ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η πρόβα της τελετής έναρξης

Η πρόβα της τελετής έναρξης

Η εφημερίδα του Σάο Πάουλο "Estadao" δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την πρόβα της τελετής έναρξης που έλαβε χώρα την Κυριακή.
Το Μουντιάλ πλησιάζει και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία το εναρκτήριο λάκτισμα με τον αγώνα της Βραζιλίας με την Κροατία (23:00). Πριν όμως, θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης της διοργάνωσης, με τις πρόβες να συνεχίζονται με πυρετώδη ρυθμό, ώστε όλα να κυλήσουν στην εντέλεια.

Η εφημερίδα "Estadao" που εδράζεται στο Σάο Πάουλο, δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την πρόβα της τελετής έναρξης που έλαβε χώρα την Κυριακή στην "Arena Corinthians".
Περίπου 1 δις απ' όλο τον κόσμο υπολογίζεται ότι θα παρακολουθήσει την τελετή, που θα διαρκέσει γύρω στα 25 λεπτά. Πάνω από 600 αρτίστες κάνουν τις πρόβες τους, βάζοντας τις τελικές... πινελιές στο τελετουργικό.
Το γήπεδο του Σάο Πάουλο θα είναι κατάμεστο και 60.000 θα είναι μέσα, παρακολουθώντας την τελετή έναρξης του Μουντιάλ. Στο φινάλε της θα ακούσουμε και το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Pitbull και την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, Claudia Leitte, με την Jennifer Lopez να μην δίνει τελικά το παρών.

Δείτε φωτογραφίες:






 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου