ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

"Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας"

"Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας"

 16/10/2010 
 

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου αγώνα της Ευρωλίγκας για τη νέα σεζόν παραχώρησε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς θέλει η ομάδα να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για να μπορέσει να την αφιερώσει στον κόσμο της ομάδας.Οι δηλώσεις του Ντούντα:
Για την πρεμιέρα και τον κόσμο: "Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ για τον κόσμο μας. Αν και ακόμα δεν είμαστε στο ανώτερο επίπεδο ετοιμότητας που θέλω είμαι πεπεισμένος πως θα κερδίσουμε τον κόσμο μας με την εμφάνισή μας στο ΣΕΦ. Σίγουρα θέλουμε τη συμπαράστασή τους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα. Πάνω από τους μισούς Έλληνες είναι Ολυμπιακοί. Το ότι έγιναν τα επεισόδια πέρσι δεν σημαίνει πως ο κόσμος δεν είναι σωστός. Καταδικάζω τα επεισόδια και θα κάνω ότι μπορώ για να μην επαναληφθούν".
Για τον αγώνα με τη Ρεάλ:"Η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, και σίγουρα ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Έχει προπονητή τον Μεσίνα που είναι καλός μου φίλος και εξαιρετικός προπονητής. Φέτος έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού καθώς είναι πιο επιθετική και τρέχει περισσότερο σε αντίθεση με πέρσι που αγωνιζόταν σε πιο αργό τέμπο. Για εμάς είναι πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχουμε πολλά επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας, ενώ στον αντίποδα η Ρεάλ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα Ισπανίας."
Για την έως τώρα δουλειά με τους παίκτες: "Οι παίκτες μου προσπαθούν πολύ στις προπονήσεις και είμαι ευχαριστημένος από αυτούς. Σιγά σιγά μπαίνουν στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία μου κι εγώ εξάλλου προσπαθώ να τους μιλάω συνεχώς. Με τον καιρό θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι, ενώ το πρόβλημα στα σουτ είναι καθαρά ψυχολογικά και θα εκλείψει σύντομα."
Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Είναι εξαιρετικός παίκτης και επαγγελματίας. Έχω προπονήσει λίγους παίκτες σαν τον Σπανούλη στην καριέρα μου, με ανάλογη νοοτροπία και αγωνιστική συγκέντρωση. Παρότι προέρχεται από το Μουντομπάσκετ δείχνει έτοιμος για μια πολύ καλή σεζόν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου