και δημιουργειται θεμα και τεχνητη κριση.
Ενταξει ρε παιδια, δεν λεω...δεν ειναι ολα ροδινα αυτην την στιγμη στον Ολυμπιακο που ψαχνει να βρει τι λειπει για να το συμπληρωσει και ετσι πρεπει...και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος απο καποιους αλλα δεν θα δημιουργησω ακομη μεγαλυτερη κριση στην ομαδα μου για να φανω ωραιος και καλος και να ειμαι ο μαγκα που τα γραφει η αυτος που τα πιανει αν θελετε...
Σιγουρα πρεπει να γινουν διορθωτικες κινησεις και να αλλαξουν πραγματα αλλα αυτο θα το αποφασισει η ερυθιρολευκη διοικηση και οχι εγω αλλα και κανενας αλλος και ιδιαιτερα ολοι οι δημοσιογραφοι...και ειδικα καοιοι ερυθρολευκοι που οταν λασπολογουν τον Ολυμπιακο γενικωτερα κανουν τις κουνελες.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ....ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ TO...ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...Αφηστε τον κοσμακη ησυχο τους παικτες που ηταν καλοι αλλα και κακοι στις αποδοσεις τους και την ερυθρολευκη διοικηση να αποφασισει για το μελλον της ομαδας  και μην προσπαθειτε να δημιουργησετε τεχνητη κριση και να διωξετε εσεις καποιους παικτες η προπονητες πριν απο την διοικηση.Δεν ειναι δικη σας δουλεια...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου