Ποσοστό από το Στοίχημα
Ο πρόεδρος της Super League και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αιφνιδίασε με την κίνηση αυτή, η οποία αν τελικά επιτευχθεί, θα αποφέρει στα ταμεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ποσό που θα ξεπερνάει τα 20 εκ. ευρώ, που προβλέπει ετησίως η ισχύουσα σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ζήτησε ποσοστό από το Στοίχημα, τόσο από τον ΟΠΑΠ, όσο και από τις ιδιωτικές εταιρίες που θα πάρουν άδεια διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την άποψη ότι ο Οργανισμός θα πρέπει να αυξήσει την χορηγία του προς τις μικρότερες ΠΑΕ στο ποσό των 450.000 ευρώ αντί των 300.000 που προσφέρει ήδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνεταιρισμού αναφέρει: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Γιάννη Σπανουδάκη, κατά την οποία συζητήθηκαν τα ακόλουθα ζητήματα:

Α. Η σύναψη νέας σύμβασης χορηγίας τριετούς διάρκειας μετάξύ της Σούπερ Λίγκας και της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Β. Η διασφάλιση ικανοποιητικών όρων στις ατομικές συμβάσεις μεταξύ ΠΑΕ-Μελών της Σούπερ Λίγκας και ΟΠΑΠ Α.Ε.

Γ. Το αίτημα της διοργανώτριας αρχής για την απόδοση ποσοστού επί του τζίρου των αγώνων της Σούπερ Λίγκας League που θα περιλαμβάνονται στα κουπόνια των εταιρειών που πρόκειται να λάβουν άδειες διεξαγωγής στοιχηματισμού στη χώρα
".